89th Academy Awards OSCAR'2016–И Лео получи Оскар, но животът продължава :)

• 69 069
  • 642
  •   1
Отговори
# 480
  • Once there was a Hushpuppy...
Обикновено Мячик ни ги пуска на сутринта в темата и не търся нещо, но сега нещо я няма Rolling Eyes

Да, Муунлайт е спечелил.
Това е огромна обърквация, така ми се иска да го наричам този избор Laughing
Толкова да не ми хареса. Единственото силно нещо в него беше актьорската игра и драмата, тежка, гадна....
От там на сетне сценарии, изненади в сюжета - кръгла 0 Rolling Eyes

Тази година това сякаш ми е единственото разочарование, отивам да гледам рокли за оправяне на вкуса Laughing

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 08:32 от Hushpuppy

# 481
Интернет смешки

I still can't believe Emma Stone won Best Picture.
  Joy Joy

# 482
В IMDB ги има, погледни ги там, ако все още не си ги видяла.

На мен La La Land ми дойде прехвален, но аз не харесвам особено мюзикъли. Оскарът за Ема също е прекален, но пак като не го дадоха по дефолт на Мерил.

Най-голямата изненада май е объркването накрая Simple Smile

# 483
Видях ги, да Ули Peace
всичко е нормално, няма сътресения, освен моето лично с Муунлайт Mr. Green

# 484
OSCAR WINNERS

BEST PICTURE
Moonlight
Adele Romanski, Dede Gardner and Jeremy Kleiner

ACTOR IN A LEADING ROLE
Casey Affleck

Manchester by the Sea

ACTRESS IN A LEADING ROLE
Emma Stone

La La Land

ACTOR IN A SUPPORTING…
Mahershala Ali

Moonlight

ACTRESS IN A SUPPORTING…
Viola Davis

Fences

ANIMATED FEATURE FILM
Zootopia
Byron Howard, Rich Moore and Clark Spencer

CINEMATOGRAPHY
La La Land
Linus Sandgren

COSTUME DESIGN
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Colleen Atwood

DIRECTING
La La Land
Damien Chazelle

DOCUMENTARY (FEATURE)
O.J.: Made in America
Ezra Edelman and Caroline Waterlow

DOCUMENTARY (SHORT…
The White Helmets
Orlando von Einsiedel and Joanna…

FILM EDITING
Hacksaw Ridge
John Gilbert

FOREIGN LANGUAGE FILM
The Salesman
Iran; Directed by Asghar Farhadi

MAKEUP AND HAIRSTYLING
Suicide Squad
Alessandro Bertolazzi, Giorgio…

MUSIC (ORIGINAL SCORE)
La La Land
Justin Hurwitz

MUSIC (ORIGINAL SONG)
"City Of Stars" from La La Land
Music by Justin Hurwitz; Lyric by…

PRODUCTION DESIGN
La La Land
David Wasco (Production Design);…

SHORT FILM (ANIMATED)
Piper
Alan Barillaro and Marc Sondheimer

SHORT FILM (LIVE ACTION)
Sing
Kristof Deák and Anna Udvardy

SOUND EDITING
Arrival
Sylvain Bellemare

SOUND MIXING
Hacksaw Ridge
Kevin O'Connell, Andy Wright,…

VISUAL EFFECTS
The Jungle Book
Robert Legato, Adam Valdez, Andrew…

WRITING (ADAPTED…
Moonlight
Screenplay by Barry Jenkins; Story…

WRITING (ORIGINAL…
Manchester by the Sea
Written by Kenneth Lonergan

http://oscar.go.com/winners

# 485
Ема Стоун

много я харесвам, но веднъж поне да я бяха наресали на друга страна  Tired или да я бяха вързали, по-разчупена визия й трябваше, едно и също в главата разхожда от години..
Роклята не ми е уауу, също. Не кой знае какво.

# 486
  • в морето до колене
Е, тези, които очакваха скучна церемония, не познаха  Mr. Green - още дълго ще се говори за тази церемония.
Имаше си и очаквани неща, и не толкова очаквани, за мен и някои съвсем неочаквани.

Кимел сякаш водеше разширена версия на собственото си шоу - беше умерено забавно, на места леко хапливо, но не прекалено.
Бонбоните и курабийките добре, ама ако имаше и кафе накрая, тогава щях да ги призная.
Заигравката с Мат Деймън леко ми доскуча, защото в шоуто му я гледам от години - не успяха да я изведат на някакво особено ново ниво, така че да си струва.
Но туристите бяха забавна вметка - харесаха ми.
Финалът му се получи също, мисля - в тази ситуация това беше единственото, което можеше да направи, за да "замаже" леко гафа. И той го направи органично. Все пак рефлексите на дългогодишен водещ, на когото често му се налага да импровизира, му помогнаха.

Сега отивам да потърся снимка, на която екипите на двата филма са едновременно на сцената и си предават статуетките от ръце в ръце като щафета.

# 487
Скука, пълна скука. Нямаше изненади, макар че аз гласувах в другата тема за Дензъл, беше все пак преди близо месец и да си призная, и аз не вярвах, че ще спечели.
Просто истината е, че в последно време има много актьори, които са ми симпатични, но като цяло няма така наречените звезди - актьор или актриса с присъствие, което наистина да остави впечатление. Няма звезди, няма шоу. Кой ще иска да гледа три часа слабо, слабо, слабо познати лица, които редят непознати имена на сцената.
Така се случи, че даже и златните глобуси тази година бяха по-интересни / Мерил,  Хидълстън/.
На мен лично наградите в Кан като награди вече са ми в пъти по-интересни.
Мунлайт беше хубав филм. Не беше по моя вкус, да, но хубав филм.
Ла Ла нарочно не го гледах, защото се притеснявах, че като е толкова прехвален, ще се разочаровам. Ема Стоун е сладурана, много е готина, но наистина, за главна женска роля да спечели Оскар? Мисля, има много по-талантливи от нея. Просто тя печели с това, че наистина е супер сладка.
Кейси Афлек направи много добра роля според мен.
Виола Дейвис е върхът, и е заслужила всичко хубаво, което може да й се случи. Тя си е избрала да влезе в категорията поддържаща роля, макар че има екранното време за главна - решили са с екипа й, че в поддържащата категория има по-голям шанс. Дензъл се изказа, че според него трябвало да е главна, но тя взима решението.
Какво ли щеше да стане, ако беше провела кампания за главната роля?

# 488
  • в морето до колене
Какво ли щеше да стане, ако беше провела кампания за главната роля?
От днешна гледна точка смятам, че имаше вероятност да стане като с Дензъл - SAG (+) / Oscar (-)
Може би тази вероятност беше по-малка, отколкото при Дензъл. Но все пак достатъчна, за да реши да не рискува.

Други награди преди SAG нямаше откъде да дойдат, защото филмът излезе късно. По тази причина и "кампания" нямаше много-много...

# 489
Аз пък смятам, че Ема Стоун е много талантлива и се раздава максимално момичето. Не е първа красавица, вярно, но умее да ти влезе под кожата. Дори на скоро забелязах едно фъфлене, и то не ме дразни Rolling Eyes

Ето я, с Лео Wink

Объркването Mr. Green Laughing

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 09:47 от Hushpuppy

# 490
Ема е добра актриса, заслужаваше Оскар и за Бърдмен

# 491
Иронията е, че аз пък смятам, че Ема Стоун е много красива, чаровна и сладка. Просто не я смятам за талантлива /но това си е лична преценка/. В повечето филми я харесвам, защото просто си е тя, не защото смятам, че си изпълнява ролята перфектно. Но е сладуранка, определено Simple Smile
Виола Дейвис и тя не вярваше, че има шанс в главна роля, но поне бих се зарадвала да напрегне малко Емката. Нека има интрига Simple Smile
Но да, радвам се за нея.

# 492
И мен най-много ме радва Оскарът на Виола. Добра преценка е направила в крайна сметка Simple Smile

Ема специално в Ла Ла Ланд не ме впечатли с нищо, дори напротив, леко разочарована останах от играта й. Прекалено малко съм я гледала, за да имам мнение за актьорските й качества като цяло.

# 493
За мен Юпер беше за статуетката ,но не ги раздавам аз Mr. Green

# 494
  • в морето до колене
Ето го и разказчето в картинки:

Моментът, в който в едната ръка държиш статуетката, за която току що си благодарил, а в другата - доказателството, че не е за теб.

Фред Бергер посреща на сцената Адел Романски и ѝ подава статуетката.

Джордън Хоровиц поздравява Бари Дженкинс.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 11:25 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт