89th Academy Awards OSCAR'2016–И Лео получи Оскар, но животът продължава :)

• 69 078
  • 642
  •   1
Отговори
# 180
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Линк за живо излъчване от червения килим- https://twitter.com/i/live/807341739375636480 .
Почти нищо не съм гледала от номинираните филми, до Оскарите ще се опитам да наваксам.
Мерси много, върви идеално.
И аз тази година съм назад, от големите претенденти само "Ловинг" съм видяла досега, но много ми хареса и стискам палци за Рут и Джоел, особено за него. А, и бозата на Ейми Адамс също.

# 181
  • в морето до колене
Хе, хе - мисля, че започват с изненада!  Heart Eyes

# 182
Хубава му беше ролята на Арън, не виждам защо да е изненада. За съжаление сигурно ще е единствената награда за филма.

# 183

Първият линк спря излъчване.Ето друг :
https://www.youtube.com/watch?v=jnP9NtQihZI

Началото уао!!!!!!!!!!!

# 184
  • в морето до колене
Ето ги наградите във филмовите категории:

Best Drama - “Moonlight”
Best Comedy/Musical - “La La Land”
Best Film Drama Actor - Casey Affleck, “Manchester by the Sea”
Best Film Drama Actress - Isabelle Huppert, “Elle”
Best Film Comedy/Musical Actor - Ryan Gosling, “La La Land”
Best Film Comedy/Musical Actress - Emma Stone, “La La Land”
Best Film Supporting Actor - Aaron Taylor Johnson, “Nocturnal Animals”
Best Film Supporting Actress - Viola Davis, “Fences”
Best Film Director – Damien Chazelle, “La La Land”
Best Screenplay - Damien Chazelle, “La La Land”
Best Animated Film - “Zootopia”
Best Foreign Language Film - “Elle”
Best Film Score - “La La Land,” Justin Hurwitz
Best Film Song - “City of Stars” from “La La Land”

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 06:35 от мячик

# 185
Нямат преброяване  Grinning

# 186
  • в морето до колене
Нямат преброяване  Grinning
А, аз редактирах, така че репликата ти малко "увисна".
Всъщност лесно ги преброих наградите на La La Land  - 7 от 7

# 187
Останалите победители са ми меко казано безразлични, но като чух тази сутрин за Изабел Юпер, подскочих до тавана. Много, изключително много я харесвам, и в тази, както и в останалите и роли- единствената актриса, за която мога да кажа, че просто няма друга като нея на света. Неповторима!

# 188
  • София
Юпер се държа на сцената изключително неадекватно. Накрая изпадна в почти унизителна ситуация. Жалко, малко повече достойнство и финес трябваше да покаже.

Не съм гледала още La La Land, толкова ли е добър наистина?!
Винаги малко ми се струва нагарчащо, когато започнат да изсипват всички награди върху един филм. Явно това ще последва и на Оскарите.

# 189
  • с трима мъже :)

Не съм гледала още La La Land, толкова ли е добър наистина?!

Довечера сме на кино, да го видим тоя филм, най-накрая Simple Smile 

Elle го гледахме, не съм впечатлена особено от сюжета- имаше нещо откачено в поведението на героинята, някакво желание да дирижира животите на всички около нея. Аз, лично, не бих дала големи награди на този филм. Гледали сме и по-добри. Иначе за актрисата няма две мнения  - тя си изигра ролята перфектно  Peace

Гледах и Certain Women - нищо не се случва, но си е точно от моите филми, любимите Simple Smile  Heart Eyes Хареса ми Simple Smile

Гледахме и "На всяка цена" - нищо особено, но не бих го квалифицирала обезателно като лош филм.

Пасажери - слаб, много слаб Sad Някой тук го беше писал и е вярно - най-готините моменти във филма бяха тези, с робота-барман Simple Smile И още един ценен момент - когато се изгуби гравитацията - ценно! Simple Smile

# 190
Юпер се държа на сцената изключително неадекватно. Накрая изпадна в почти унизителна ситуация. Жалко, малко повече достойнство и финес трябваше да покаже.
Е, какво толкова, Еди Ръдмейн като се държа по същия начин, всички го хвалихме колко е сладък.  Laughing
Само че на него не му пуснаха музиката, чудно защо ли...

