Звездни компромати - 276 част

• 85 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
[quote ]
Дожаля ми за съпругата му, той е пълен простак.

"Посмали малко, манго"  Laughing  Чак пък. Не изглежда галантно, но от мухата направихте слон  Laughing

[/quote]

Лично мнение Peace За мен поведението му е просташко и егоистично.

# 586
# 587
Хора, имам два въпроса. Как от два дни дъвчете само колко голям простак е Еди и как само бг мамите видяха, че е простак. Никъде другаде не съм чела толкова идиотско тълкуване на клипа.
Също така държа да видя къде точно - Еди й тръшка вратата под носа, а и къде я блъскат, настъпват, ръгат, бутат.  ooooh!

# 588
Това, че не ходят заедно, всъщност и помага да избегне тълпата и папараците, понеже цялото внимание е към него.

Аз, например, не понасям тълпи и камери и в такава ситуация бих предпочела да се придвижвам отделно, вместо да съм в центъра на събитията. Дори на концерти влизам последна и си тръгвам по-рано.

Да не забравяме и че закъсняват.

# 589
По-добре да дъвчем Николета, нали?  ooooh!

Дъвчем това, което ни вълнува в момента. Явно е Еди, спокойно и на Николетите, Златките и прочие ще им дойде реда.

# 590
Хора, имам два въпроса. Как от два дни дъвчете само колко голям простак е Еди и как само бг мамите видяха, че е простак. Никъде другаде не съм чела толкова идиотско тълкуване на клипа.

Къде другаде?  Thinking
Дали е напълно случайно съвпадение, че нито снимки, нито самият клип не могат да се намерят в ПР-бюлетина - Дейли Мейл?  Laughing
http://www.dailymail.co.uk/home/search.html?offset=0&size=50 … icle&days=all

# 591
# 592

Дъвчем това, което ни вълнува в момента. Явно е Еди, спокойно и на Николетите, Златките и прочие ще им дойде реда.

Не съм казала, че трябва да се дъвче Николета, ти пък точно тази дето хич не ми е любима избра. Просто два дни го изкарахте най-простия и недодялан мъж в целия свят. Аз съм сигурна, че мъжа на всяка ССФ я държи за ръка или прегръща като ходят някъде, даже съм убедена, че повечето ви носят на ръце до колата.

# 593

Не съм казала, че трябва да се дъвче Николета, ти пък точно тази дето хич не ми е любима избра. Просто два дни го изкарахте най-простия и недодялан мъж в целия свят. Аз съм сигурна, че мъжа на всяка ССФ я държи за ръка или прегръща като ходят някъде, даже съм убедена, че повечето ви носят на ръце до колата.
А, да, но за съжаление алтернативата на Еди е Найлона най-често, та аз предпочитам Еди да дъвчем Simple Smile

# 594
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Г-це, кога ще се научиш да не пляскаш снимки директно в темата??? Баааси, обърна ми се стомаха Sick За пореден път след твоя изява!

# 595
  • София

Въобще не е задължително мъжът ми да е галантен, за да намирам Еди за абсолютно невежлив и без отношение тип. Уверявам те, че няма начин да имаш обноски и приоритет различен от теб, и да направиш това, което прави той. Очевидно неинцидентно.

# 596
 Мъжът ми редовно ме носи на ръце, когато се напия, но все пак не е носител на Оскар, знам ли как е при тях.

# 597

Ще изкарат ли до есента?  newsm78

Една бивша двойка, отдавна всеки е по пътя си  Grinning
Скрит текст:

# 598

Въобще не е задължително мъжът ми да е галантен, за да намирам Еди за абсолютно невежлив и без отношение тип. Уверявам те, че няма начин да имаш обноски и приоритет различен от теб, и да направиш това, което прави той. Очевидно неинцидентно.

А не, задължително е. Защото не можеш да съдиш един човек, колко е недодялан, а в същото време и твоя мъж да се държи по-лошо към теб. И от кое е очевидно, че е неинцидентно?
 ooooh! Вие изкарахте, че са я блъскали, стъпкали и премазали, много ама много се преувеличава в случая. Ето има и други момичета, които казват, че идеята тя да ходи отзад е по-добра, тъй като не я блъскат папараци от всички страни.

# 599
Което ми напомня нали имаше слухове, Мила и Аштън щели да се разделят или им е трябвала публичност?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт