Звездни компромати - 276 част

• 85 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Но за кое говорите към Гага?!  Blush Rolling Eyes Дайте инфо. Наистина не знам.

За това: https://youtu.be/Y3rkcBAzdVY?t=55

# 616
# 617
  • Варна
Николета без дългите си крака. Доста грозни крака има, а в лице изглежда много състарена. 40г ми приятелки изглеждат по-свежо....
Скрит текст:
Въйййй...трябва да осъди Хайлайф  Mr. Green

# 618
  • София
Не разбирам защо сравняваме и противопостаавяме Лео и Еди?

Защото трябва да се отклони темата от зашеметяващо красивия, към онзи с лицето-питка  hahaha

Ако може подсказка кой е зашеметяващо красивия, че се обърках.  Mr. Green

# 619
  • Вестерос
Ай стига с този Еди  Grinning

# 620
 Мен ме е страх да празнувам 3-ти Март за да не ме обвини някой в русофилство.
 Из ФБ-то ми се мотаят пак някакви статии, умувания, материали, не знам вече какво да правя.
 Мълча си, само и само за да не нараня нечии чувства.  baby_neutral baby_neutral  Станала съм истински джентълмен вече - мълча и се наслаждавам...Ако, честитя съм русофил, ако не чиститя - тъпофил, наистина е много объркващо..

# 621
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, Тифани ще ме извиняваш, но само и аз да си кажа Laughing че сега точно го гледах.
Прави много лошо впечатление, че я остави по пътя!
Но, аз се надявам /не го оправдавам, да не ме разберете погрешно/ всичко това да е, защото иска репортерите да тръгнат след него и да не я притесняват newsm78

И наистина днес много разгорещено стана тук с този Еди Rolling Eyes

Честит празник, българи и българки!

# 622
Скрит текст:
Но за кое говорите към Гага?!  Blush Rolling Eyes Дайте инфо. Наистина не знам.

За това: https://youtu.be/Y3rkcBAzdVY?t=55

Heart Eyes сладурче  Heart Eyes Flutter
Всъщност не видях да се подкисква и подиграва. Смееше се преди да го удари Гага, след това само повдигна вежди и се усмихна. По-скоро ми заприлича на закачка. Но не и подигравка.
Лео определено се държи доста добре, досега не съм видяла неадекватно или неприлично поведение. Много му се кефя.  Grinning

# 623
  • Вестерос
Хъшче  Hug

# 624
Николета без дългите си крака. Доста грозни крака има, а в лице изглежда много състарена. 40г ми приятелки изглеждат по-свежо....
Скрит текст:
Въйййй...трябва да осъди Хайлайф  Mr. Green
Оставете ,че са къси ,наистина поне да бяха добре оформени ,а те... Mr. Green

# 625
  • София
Уф, темата става рязко противна, когато някой тръгне да размахва убедително пръст и да настоява на своето, убеждавайки останалите. Мислих, че тук сме се събрали да си коментираме, да ни е приятно, забавно и интересно, без да се уеднаквяваме, нали.
Честит празник момичета!

Кейти Пери и Орландо Блум са странна двойка, а за Брадли и Наоми, направо ми е смешно, като си помисля Peace Хората не може да ли да се виждат приятелски, без да имат интимна връзка? newsm78

# 626
  • Once there was a Hushpuppy...
Рейчъл Макадамс Heart Eyes в студиото за снимки на VF, с този тоалет е прекрасна, така трябваше да е на Оскарите, а не с онова зеленото нещо.

# 627
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен в зелено ми хареса повече, с това розово е твърде сладникава. Не харесвам блондинки в розово.

# 628
Имало е скандали по повод "престижните" награди на Планета.
http://woman.-spam082-/n/preslava-pak-e-pevitsa-na-godinata-gale … html&nomobile

# 629
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Килиън Мърфи smile3544
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт