Къде в Бургас? (46)

• 100 287
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Понеже минаха повече от две години, може инфото ми да не е много вярно, но най-голям избор на винтиж платове/дамаски имаше в блока на сервиз Панда. Обаче не знам дали не го затвориха/преместиха. В същия блок са curtains-те също имаха. Виж и в Чар- там бяха по-малко, но аз точно от тях си избрах. И срещу Корковата къща/до Новия свободен също имаше.

Няма го вече това място до Пандата, не знам и къде и дали са се преместили.
Има обаче едно мини магазинче в преките зад БСУ, Шаби шик нещо си беше, ама наистина е мини, мога да погледна в обедната почивка дали предлагат изобщо платове или само готови неща.

# 331
  • в джунглата
Мikaela  и Горгона  bouquet

# 332
Ще ми обясните ли малко по-точно къде е обущарят до турското посолство?
Бързо ли работи иначе?

# 333
 Poliiii
улицата е Асен Златаров  17 може и да е 13
не си спомням добре под
турското посолство
една жълта барака,бързо работи и чудесно
чехлите ми се скъсаха, а подметките който той сложи не...............

# 334
О, благодаря ти! Най-добре ми е така да си го видя на картата и да тръгна  Laughing Ще го посетя на обяд.  Hug

# 335
  • Бургас
За Power Plate - преди година-две и аз се пробвах на тези уреди и установих, че освен самия уред от голямо значение е и треньорката. Тогава най-доволна останах от момичето в спорния център в пресечката на Александровска, малко срещу магазин Ганг и след чанти Тонино. Инъче уредите от Гурко ги преместиха в уличката срещу магазин Слънчо.

Наскоро ших завеси и най-голям избор на ретро десени намерих в Чар, а подобни хасета и креп имаше и в склада на Зодиак.

От Бургас до летище София най-лесен е автобуса на Груп, който влиза в летището, но, ако не е удобен като час друг вариант е да се слезе на хотел Експо, тъй като е най-близо и най-евтино с такси до там.

# 336
Аз да кажа, че останах много доволна от обущаря! На обяд си занесох ботушите и до вечерта бяха готови, а и ми взе малко пари  Flutter
И понеже някой питаше за ремонт за колан - като ходих 2рия път, една жена тъкмо чакаше да си вземе колана.

# 337
  • у нас
Poliiii, аз питах за колана. Това за обущаря на тур. консулство ли става въпрос?

# 338
# 339
Здравейте, моля за съвет къде да си занеса лаптопа за поправка. Мисля че тази вечер му изгоря харддиска. Както си работеше и изведнъж черен екран и написа hard disk not found. Но имам много информация на него затова ми трябва специалист ако може да спаси нещо.

Някой питаше за автобус Бургас - София и летище София. Който и автобус да хванете , всички спират на Експо център. Там има станция  на метро, качвате се и до летището са 4 станции с метрото . Максимум 15 минути е пътя и няма нужда да взимате метро от Централна Гара , нито пък такси от Експо центъра.

# 340
# 341
Цитат
Здравейте, моля за съвет къде да си занеса лаптопа за поправка. Мисля че тази вечер му изгоря харддиска. Както си работеше и изведнъж черен екран и написа hard disk not found. Но имам много информация на него затова ми трябва специалист ако може да спаси нещо.
Препоръчвам ти http://ccb-bg.com/default.aspx

# 342
Доволна съм от Комплекс2000 - http://www.komplex2000.com/

# 343
Отзиви за басейна в Младежкия дом ?
Търся къде баща и син (4,5г.)  да отиват за плуване ,но  все пак да е топла водата .
В хотел България преди година ми  се стори много  занемарено ,в Аква водата пък е студена за дребния.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 13:47 от cveti.stoeva

# 344
  • Бургас
Имам един диван за почистване на дамаската. Може ли да ми препоръчате фирма, която да наема да го почисти професионално? Може и някой с прахосмукачка Рейнбоу, на който да платя за почистването.
И още един въпрос - къде да си изпера килима. Ползвах услугите на Белина еко, но последния път не останах доволна как изпраха килима.

Тук сме прали килими - много съм доволна. Имат и машина за сушене. Преди съм ги викала да перат и холовата гарнитура, но не знам дали още се занимават с това.

http://www.pranenakilimibs.com/
Благодаря ти за препоръката. Обадих им се за дивана и килима. Останах много доволна от услугите, цените и отношението.

Общи условия

Активация на акаунт