Звездни компромати - 276 част

• 85 953
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Вестерос
Не, просто стане ли дума за определени хора- в случая Бумър се изказваш пресилено честичко

И за да не спамя повече

Скрит текст:

Лео е пуснал тази снимка с този текст

Last night’s win at the ‪#‎Oscars‬ was an incredible honor – but it was also an important opportunity to bring even more attention to ‪#‎climatechange‬. Last year was the hottest in recorded history. Climate change is real, it is the most dire crisis our species has ever known, and it is happening right now. We must empower leaders who don’t speak for corporate interests but who speak for us, our children’s children and those whose voices cannot be heard. Take action: www.LCV.org/act

# 301
  • До сърцето...
Страхотен Лео и страхотна реч.

Радвам се и за Алисия Викандер, и за Енио Мориконе.

Еди и на мен ми се струва, че е в роля на интервюта - добрия, готин Еди. А видеото го потвърждава, че не е баш такъв без прожектори...

Така... казах си каквото ме вълнуваше из всичко що изчетох дотук. Не че някой ме питаше де  Mr. Green

# 302
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, не ми харесва, нещо не е доизкусурена Rolling Eyes на Бланшет роклята.
Ние ще си ги обичаме със всичките им кусури Crossing Arms
Винаги съм си мечтала за приятел гей Peace

# 303
  • Дубай
Да си призная и на мен не ми харесва

# 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ЗА Еди пък никога нищо сексуално не съм казвала, освен, ако не броиш, че обича ПР-а,  Mr. Green
в крайна сметка и Оскар си изработи момчето...
Колко заслужено в съответната година е тема на друга дискусия в друга тема  Flutter
Пример с него като човек със съвсем нормална половинка, нито силиконка, нито анабол. Има и такива, че са и много. И на Макавой жената нормална, и на Къмбърбач, и на Нийл-Патрик половинът ... Peace

За какво ти е приятел-гей, Хъш? С нищо по-различен от нормален приятел, само си позволява повече волности, понеже знае, че не ги приемаш сериозно Laughing

# 305
И на мен не ми харесва. Аз гласувах за Марго Роби.

# 306
Ами, мислела съм си как си говоря с мъж гей за лакове и рокли и той се вълнува наравно с мен Blush Много са ми интересни и нещо ме дърпа към такъв тип да се сближа. Искам да видя дали е по-различно с мъжка приятелка да споделям.

# 307

За какво ти е приятел-гей, Хъш? С нищо по-различен от нормален приятел, само си позволява повече волности, понеже знае, че не ги приемаш сериозно Laughing
А, да бе, too much драма. Моите са далеч последната половин година и прекалено спокойно ми е някак  Mr. Green

# 308
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, мислела съм си как си говоря с мъж гей за лакове и рокли и той се вълнува наравно с мен Blush Много са ми интересни и нещо ме дърпа към такъв тип да се сближа. Искам да видя дали е по-различно с мъжка приятелка да споделям.
Това е клише и не е въобще задължително вярно- имам двама близки приятели-гейове и освен това, че спят с мъже, нямат нищо общо с женските интереси. Спортуват, пият бира на корем, интересуват се само от мъжки неща и ако им заговоря за новия си лак, ще ме попитат какво ми е паднало на главата. Но пък като получат подарък в Сефора към по-голяма покупка, намазвам аз Mr. Green.

# 309
+1 Джо  Wink  Mr. Green
Всичко е стереотипи

Най-впечатляващата за мен комбинация от снощи

Елизабет Банкс
Скрит текст:

Детайл

# 310
И при тях има по- женствени и по- мъжествени. Е, ти май искаш приятел от първия тип. Ще те съсипе от забележки за облеклото ти, прическата и т.н., че ще се чудиш, за какъв дявол, си се сприятелила с такъв. Peace

# 311
Е, разубеди ме, Джой Rolling Eyes Вече не искам...май.
Аз много филмово си го представям това с гейовете Grinning
Тук има един ходи, хоресвам го, има лисица на врата Mr. Green и чорапи на каре. Много е приятен, само се разминаваме. Чудех се как да го заговоря, ама ще го обидя. Все едно е маймуна в зоо-то....тъпо, не става!

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 22:02 от Hushpuppy

# 312

И при тях има по- женствени и по- мъжествени. Е, ти май искаш приятел от първия тип. Ще те съсипе от забележки за облеклото ти, прическата и т.н., че ще се чудиш, за какъв дявол, си се сприятелила с такъв. Peace
и не ти спестяват, че си качила килограми  Crossing Arms

# 313

и не ти спестяват, че си качила килограми  Crossing Arms
Абсолютно! Laughing

# 314
Гледахте ли вота във Vogue за роклите
на Оскарите Кейт Бланшет води .
http://www.vogue.com/slideshow/13407511/oscars-best-dressed-cele … ies-red-carpet/#9
Абе тя е очаквано от мен на първо място, защото е Богиня просто и наистина роклята е произведение на изкуството, но Руни Мара със своето второ място е загадка.

Общи условия

Активация на акаунт