Звездни компромати - 276 част

• 85 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
И за капак - черешката на тортата, кацнала отгоре на главата ѝ. Confused Хубаво, няма грива, но има уши! Защо, за Бога, това нещо на главата ѝ?! Thinking

# 181

Страхотен, страхотен, страхотен.  Heart Eyes
Много се радвам за него. Цяла вечер го чаках и накрая съм заспала, събудих се точно, когато всички бяха на сцената и закриваха церемонията.  ooooh! Веднага влязох във форума, за да видя дали е взел Оскар.

Крайно време беше. Страхотен актьор е. Има много добри роли. Сега във всеки коментар по ТВ и т.н., казват как досега бил пренебрегвам за тази награда и това си е истина. Затова точно сега беше моментът.
Браво на Лео.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Връщам се да ви чета, че съм на началните страница, но като видях снимката, се развълнувах.

# 182
И никой нищо не казва за бойкота на чернокожите, Лео направо ги отвя.

# 183
Още една никаква рокля.

# 184

Преди 25-30 години имаше такива пеньоари...  Whistling

# 185
  • На топло
Тук се виждат малко бижута, обувки, маникюр.... http://www.spletnik.ru/look/starstyle/65406-oskar-2016-klatchi-p … nykh-obrazov.html
Харесва ми когато ушите не са деформирани от тежестта на обеците.
Мерси Дар, но пак не мога да видя добре цвета на сенките, дали са шампанско, беж или нещо друго...

# 186
Упу Голбърг носи ужасно бижу на ръката си. Даже не мога да рзбера пръстен ли е, гривна ли е..

Харесват ми обиците на Джорджина Чапмен, Дженифер Гарнер, Емили Блант, Кейт Уинслет.

Емили Блант бременна ли е?

# 187
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, бременна е. И аз не знаех.
А, тази Джорджина Чапман много ми харесва, от малкото, което се вижда... Въобще не я знам коя е Thinking

# 188
  • На топло
Упу Голбърг носи ужасно бижу на ръката си. Даже не мога да рзбера пръстен ли е, гривна ли е..
Да ужасно е  Grinning
Вчера я хванах как и задаваха някакви въпроси и забелязах, че прическата и беше също като разплетена кошница.
Да бременна е.

# 189
Рийз Уидърспун много ми хареса. Лъчезарна и със супер свежарска визия.

Мисля, че е дизайнерка, Хъш. Thinking

# 190
Най-запомнящите се диаманти на церемонията за мен са медалиона на Чарлийз и гривната /с обиците/ Тифани на Кейт Бланшет.
Красиви са и бижутата на Джулиън Мур, особено масивната мида гривна. Големите пръстени видени по ръцете на доста дами обаче са ми селски. Blush

# 191
  • На топло
Най-много ми харесаха обеците на Сирша Ронан, две различни обици, няма ги в тази подборка.
Аааауууу колко е красива Шарлийз Терон в рекламата на новия парфюм на Диор ( искам го  Embarassed )

# 192
Медальонът на Чарлийз е интересен, но за мен роклята й няма нужда от такова бижу.
Не бях обърнала внимание на обиците на Сърша, но и на мен много ми харесаха.

# 193
  • Варна
Още снимки от Оскарите
Тейлър Суифт  2  не мога да откъсна поглед от краката й
Много ме кефи това на врата и  Heart Eyes
Също и че не е изкопирала роклята 1:1 с манекенката
По принцип не я харесвам особено,
но тук е страхотна!

# 194
  • На брега на реката
Някои от кадрите на обущата са уникални. Алисия джвака по пръсти върху килима  Mr. Green
Това си е АУЧ от всякъде  ooooh!

И една времева съпоставка. Сега ги харесвам още повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт