Звездни компромати - 276 част

• 85 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Дубай
Някои от кадрите на обущата са уникални. Алисия джвака по пръсти върху килима  Mr. Green
Това си е АУЧ от всякъде  ooooh!

И една времева съпоставка. Сега ги харесвам още повече  Mr. Green
На мен също повече ми харесват сега, страхотни са

# 196
Много повече ми харесват сега. Тези защо не се вземат или да не развалят приятеството вечно?
Лео ми е много секси на тази церемония. Страхотен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
  • София
Ето и някои от оценките на модните критици за тоалетите на звездите:
http://life.dir.bg/news.php?id=21856891&nt=5
Най-точно ми пасна това изказване:
Цитат
Слаба оценка получи и номинираната за златната статуетка в поддържаща роля Алисия Викандер с подгънатата си над глезена рокля в "плашещо жълт цвят". Тоалетът на "Луи Вюитон" подхождал повече за абитуриентски бал.

А пък независимо от нашите вкусове и предпочитания, ИнСтайл, Пийпъл и т.н. диктуват модата, нали така?!

# 198
Много повече ми харесват сега. Тези защо не се вземат или да не развалят приятеството вечно?
Лео ми е много секси на тази церемония. Страхотен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като двойка в "Титаник" ми бяха много нелепи, но тук са страхотни. Време им е за нов филм заедно.

# 199
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Полина Семьонова, снимана от Питър Линдберг
Скрит текст:

# 200
  • На брега на реката
Като двойка в "Титаник" ми бяха много нелепи, но тук са страхотни. Време им е за нов филм заедно.
Същото си помислих и аз! Дано направят нещо съвместно. Но като двойка не ги одобрявам, не че ще ми искат мнението де  Joy

# 201
  • София
И малко компромати от Оскарите - някои от най-неловките моменти.
http://www.businessinsider.com/oscars-academy-awards-2016-awkward-best-moments-2016-2?utm_content=bufferec0fc&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

# 202
  • София
Същото си помислих и аз! Дано направят нещо съвместно. Но като двойка не ги одобрявам, не че ще ми искат мнението де  Joy
Те имат още един общ филм, освен Титаник- Пътят на промените

# 203
http://www.businessinsider.com/oscars-academy-awards-2016-awkward-best-moments-2016-2?utm_content=bufferec0fc&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
О, не как не пляскат на Джени Бийвън. Наистина ли са толкова нагли. Иняриту още по-неприятен ми стана  Sick като сърдито дете, че не са му дали сигурно на "шедьовъра" за костюми.
Само "бляк" ми идва да кажа тук, отвратително.

# 204
О, не как не пляскат на Джени Бийвън. Наистина ли са толкова нагли. Иняриту още по-неприятен ми стана  Sick като сърдито дете, че не са му дали сигурно на "шедьовъра" за костюми.
Само "бляк" ми идва да кажа тук, отвратително.

Гледам, че и моят любим Томик, и той така  Mr. Green
Солидарен миличкия  hahaha

# 205
  • София
Не е вярно, че не е имало аплодисменти. Жената слизаше от много високо и се забави по пътя. Вече й бяха пляскали достатъчно и просто затихнаха. Прекалено драматично го изкарват.

# 206
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И къде точно го видя Харди, Бумър? hahaha

# 207
  • Вестерос
Дженифър Лоурънс пак Дженито Heart Eyes
Разкошна рокля и визия Heart Eyes Грим, прическа, много красива са я направили Peace
И на мен ми харесва, както Гага и Бри

# 208

Eй го де е белнал оченца, всеки момент ще извади чекийката, да и клъцне гръцмуля
 hahaha hahaha hahaha

# 209
  • Viena
 txtloves за Лео,страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт