Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 547
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Искам да попитам изварата която консумирам е на местна фирма "Дестан" не знам едва ли я има на всякъде дали е приложима към ударния режим съдържание на 100гр. е мазнини 11гр.,въглехидрати 1,5гр от които захари 1,5гр,белтъци 9гр.сол 1,2гр.Мазнините превъзхождат белтъците искам съвет от по-компетентни да я заменя ли с друга и каква?
   Здравей Наде, мисля, че тази изваре не е по режим, по-добре по търси някоя нискомаслена и с по-малко съдаржание на сол.
   Аз съм на режим 5/5 и съм много доволна, през 5 ПЗ дни не свалям почти нищо, но пък през 5 П дни свалям доста добре. Вече два месеца съм на тази схема и съм доволна от резултатите. Дюкян препоръчва варианта 1/1 но мисля, че за моите килограми трябва по хард варианта 5/5.
    Радвам се че се присъедини към темата сподоляй резултатите и успех
Благодаря за бързия отговор значи 5/5 ще правя втората фаза  smile3503 след 3 дни ще споделя общия резултат от първа фаза  newsm39

# 391
  • гр.София
  Винаги може да експериментираш и да прецениш кой ритъм е най-добър за теб

# 392
Здравейте, Дюканки!
Първо да се похваля , че два дена съм под 114 кг и премествам линийката. За три месеца и половина дюканстване съм махнал 16 кг от теглото си .
Второ, четох накъде, че пащърнака се е използвал за готвене преди да пренесат картофите в Европа. Решил съм да експериментирам - мусака от пащърнак и смес от пуешка и телешка кайма. Купил съм си 4 пащърнака и тази вечер ще пробвам. Ако стане вкусно ще ви споделя опита си.
Лека вечер, Дами! Пишете!

# 393
  • София
Здравейте,след 5 дни 1-ва фаза ,как се започва втора - пак с П или първо ПЗ?Защото ако е пак с П ,то си стават 10 дни само П.
  Аз съм я правила тази диета след първото ми раждане и свалих над 20 килограма доста бързо ,които след това задържах.След второто обаче се забавих със свалянето,но аз го и кърмих 2 години,та и нямаше много как.Сега съм се амбицирала отново да свалям и започнах с 5 дни П .Втора фаза я карам 5/5 ,но сега се замислям,че след удърните 5 дни ,минах на 5 ПЗ и днес ми перви ден от новата 5-ца П.Може би съм сгрешила и е трябвало на направя нови 5 дни П и тогава ПЗ ,забравила съм преди как я правих.Сега свалих по-малко ,но и имам по-малко килограми за сваляне,върпеки че разликата не е чак толкова голяма (5-6кг.).Първите 5 П дни (първа фаза) свалих 2,4 кг. и после за 5 пз дни още 700 гр.
 Първият път я правих в Белгия и не ми беше никак трудно намирането на продукти,но сега виждам зор.То и млякото 0,1 % е едно -направо ми е като нишесте.

# 394
  • гр.София
  След ударната фаза се почва с  ПЗ дни първо. Успех Simple Smile

# 395
  • Cambridge, UK
здравейте, аз уж преминах на ПЗ, но като си гледам дневнина само П пак ям ...
много искам да чуя отзив за пуешко-телешката мусака с пащърнак, а ако е станало вкусно направо рецепта Simple Smile

# 396
здравейте, аз уж преминах на ПЗ, но като си гледам дневнина само П пак ям ...
много искам да чуя отзив за пуешко-телешката мусака с пащърнак, а ако е станало вкусно направо рецепта Simple Smile
Здравейте, Дюканки!
Снощи се прибрах след работа каталясал и не правих експеримент с пащърнака. Ядох какво имах режимно в хладилника.
Довечера ще експериментирам и ще пиша.
Лек и отслабващ уикенд ви пожелавам!

# 397
Шоколадът на линд с 99% какао, много ли е нережимен?  Wink

# 398
Шоколадът на линд с 99% какао, много ли е нережимен?  Wink
МНОООГООО Laughing

# 399
Направи си нещо режимно сладко има хиляди рецепти chef

# 400
Здравейте вчера ми беше 10и ден и края на ударния режим очаквах поне 7-8 свалени килограма,но уви не се получи явно,защото бях в МЦ точно по това време  Sad та свалените кг.са само 4 за тези 10дни.На обиколки също нямам кой знае каква разлика -5см от гръдната,-2см от ханша и -3см от талията от бедрото и пръсеца не съм мръднала на сантиметри  Whistling Продължавам въпреки тези неочаквано лоши резултати,но знам,че в тези 10дни се сваляло най-много.Имам доста излишни кг.,спазвах всичко стриктно,а съм така разочарована като чета резултатите на други... newsm45

# 401
  • гр.София
   Няма защо да си разочарована Наде, 4 килограма са добър резултат, имай предвид, че това е само първата фаза на диетата и тепърва ще сваляш и ще се радваш на добри резултати. Аз също правих 10 дни ударен, но свалях само до 6-я ден после заковах на едно място, а и мерките ми мърдаха в началпто само от гърдите и корема, краката и ръцете май чак след първия месец мръднаха. То си зависи от човека. Първото сваляне е от изчистването на водата от организма, може да не задържаш вода по принцип. Диетолозите препорърват да се сваля най-много по 5-6 кг. на месец. На теб каква ти е целта като общи килограми за сваляне. Дай си примерното меню за ден какво е. Колко вода пиеш, много е важно да се пие поне 1,5 л. на ден. 
   Важното е че си поставила началото на процеса и трябва да се въоръжиш с търпение за да имаш добри и дълготрайни резултати. Сигурна съм, че ако спазваш режима точно ще си доволна от разултата, сега като правиш ПЗ дни може да не свалиш грам, но като почнеш П дни се сваля, Дюкан казва, че втория етап е като двутактов двигател.
    Наде горе главата, радвай се на тези 4 кг. вместо да си разочарована, те са само началото Simple Smile

# 402
   Няма защо да си разочарована Наде, 4 килограма са добър резултат, имай предвид, че това е само първата фаза на диетата и тепърва ще сваляш и ще се радваш на добри резултати. Аз също правих 10 дни ударен, но свалях само до 6-я ден после заковах на едно място, а и мерките ми мърдаха в началпто само от гърдите и корема, краката и ръцете май чак след първия месец мръднаха. То си зависи от човека. Първото сваляне е от изчистването на водата от организма, може да не задържаш вода по принцип. Диетолозите препорърват да се сваля най-много по 5-6 кг. на месец. На теб каква ти е целта като общи килограми за сваляне. Дай си примерното меню за ден какво е. Колко вода пиеш, много е важно да се пие поне 1,5 л. на ден. 
   Важното е че си поставила началото на процеса и трябва да се въоръжиш с търпение за да имаш добри и дълготрайни резултати. Сигурна съм, че ако спазваш режима точно ще си доволна от разултата, сега като правиш ПЗ дни може да не свалиш грам, но като почнеш П дни се сваля, Дюкан казва, че втория етап е като двутактов двигател.
    Наде горе главата, радвай се на тези 4 кг. вместо да си разочарована, те са само началото Simple Smile
Много ти Благодаря за хубавите съвети,знам че ще е така и не няма да се откажа със сигурност.Вода пия по 3л. на ден,менюто ми се състои от почти едно и също сутрин трици с кисело мляко обяд омлет с извара слагам предимно белтъците само,рядко и жълтъците.Вечерята е риба на фурна или пилешки пържоли.Друго месо не съм яла.Стартирах с 83кг 160см съм висока.Идеалното тегло ми е 62кг,но не знам и на 65 ще съм доволна,та това ми е и целта 65кг,дано успея Praynig
   Искам да попитам по-напредналите през втория етап,по колко сваляте???

# 403
  • гр.София
 Здравейте приятели, искам да се похваля, че след 5П дни съм 78,3 кг. Колко добре звучи само Simple Smile

# 404
Честито, Надя! Много е хубаво да се мери човек след протеинови дни  Simple Smile

И аз да се похваля -2 кг. за 5 протеинови дни, минавам от днес на 5ПЗ, през които аз за жалост нищо не свалям, но пък страхотно угощение става!

И пак да питам за какаото - може или не?

Общи условия

Активация на акаунт