Къде в Бургас? (46)

• 100 278
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Някой ходил ли е в новия Техномаркет, който е на мястото на Пикадили? Чух, че имало големи намаления, промоции, ама докато се наканя да отида...

# 346
  • Бургас
Къде поправят таблети?Счупи се буксата за зареждане. Embarassed

# 347
Ох, не знам дали има смисъл да я оправяш...Аз ходих да нося моя, в сградата на Битовия комбинат, страната откъм Ботева. Май бяха Комплекс 2000, но не съм сигурна. Та там ми казаха, че уж буксите са универсални, но всъщност имало някаква разлики, трудно се намирали букси за съответния модел, пък трябвало да се чака повече от месец...Накрая ми казаха, че може би щял да излезе над 60 лв. ремонта и се  отказах.

# 348
  • Бургас
Ох, не знам дали има смисъл да я оправяш...Аз ходих да нося моя, в сградата на Битовия комбинат, страната откъм Ботева. Май бяха Комплекс 2000, но не съм сигурна. Та там ми казаха, че уж буксите са универсални, но всъщност имало някаква разлики, трудно се намирали букси за съответния модел, пък трябвало да се чака повече от месец...Накрая ми казаха, че може би щял да излезе над 60 лв. ремонта и се  отказах.

newsm78Уф,ще си помисля.

# 349
  • Бургас
Отзиви за басейна в Младежкия дом ?
Търся къде баща и син (4,5г.)  да отиват за плуване ,но  все пак да е топла водата .
В хотел България преди година ми  се стори много  занемарено ,в Аква водата пък е студена за дребния.

И в Младежкия водата не е особено топла.

# 350
Къде поправят таблети?Счупи се буксата за зареждане. Embarassed

В компютърен център можеш да попиташ

# 351
  • Бургас
трябва ми някакво бижу -гривна, колие или др. - подарък за тийнейджърка, не прекалено скъпо, но да е ефектно и хубаво, някакви идеи откъде да купя, сещам се за щандовете с бижута из моловете само, в центъра има ли подходящ магазин

# 352
  • Бургас
Знаете ли дали в Славейков има био магазини?

# 353
Мисля, че в бл. 79 има биомагазин. Поне имаше, скоро не съм минавала.
Нашия таблет с подобен проблем (изкъртени usb конектори) ми го ремонтираха преди повече от година и половина срещу 50 лв в един сервиз в кооперация на улицата точно под руската гимназия. Изключително доволна съм от тях и за друго сме ползвали услугите им. Намерих ги, бях изключила за името  Embarassed http://fix-burgas.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/
В новия Техномаркет, аз лично не видях кой знае какви намаления, но има някакви да  Peace

Гривните Пандора са хит сред тинейджърките. Или поне бяха, когато аз купувах подарък. Но като цени не са много привлекателни.  Crazy Аз подарих само елемент, че беше заявен от девойката като много желан, в стария мол обаче. Иначе в центъра имаше не лош магазин над Билата и преди ПИБ. Не знам има ли го още и някъде в началото на Богориди ми се върти нещо.  newsm78

# 354
  • Бургас
трябва ми някакво бижу -гривна, колие или др. - подарък за тийнейджърка, не прекалено скъпо, но да е ефектно и хубаво, някакви идеи откъде да купя, сещам се за щандовете с бижута из моловете само, в центъра има ли подходящ магазин

провери в магазин Фетиш - срещу хотел България

# 355
При кой фотограф можем да поръчаме албум на класа, но не от онези банални и кичовски, дето ги рекламират във всяко училище, а нещо по-оригинално и артистично, с хубави портретни фотографии на децата?

# 356

провери в магазин Фетиш - срещу хотел България
Какви материали ,медицинската стомана е по евтиния вариан и не почернява след време като среброто.Скоро гледах щанд в Галерия МОЛ до Лидл имаще стомана ,другия магазин е в Безистена
магазина за сребро има и стомана

# 357
  • Бургас
При кой фотограф можем да поръчаме албум на класа, но не от онези банални и кичовски, дето ги рекламират във всяко училище, а нещо по-оригинално и артистично, с хубави портретни фотографии на децата?
Виж тук:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10335809800355 … d=681203878606626

# 358
LaDiDa, благодаря, точно това търсех! Къде й е студиото, не намерих адрес?

# 359
Къде дават уроци по китара за големи? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт