Звездни компромати - 276 част

• 85 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Сетих се за тази червена рокля на Блейк, седеше и божествено. По-рядко се вижда след раждането
Мда, прекрасна!  Heart Eyes Това са гърди за такова деколте. Никои други, нито по-големи, нито по-малки. Първите ще стоят вулгарно, вторите...  няма смисъл да се показват Laughing

# 406
Не мога да го усетя като деколте, за мен са си рокли с гол гръб, облечени погрешка обратно  Mr. Green
Блейк е хубавица  Peace

# 407
Оскарите свършиха и е време да се върнем на наша земя,  Mr. GreenМис Малки Котета

# 408
Оскарите свършиха и е време да се върнем на наша земя,  Mr. GreenМис Малки Котета

Кое им е малко на тия котета  newsm78 На наборки ми приличат, сигурно акъла...няма какво друго да е  Wink

# 409
Направо са си кучета ако питаш мен  #Crazy Бау  tooth

И какво толкова като Лео изпушил няколко пури (той май е пушач?) и обърнал няколко питиета, това не омаловажава факта, че пръска милиони долари за опазването на околната среда.

# 410
Е, хайде сега, и той е човек  Grinning
След такава дългоочаквана награда му се полага едно напиване  Crazy

Това са негативите на славата - защо така е хванал плика, ама сега защо се е напил, всяка крачка му се следи. Едва ли самият той е имал умисъл за плика примерно, така му е дошло на човека в момента и те веднага го щракнали.  Crazy

# 411
  • където ми харесва
Не знам кво са гледали, ама Лео пуши електронна цигара.

# 412
Благо кръшкал на Есмер със Силвия  Теодосиева
Линка от статията не ми се получава
 Peace
Интересни статии излизат с нейното име във Гугъл...
В събота в Плаза имаше поздрави за  Благо Георгиев, но за него ли ставаше въпрос не разбрах.

# 413
  • Пловдив
Crazy кажете,че не е истина това...

# 414
  • Вестерос
Скрит текст:
какво дефиле  hahaha

# 415
  • София
Рубин са обявили Благо за продажба, ще я прибира ли невястата насам или ще остане зет при родата?

# 416
  • Once there was a Hushpuppy...
Оскарите свършиха и е време да се върнем на наша земя,  Mr. GreenМис Малки Котета
Crazy кажете,че не е истина това...

Не знам дали е истина, ама Мистик така ни приземи грубичко Laughing от червения килим директно на нашите кОнкурси за красавици неземни Tired

На ви сега рокли да обсъждате, барабар с баджаци и масури замазани и заплескани по главите ooooh!

# 417
  • Вестерос
Ревааа  Joy

Скрит текст:

# 418
Благо кръшкал на Есмер със Силвия  Теодосиева
Линка от статията не ми се получава
 Peace
Интересни статии излизат с нейното име във Гугъл...
В събота в Плаза имаше поздрави за  Благо Георгиев, но за него ли ставаше въпрос не разбрах.
в дискотеката на Коцето, не знам коя е

# 419
  • Вестерос
Добре как може такова нещо   Crossing Arms Tired

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт