Къде в Бургас? (46)

• 100 328
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Някой да е посещавал PowerPlate или FitVibe тренировки центъра, да сподели мнения.Изключвам Боди център в Изгрев, твърде далеч ми е, както и  салони от типа за супер-мега- изискана и отбрана клиентела  Laughing Знам, че има тема за уредите, но в нея отдавна не се пише активно и няма нищо полезно за Бургас.
Ходила съм преди години на PowerPlate на "Гурко" над колелетата, моето тяло не видя необходимия ефект - стягане. Бях редовна няколко месеца. Но имаше една девойка, заедно посещавахме, тя беше много пълна и отслабна в съчетание и с диета  Simple Smile. Едва ли ще съм ти много полезна, то зависи кой какво търси и доколко е амбициран. Програмките бяха по 30 минути, чудо няма да стане за това време  Grinning.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 15:41 от MiraBu

# 301
  • Пловдив
MiraBu, благодаря ти,  като ефект търся основно стягане  и аз Peace

# 302
  • Бургас
Къде в Бургас мога да занеса порцеланов сервиз, който да надпишат по повод на определено събитие?
/ Не става въпрос за рекламен надпис/
Гяла от Салон Салонът рисува върху порцелан.
Може ли малко по-конкретно, защото не знам как да търся. / попадам само на фризьорски салони с търсачката/. Много благодаря.

# 303
  • Бургас
имам няколко приятелки, които ходеха преди време на тези уреди на Гурко и ефект нямаше особен, за стягане по-добре ходи на фитнес, каланетика, пилатес  или нещо подобно

# 304
Дами, къде в Бургас продават обувки на Geox?

# 305
Препоръчайте, моля, нощен клуб в Бургас, където пускат ретро поп и рок парчета?

# 306
  • Бургас

На ул. "Александровска" - главната улица, близо до бившето кино Септември, сега е Елитис.
И в МОЛ Галерия.

Детски дрехи - харесвам едно магазинче с английски дрехи, в пресечка до Богориди, преди СДС вляво, покрай рессорант "Адонис". Не се сещам за улицата.

# 307

На ул. "Александровска" - главната улица, близо до бившето кино Септември, сега е Елитис.
И в МОЛ Галерия.

Магазинчето на Мара Гидик затвориха ли го? Там продаваха стари модели.

# 308
Да. Няма го поне от година

# 309
Аз съм обиколила всички салони с Пауър плейт в Бургас и се нагледах на какви ли не издухани несертифицирани машини. естествено, че от такива ефекта е нулев,А и са зле за бъбреците и ставите. Не зная кой ги контролира, но са под всякаква критика 😡 . Сега ходя в Лазур, до бензиностанцията, студио Шантре, направо им правя реклама, да, защото такава машина и такива тренировки тук другаде няма ☝🏻👌🏻. Горгона, препоръчвам ти ги!

# 310
  • постоянно
Момичета помагате. С автобус от Бургас до София.  Къде е най удобно да се слезе за летището и кой номер автобус се хваща за да се стигне дотам? Много благодаря предварително.   bouquet

# 311
  • Пловдив
Момичета помагате. С автобус от Бургас до София.  Къде е най удобно да се слезе за летището и кой номер автобус се хваща за да се стигне дотам? Много благодаря предварително.   bouquet

Слизане на Централна автогара в София.За автобус не знам, метрото може би може да се ползва, в краен случай има и таксита.

# 312
Момичета помагате. С автобус от Бургас до София.  Къде е най удобно да се слезе за летището и кой номер автобус се хваща за да се стигне дотам? Много благодаря предварително.   bouquet

А защо не метро?

http://www.sofia-airport.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86 … D0%BE%D1%80%D1%82

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 12:59 от pticasprujina

# 313
Здравейте! Бихте ли ми казали къде се продават био зеленчуци и плодове - магазинче, верига, няма значение. Въпросът е да са читави. Благодаря Hug

# 314
Аз пътувам обикновено с автобуси на Груп/Етап, този който тръгва в 6:30ч. от Бургас, влиза и спира на летището.

Общи условия

Активация на акаунт