Звездни компромати - 276 част

• 85 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Вестерос
Веждата е като част от кичур

# 467
# 468
Прилича ми на Златка Д

# 469
Прилича на травестит на снимката Sick

# 470
# 471
Бижу, лявата е нова около 2014, 2015, дясната е стара от 2000
Е, тогава от годините е нормално да се смъкват клепачите на този тип очи. И в този случай смятам, че няма интервенции. Peace Може би има лазерна корекция на линията на венците, защото усмивката и е по-прибрана и по-съвършена от преди. И мааалко пълнеж в горната усна, но тя може да е променена и от корекцията на венците. Абе, красиви са индийките и без корекции.

Николета вече има лястовици на челото, не вежди! Rolling Eyes

# 472
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Точно

# 473
  • Бургас
Прилича на травестит на снимката Sick

Това вече е точно! Peace

# 474
  • Вестерос
Бижу, лявата е нова около 2014, 2015, дясната е стара от 2000
Е, тогава от годините е нормално да се смъкват клепачите на този тип очи. И в този случай смятам, че няма интервенции. Peace Може би има лазерна корекция на линията на венците, защото усмивката и е по-прибрана и по-съвършена от преди. И мааалко пълнеж в горната усна, но тя може да е променена и от корекцията на венците. Абе, красиви са индийките и без корекции.

Николета вече има лястовици на челото, не вежди! Rolling Eyes
и според мен няма, все пак са минали и 15 години, нормално е да се попромени лицето

# 475
# 476
  • София
Видяла жабка, че подковават Тейлър Суифт и Ана Уинтур.

# 477
Включвам се в  темата, по повод Леонардо ди Каприо. Харесвам го и много му се радвам на Оскара Peace
Сега да ви питам, спомняте ли си, преди 20-тина години се коментираше, че е болен от рядка болест, която го поддържа млад. Доколко помня беше, че не може да произвежда определени хормони, и образно казано не може да остарява. Търся в Гугъл, но нищо не намирам.
Предварително благодаря Hug Hug Hug

# 478
При малките котета най-много ме впечатлиха лошите, прегърбени стойки, една отпуснатост и вялост такава... Ми ако си отишъл на конкурс и си се качил на сцената, не трябва ли поне да се поизправиш, да стоиш красиво, да се усмихнеш, а не да се цупиш?

Ама аз не разбирам, де, и Валери не харесвам.

# 479
Ейми Адамс  Heart Eyes за Мари Клер

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт