Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 41

• 73 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
А, 1000-1300 мг на ден или повече пиете? Прим ойл от 500 мг по 2 таблетки дневно ще ми свърши ли работа за начало? Не искам да се занимавам със сайтове, а 100 таблетки на цена 17 лв в кварталната аптека ме устройват.
За това говоря - https://herbamedicabg.com/prim-oil-prim-ojl-100-kaps.html
Ако става, цената не ме притеснява. Само доза да ми кажете, че гледам пише 2-4 таблетки дневно, та 1000 ли да пия или е удачно повече?

# 76
И аз пих такова, мисля, че по 2 -3 таблетки на ден, не съм сигурна, както пишеше на кутийката - така.

# 77
И аз пих такова, мисля, че по 2 -3 таблетки на ден, не съм сигурна, както пишеше на кутийката - така.
Добреее  Simple Smile

На тия от 1000-1300 мг обикновено пише 1 таблетка дневно, а на тия от 500 пише 2 до 4 таблетки. Ще се спра на 2х500 или 3х500 за начало, пък ще видим после.

# 78
  • София
Добреее  Simple Smile

На тия от 1000-1300 мг обикновено пише 1 таблетка дневно, а на тия от 500 пише 2 до 4 таблетки. Ще се спра на 2х500 или 3х500 за начало, пък ще видим после.

Денис от друга тема препоръчва 2 х 1300, ако искаш я питай Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=888864.0;topicrefid=4

# 79
Благодаря. Сега се зачетох в темата.  Simple Smile

# 80
  • София
Я нова тема имало. Simple Smile

# 81
Охо, ти се появи  Laughing

stelaartois
, благодаря че сподели тази полезна тема за добавките. То и други теми има, в които Денис пише, но тази съм я пропуснала и си припомних някои добавки, които преди съм пила ей така, без повод, за здраве, или защото съм чула, че е полезно,  а сега с напредване на годините и появилите се заболявания, просто съм забравила за съществуването им.  Hug

Значи това масло, което съм избрала, не е читаво и трябва друго да взема.

# 82
Аз взимах 2 х 1300 МВИ.

# 83
Година и половина някъде съм пила Вечерна иглика и благодарение на нея ми изчезняха всички  кисти в гърдите. Дозата ми беше 2 по 1300мг. Също така подобрява овлажняването на влагалището, а страдах от такава сухота. А бе само хубави неща мога да кажа...Сега след трансфера чак ме е страх хормоните какво ще напрарят с гърдите ми..но поне знам как да си помогна след това. Добре, че Денис аргументирано ми описа ползите и то от високи дози. Единствено негативно нещо от нея се очаква, че в дози над 3000мг контрахира матката и затова след трансфер или ако се опитвате по нормален начин да забременеете се спира от овулация до цикъл. Тя е фитоестроген и разрежда кръвта, което е добре за момичета с тромбофилии.

# 84
Благодаря, Шакира. Темите за тези добавки са много полезни, сега ги чета и ми се изясниха някои неща.

# 85
  • в огледалото на живота
Мереленда,аз съм вземала капсули от 1000мг. от тези:
Скрит текст:

Принципно,ги дават 3 пъти дневно,но аз ги пиех сутрин и вечер по една.

Без да е с рекламна цел,в този сайт добавките са на много изгодна цена:
http://bg-fitness.com/natures-bounty-evening-primrose-oil-1000mg-softgels

# 86
Ето тези са 1300 и се пият по 2 на ден
http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/23544
а и цената им е повече от добра  Peace

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 17:55 от Poliiii

# 87
Има ли връзка между стойността на хормоните и появата на пъпки
От известно време ми излизат подкожни пъпки, които са адски болезнени и не избиват

# 88
  • Sofia
От известно време ми излизат подкожни пъпки, които са адски болезнени и не избиват

Козметичката ми каза, че има - в зависимост от мястото където излизат сигнализират кой орган има проблем.

# 89

Козметичката ми каза, че има - в зависимост от мястото където излизат сигнализират кой орган има проблем.
На мен по-скоро ми излизат под устата,на брадичката,преди цикъл,основно като че ли ... Но не знам дали има връзка или май по-скоро винаги преди цикъл са ми излизали. На теб споменала ли е конкретни зони? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт