Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 522
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • ...на безопасно
Ами аз си правя с нискомаслено мляко и подсладител - класическата рецепта.

# 451
  • гр.София
а колко подсладител слагаш, моя е течен

# 452
  • ...на безопасно
И моя. На вкус.  Peace

# 453
Днес голяма радост настана - свалила съм 1кг за 5П дни! В момента съм 63,5 кг.

ВАЖНО! Внимаваите с пшеничените трици, след резултата от тази седмица без тях е видно, че пречат много на свалянето. Бях заместила една от трите лъжици задължителни овесени трици с пшеничени в сутрешната си палачинка за 15-17 дни и се чудех, защо свалям по-бавно и задържам. Притеснително е, че в темата с рецепти има такива, които предлагат подобни замени.

П.П. Отговор:На вкус - за каквото и да е в рецепта ме подлудява #2gunfire
Факт е, че аз така готвя (на око или на вкус), но първия път като правя нещо имам нужда от точни параметри.

# 454
  • гр.София
  Днес правя три месеца дюкянстване, и резултатите са невероятни:

-22,8 кг.
     -23 см. от талия
     -21 см. от дупе
     -13 см. от бедро
     -6 см. от ръце
     -14 см. от гърди

Пожелавам на всички лесно и здравословно отслабване с Дюкян

# 455
Надя, това е чудесно. От колко кг стартира.?
Аз правих сладолед от мляко и яйца и се получи доста сполучлив.

# 456
  • гр.София
  Стартирах 97,2 кг
 А как точно си направи сладоледа, че на мен мн ми се яде сладолед, ще дадеш ли рецептата

# 457
БРАВО nadq_a bouquet

И аз много моля за рецептата за сладолед, че мнооооооого ми липсва.

# 458
Чудесно, Надя. Впечатляващ резултат.
За сладоледа разбих три яйца с подсладител на пяна и постепенно ги добавих в горещо мляко подсладено и обезмаслено  /половин литър/ и бърках докато се сгъсти. Добавих ванилия и като изстина го сложих във фризера.

# 459
  • гр.София
  здравейте на всички, имаме затишие във форума май. Искам да се оплача, вчера едвам не съгреших, не знам какво ме беше прихванало, все едно някое дяволче ми беше кацнало на рамото и само ме ръчкаше да съгреша, ужас беше, ръчкаше ли ръчкаше, над един час, голяма борба беше, почти се предадох. Не знам защо, но в ПЗ дни по се дояждат други неща, в П дни почти никога, там си знам три те хранения на ден и това е. Днес влизам в първия П ден дано всичко да мине гладко.
  Успех на всички Simple Smile

# 460
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Надя, дръж се, ти си по-силна от изкушенията!  Laughing При мен тези моменти (какви ти моменти, те са си цели часове) се случват когато съм в ПМС или около овулация. Много е трудно, но за сега се удържам като ям някакви режимни неща. Онзи ден в такъв пристъп ядох риба с мидена салата за гарнитура  hahaha , важното е, че помогна - явно мозъкът ми не е много умен и се излъга, че яде истинско тристепенно меню.
А за килцата - браво, чудесен резултат, направо повече от чудесен!  Hug Ние с теб гоним доста близки килограми, само дето ти си тръгнала от повече килца. Ама като гледам смело ме настигаш.  Grinning Хайде като ме стигнеш и ще вървим заедно!  Party

За триците - при мен пшеничените не повлияват изобщо, но Дюкан в книгата е написал, че може да подуват, а и триците въобще задържат вода. То затова човек е хубаво да пробва различни неща, за да разбере при него кое как действа.

За сладоледа - и аз съм приритала, но още не съм се осмелила да си правя, а и сега няма за кога, нали заминаваме в Събота.  Heart Eyes

Иначе аз от 2-3 дни вкарах малко плодове сутрин, че да не ми е много изведнъж временното влизане в 3та. Плодовете са шепа малини от нашите и за сега не виждам отражение, но се надявам на морето поне да задържа постигнатото до сега. Голямо шубе ме гони да не прецакам нещата.
Хайде, изписах един ферман, да не кажете, че не пиша и ви оставям.  Grinning Лек и режимен ден на всички!  Hug

# 461
Отчитам се :въпреки издънката с почивката и моето зверско боледуване за два месеца и няколко дни на режима-9кг. bowuu
Започнах на 11.04 като направих само 3 дни първа(да не се прецакам и да се изтощя Embarassed),а втора  фаза карам 2 на 2дни.
Мислех ако имам зор да променям схемата,ама резултатите ме задоволяват,така че си продължавам както досега Sunglasses.Готвя си манджички,на работа ям готово каквото купя и така...от 80кг сега съм 71кг Embarassed
Имам още доста,но ще видя как ще вървят нещата и кога ще кажа стоп Stop
Полека,полека вървя напред и нося нови дрехи.
Прецених,че ми е по-лесно и евтино да отслабна най-после,отколкото да сменям гардероба Joy

# 462
Аз не прегрешавам, обаче нещо задържам. вероятно е от баниците и крем-карамел, ама аз си ги правя съвсем по дюкански-нямам идея защо задържам.....

# 463
По колко царевично нишесте е разрешено на ден, че ми се иска да си направя пухкавия кекс на Смайлсчето?

# 464
Да се похваля - за пръв път след 5ПЗ дни съм с минус, досега все бях с +300 гр, а сега съм -200 гр. (63,3 кг)
Това още веднъж ми показва колко много са пречили на свалянето пшеничените трици.

Не съм,може и да си права и да не ти влияят на теб, но и аз така мислех, докато не пробвах без, и отслабването се ускори видимо.

Дръж се nadq, може и от деня нещо да е било, че и аз едвам се удържах, а ми е първи протеинов. Грешката ми беше че недостатъчно и скучна храна си бях взела за офиса, хем знаех, че ще е крив и дълъг ден.

Мерси за рецептата за сладоледаallina, със сигурност ще я пробвам, за нишестето  нямам идея,

Общи условия

Активация на акаунт