# 191
  • София
Еди си е чаровник и каквото и да направи минава за небрежност, все още.  Laughing

От Изабел се очаква класа, заради всичко което е - опит, постижения, произхода й дори (французите винаги са демонстрирали едно леко пренебрежение и превъзходство над американците в този бизнес). А тя, освен че се въртеше и трепереше непрекъснато, което оправдавам донякъде с притеснителност, неадекватно повторяше едно и също и се държеше сякаш я награждават по милост. Върхът беше, когато накрая освен пуснатата музика, намалиха и осветлението над нея, а тя продължаваше да стои пред микрофона, чакайки да каже още нещо. Изглеждаше унизително, а не исках да е така. Тя просто не го заслужава.

# 192
  • София
Преди малко изгледах церемонията по Кино Нова.
Разочарован съм от телевизионните награди, но няма значение, там истината са Емитата и надявам се, че Западен свят ще бъде уважен както се полага, защото всички останали сериали бледнеят пред размаха с който е направено това шоу.
Гледах Нощния мениджър, хубав сериал (един от многото) и нищо повече. Какво толкова видяха в Том и Хю (Лори ми харесва къде, къде повече в Ченс) само чуждестранната преса си знае. Имаше много по-добри изпълнения от техните, въпреки че ги харесвам и уважавам много и двамата.
Много слаб водещ, направо незабележим.
Хареса ми много речта на Хидълстон, може би най-добрата реч на вечерта. Ема Стоу бе очарователна. Двамата с Гослинг за който много се радвам бяха много естествени и сладки. Още не съм гледал филма, тази седмица ще го сторя. Хареса ми как Хю Лори жегна Тръмп, но не очаквах кралицата на американското кино така директно да го нападне. Сега чета и отговора на Тръмп по неин адрес, който е меко казано просташки и неадекватен, а и не подхожда на бъдещия президент да отговаря в кръчмарски стил. Интересно ми е на предстоящите Оскари, дали ще атакуват отново Доналд, който знаем е доста хейтван в Ел Ей и по-специално в Холивуд.
Много се израдвах, че наградиха една от любимките ми, Сара Полсън.
Много се смях на презентацията за най-добра анимация на Стив Карел и Кристен Уиг. Карел трябва да е водещ на всяко едно шоу - Глобус и Оскари, просто няма равен.

# 193
  • София
От Изабел се очаква класа, заради всичко което е - опит, постижения, произхода й дори (французите винаги са демонстрирали едно леко пренебрежение и превъзходство над американците в този бизнес). А тя, освен че се въртеше и трепереше непрекъснато, което оправдавам донякъде с притеснителност, неадекватно повторяше едно и също и се държеше сякаш я награждават по милост. Върхът беше, когато накрая освен пуснатата музика, намалиха и осветлението над нея, а тя продължаваше да стои пред микрофона, чакайки да каже още нещо. Изглеждаше унизително, а не исках да е така. Тя просто не го заслужава.

На мен ми стана неудобно и леко тъжно. По-скоро неудобно. Винаги когато в реалити или шоу на живо някой нещо сгафи ми става едно такова притеснително все едно аз съм се изложил. :/
Много я харесвам Изабел, невероятна актриса е, очаквах да покаже една грация, една типична френска класа. Да, французите имат навика да гледат малко от високо на Холивуд, но съм забелязал, че в редките случаи когато наградят французин и изпадат в едни такива състояния, които по-скоро подхождат на превъзбуден тийнейджър. Явно под маската на надменност се крие някакъв потискан комплекс и крещяща нужда да бъдат забелязвани, почитани и награждавани и от Холивуд... То кой не иска. Wink

# 194
  • София
Записвам се и с удоволствие ще ви следя. Нищо не съм гледала освен тази вечер наградите.

Общи условия

Активация на акаунт