Къде в Бургас? (46)

• 100 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро,
 Магазин Бриколаж работи ли още?!
Да, но ако не си от Меден Рудник, няма голям смисъл да ходиш до там. Като цяло е най-скъпия магазин от строителните хипермаркети, а асортимента не е особено богат.

# 421
Не съм от жк. Меден Рудник , но търся усилено точно един нюанс  ламинат и затова искам навсякъде да проверя.
Преди години имаше доста интересни решения за дома.

А в Гугъл информацията  излиза - Затворен за постоянно .

# 422
Бриколажа работеще преди две седмици и нищо не подсказваше, че може да затваря.

# 423
Няма да има, но вероятно за кратко.
Къде освен в Баумакс има разнообразие на подправки в саксии? Искам салвия конкретно

Сутринта видях в Метро.

# 424
Не съм от жк. Меден Рудник , но търся усилено точно един нюанс  ламинат и затова искам навсякъде да проверя.

Ако искаш да намериш по-голямо разнообразие от ламинат, така и така ще идваш до М.Р., иди до Карпетмакс- имат богат избор, а цените им мисля, че са повече от добри.

# 425
  • Бургас

Ако искаш да намериш по-голямо разнообразие от ламинат, така и така ще идваш до М.Р., иди до Карпетмакс- имат богат избор, а цените им мисля, че са повече от добри.
В блока на Народен юмрук /някъде по средата на блока се пада/ има магазин за ламинати. Имат много богат избор и цените им са добри.
В Карпетмакс бяха толкова некомпетентни, че реших да не рискувам някой също толкова некомпетентен да ми поставя ламината.

# 426
В Паркетен свят в кс."Славейков" с-у Технополис също има голям избор на ламиниран паркет.На ул."Мария Луиза" /Москва/ има също голям магазин за ламинат, в Емко паркет,отстрани на Атагена до Хикови  има ламинат.

# 427
  • Бургас
Днес сутринта видях, че в бл. 57 в Братя Миладинови- точно срещу новите пасарелки на Трапезица са отворили голям магазин за ламинат, не знам вътре какво има в 6,30 сутринта не беше отворен  Mr. Green На витрината има някакви реклами за промоции безплатни подложки и незнам какво още.

# 428
  • у нас
Днес сутринта видях, че в бл. 57 в Братя Миладинови- точно срещу новите пасарелки на Трапезица са отворили голям магазин за ламинат, не знам вътре какво има в 6,30 сутринта не беше отворен  Mr. Green На витрината има някакви реклами за промоции безплатни подложки и незнам какво още.

Там е Краси паркет

# 429
Техномаркет до Метро е закрит.  Rolling Eyes
.............
Да сте виждали по спортните магазини футболен екип за малко момченце?

# 430
  • Бургас
Техномаркет до Метро е закрит.  Rolling Eyes

Преместен е в сградата на Пикадили.

# 431
Добре, но до Метро какво ще става?

# 432
  • бургас
Технополис.

# 433
Няма да има, но вероятно за кратко.
Къде освен в Баумакс има разнообразие на подправки в саксии? Искам салвия конкретно

Сутринта видях в Метро.

Благодаря ти много  bouquet Взех си  Grinning

# 434
  • Бургас
Здравейте,къде има избор на дрехи за бременни?Някъде около централните градски части.

Общи условия

Активация на акаунт