Звездни компромати - 276 част

• 85 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Лео ако продължава така солидно да добива осанка с годините, ще станат съвършената двойка с Кейт Уинслет. ГА-ДЖЕ-ТА!! ГА-ДЖЕ-ТА!! Flutter

На Кейт няма ли да ѝ дойде в повечко... 4-ти съпруг, 4-то дете пак от нов мъж. Joy

Редмейн и Къмбърбач са ми еднакво отблъскващи, обикновено който харесва единия, харесва и другия.

# 242
  • София
На селския идиот ли ви прилича Еди?  Mr. Green
На мен ми е противен плюс антимъжествен. По-зле от това няма накъде.

# 243
  • София
Като сте го подхванали Еди и аз да кажа, на наркоман ми прилича, ама от тея на хероин   Rolling Eyes Но наистина е много талантлив. Миналата година така му се радвах в Теорията, нечовешки изигра Хокинг, тази година не ми харесва, но очаквам да се поправи следващата.

# 244
  • София
Къмбърбач има много по-добри маниери! Crossing Arms

# 245
Еее, и аз не харесвам Еди, но чак пък селско олигофренски сериен изнасилвач друсащ хероин... Stop

# 246
Лео ако продължава така солидно да добива осанка с годините, ще станат съвършената двойка с Кейт Уинслет. ГА-ДЖЕ-ТА!! ГА-ДЖЕ-ТА!! Flutter

На Кейт няма ли да ѝ дойде в повечко... 4-ти съпруг, 4-то дете пак от нов мъж. Joy

Редмейн и Къмбърбач са ми еднакво отблъскващи, обикновено който харесва единия, харесва и другия.
Ау абсолютно съгласна съм. На този последния човек името му ми прилича на Колорадски бръмбар.

Нека ражда Кейти, това е супер. Heart Eyes Те имат възможности да гледат много деца и да имамт много мъже. А и колко готино да роди примерно на Лео син-новия Ленин! Mr. Green Whistling

# 247
Алисия Викандер се учудих, че била шведка /четвърт финландка/. Мислех, че е испанка, мексиканка. На някои снимки прилича дори на индийка. Иначе е много миловидна. Прилича ми на дъщерята от филма ''От обич''. Роклята и на оскарите не ми хареса, но Лую Вютон за мен не са показали хубава дреха.
Не може Кейт и Лео да не са имали някаква титаник-закачка. Радват ме Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 19:47 от Г-жа Броненосец

# 248
Бри, Гага, Рийз, Кейт Бланшет и Джулиан Мур - това ми хареса най-много.

Разочарована съм от Чарлийз, с рокля с ненавистните ми деколтета е. Както и Оливия Уайлд, макар при нея да ми е на границата на приемливото за моето харесване.

На Гага гащеризона е убийствен! Кройката е съвършена! И изпълнение, и плат, и цвят!  Heart Eyes

Кейт е кралица!  Heart Eyes

# 249

На мен и Килиън Мърфи ми е в групата.  Mr. Green

# 250
  • Вестерос
Приянка не ви ли харесва??

Скрит текст:

Heart Eyes

# 251
Е как да не ми харесва тази женственост?! Heart Eyes

# 252
  • Вестерос
Нали  Heart Eyes

# 253

На мен и Килиън Мърфи ми е в групата.  Mr. Green

Да! И на мен. Изглежда по-добре като жена, отколкото като мъж.

За англоговорящите едно видео, има го и Редмейн с красноречив туит: звездите четат злобни туитове за себе си.   Crazy Шон Пен го попиляха.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 20:04 от негативна

# 254
  • София
Някой питаше за снимка на Лео и майка му.
Ето тук родителите му плюс сегашните им половинки по време на Оскарите.
Скрит текст:
маминка Ирмелин, 73г.

С настоящия й мъж Дейвид

Джордж ди Каприо с мащехата на Лео - Пеги

Лео пуска смс с Оскара в краката му  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт