Звездни компромати - 276 част

• 85 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Мъжът ми редовно ме носи на ръце, когато се напия, но все пак не е носител на Оскар, знам ли как е при тях.
smile3521 smile3501

Още за красотата на Оскарите
http://www.vanityfair.com/style/photos/2016/02/oscars-2016-best- … d=social_facebook

# 601
Защото не можеш да съдиш един човек, колко е недодялан, а в същото време и твоя мъж да се държи по-лошо към теб.

А?!  Crazy Мъжът ми ме държи за ръка, той носи и багажа, значи имам право да съдя Crazy - не ме кефи на Еди поведението.  Laughing

# 602
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен ако питате, не ви кефи Еди и затова правите от мухата слон Whistling. Не ми се мисли какво би било, ако беше взел Оскара на драгоценния Лео. Който е изключителна икона и символ на безупречното поведение, особено далеч по-публичната му проява спрямо лейдито Гага преди няма и месец. Ето така се държи истинският мъж- подкисква се и се подиграва като ученик в детската градина Laughing

# 603
 Аз го харесвам,бих бягала бременна зад него по всяко време, което не го прави по-голям джентълмен. Той и Уди Алън се ожени за дъщеря си, но още го харесвам, талант, какво да го правиш..

# 604
  • Once there was a Hushpuppy...
Laughing
Още не съм гледала клипа, но негативните мнения са доста повече от останалите, даже ми се отгледа Stop

# 605
  • София
Не е ли прехвалена тази датчанка? Чак пък толкова добър не беше, голяма драма, големи сълзи и сополи. Модерна тема, какво да го правиш...

# 606
  • София
Аз харесвам Еди Редмейн и съм разочарована от поведението му спрямо съпругата му.
От друга страна, не харесвам особено Леонардо Дикаприо, но пък ако мен ме забърше такъв безцеремонен диференциал като Гагиния, ще направя доста повече от това да повдигна игриво вежди. Браво за въздържанието!

# 607
На Леонардо реакцията беше забавна, що за сравнение?
Темата нали е коментарна, сега и тук ли да си мерим приказките  baby_neutral ?

# 608
"Диференциалът" го забърса, защото още щом и обявиха името, той се разкикоти. Та реакция беше нейното, и да, забавно беше Mr. Green

# 609
  • София
Не разбирам защо сравняваме и противопостаавяме Лео и Еди?

# 610
Защо трябва да оправдаваме просташкото поведение на някого, само защото и друг е проявил липса на добро такова? Глупакът по-малко глупав ли е сред глупаци?
Оф, писна ми от този Еди! То и да искаш да го харесаш при такива защитници, ти се отщява.   ooooh!

# 611
О, нищо не сравнявам и противопоставям, казвам само, че спрямо това дали някой ни кефи, определяме и поведението му Laughing. Еди не е харесван в темата, затова и трети ден се дъвче някакво си клипче. Не че самото клипче е чак пък толкова потресаващо.

# 612
Не разбирам защо сравняваме и противопостаавяме Лео и Еди?

Защото трябва да се отклони темата от зашеметяващо красивия, към онзи с лицето-питка  hahaha

# 613
Николета без дългите си крака. Доста грозни крака има, а в лице изглежда много състарена. 40г ми приятелки изглеждат по-свежо....
Скрит текст:

# 614
Мен ако питате, не ви кефи Еди и затова правите от мухата слон Whistling. Не ми се мисли какво би било, ако беше взел Оскара на драгоценния Лео. Който е изключителна икона и символ на безупречното поведение, особено далеч по-публичната му проява спрямо лейдито Гага преди няма и месец. Ето така се държи истинският мъж- подкисква се и се подиграва като ученик в детската градина Laughing

Не харесвам Еди, но и с такова поведение спрямо бременната му жена, още по-малко би ми станал симпатичен. Не одобрявам безличната му постъпка. Това си е типично зарязване на жена. Не е заради папараците. Лео не би направил така, сигурна съм.  Heart Eyes  Peace
Но за кое говорите към Гага?!  Blush Rolling Eyes Дайте инфо. Наистина не знам.

П.П. Рийз да не е отново бременна?!? На една от снимките, които бяхте пуснали от Оскарите, личи коремче...

Общи условия

Активация на акаунт