Къде в Бургас? (46)

• 100 297
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • постоянно
Благодаря на всички отзовали се. Обичам много темата,  макар и да не пиша често,  чета всичко. Страхотни сте  bouquet

# 316
Момичета помагате. С автобус от Бургас до София.  Къде е най удобно да се слезе за летището и кой номер автобус се хваща за да се стигне дотам? Много благодаря предварително.   bouquet
Аз пътувам обикновено с автобуси на Груп/Етап, този който тръгва в 6:30ч. от Бургас, влиза и спира на летището.

Наскоро роднина имаше полет в 14,00 часа, автобуса на Етап/ Груп я остави в 12-12,30 на летището, супер удобно беше.

# 317
Някой знае ли къде мога да принтирам 200 страници на най-ниска цена?
На Гладстоун ми казаха 30лв, а на Дигитал 20лв

# 318
Провери и тук колко ще искат: http://copycenter.burgasreklama.com/contacts/contact.htm

# 319
Здравейте! Бихте ли ми казали къде се продават био зеленчуци и плодове - магазинче, верига, няма значение. Въпросът е да са читави. Благодаря Hug
В Била продават на Гимел. Магазин БиоБургас , ул."Цар Симеон" - на Моравско село, внос на Балев и на собствената им ферма Пенови. Всяка неделя следобед има и фермерски пазар, там също има на Моравско село и Пенови.

# 320
Здравейте момичета,
Имам дървена кошара с матрак, запазена е. Ако някой има нужда, ще я подаря
Мога да пратя и снимка. Ще правим нова детска стая и спешно трябва  я  махнем.
Не ми се занимава с куриери и пращане в друг град. Затова пиша тук.
Ще се радвам да я дам и на хора в нужда. Simple Smile

# 321
Благодаря, Крис Hug

# 322
Препоръчайте ми добра шивачка в района на центъра за преправяне на рокли/стесняване/? Миналата година ходих на две прехвалени места и изобщо не съм доволна - виси, набира се.

Някой има ли отзиви за шивашкото ателие до училище КиМ, в малката пресечка, преди магазинчето за бельо?

# 323
  • София
Къде в Бургас мога да занеса порцеланов сервиз, който да надпишат по повод на определено събитие?
/ Не става въпрос за рекламен надпис/
Гяла от Салон Салонът рисува върху порцелан.
Може ли малко по-конкретно, защото не знам как да търся. / попадам само на фризьорски салони с търсачката/. Много благодаря.

Да, това си е фризьорски салон, а Галя е маникюристката, тя рисува и върху порцелан. Салон Салонът, ул. Шейново 70, имат фейсбук страница.

# 324
  • Бургас
Препоръчайте ми добра шивачка в района на центъра за преправяне на рокли/стесняване/? Миналата година ходих на две прехвалени места и изобщо не съм доволна - виси, набира се.

Някой има ли отзиви за шивашкото ателие до училище КиМ, в малката пресечка, преди магазинчето за бельо?

На улица Хаджи Димитър, която е пресечка на Републиканска /успоредна е на Гурко и излиза на детската градина/. Не й знам името, но до нейното ателие има магазинче за прахове.

# 325
  • Бургас
Благодаря, mamasvetla.

# 326
Шивачката над спирката на операта се справи повече от чудесно с рокля, която ми беше към 4 номера по-голяма  Peace

# 327
Момичета помагате. С автобус от Бургас до София.  Къде е най удобно да се слезе за летището и кой номер автобус се хваща за да се стигне дотам? Много благодаря предварително.   bouquet

Ако все пак се налага да пътуваш с метрото от Централна гара до летището да знаеш, че ходи само до Терминал 2 (новия). Оттам на 20, 30 минути (забравих точно на колко) има микробусчета до Терминал 1. Това в случай, че летиш с Уиз.

# 328
  • в джунглата
Като сте обикаляли магазини за платове и дамаски, случайно да сте виждали такива с винтидж дезайн?  Приемам и предложения за магазини или складове с избор на интересни десени за покривки на маси.

# 329
Понеже минаха повече от две години, може инфото ми да не е много вярно, но най-голям избор на винтиж платове/дамаски имаше в блока на сервиз Панда. Обаче не знам дали не го затвориха/преместиха. В същия блок са curtains-те също имаха. Виж и в Чар- там бяха по-малко, но аз точно от тях си избрах. И срещу Корковата къща/до Новия свободен също имаше.

Общи условия

Активация на акаунт