Къде в Бургас? (46)

• 100 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Вътрешният ти източник се оказа безпогрешен, но лично аз се надявам вече да не споделяш толкова "достоверна" информация, особено в такъв популярен форум!
Вътрешният й източник е официалната страница на ВиК Бургас:
http://www.vik-burgas.com/page/53-Rajon-Burgas
Така, че не й се пени толкова, айде, без излишни драми!
Да вземеш пак да прочетеш поста ми и този път да го осмислиш, преди да се "пениш", както ти се изрази? Става ли?

# 406
  • Бургас
Е,днес наистина има аномалии.Много е слаба водата и понапълних малко в офиса и в къщи.

# 407
  • Бургас
надявам се аномалии не означава спирането изцяло на водата

# 408
  • Пловдив
Ако под аномалии разбират тотално спиране на водата - значи имаме големи разминавания в разбиранията  Mr. Green

Аз също подкрепям идеята за сватбен подарък пътешествие. Инвестиционното злато/сребро на банките не ми се вижда подходящо, защото няма нотка персоналност в него, някак ми е стерилен вид подарък, по-добре да дам пари, с които да се купи нещо желано.Докато пътешествие ще донесе преживявания и емоции, много добър избор, ей това са спомени.

# 409
  • Бургас
За сватбата - и аз подкрепям идеята за пътешествие, стига да можете да си го позволите.

За опаковачна хартия - когато ми се налага използвам услугите на цветарския магазин на ул.Гурко, опаковат на място и се справят чудесно. Предполагам всеки един цветарски магазин предлага тази услуга.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 10:31 от vessita

# 410
  • Бургас
Момичета, канени сме на една много специална сватба и съм изключително затруднена с подаръка. Младоженците са българин и немкиня, а сватбата ще бъде в Созопол. Дайте ми някакви идеи за подаръци, направо не знам какво да правя. Не може да се дават пари, не може да е обемен подаръка - идват и си отиват със самолет, със стабилни професии са. Свързахме се със сватбената агенция, която е тук в Бергас и от там никаква идея, български фолклор имат включен в прогарамата, заря също. Просто ще съм благодарна на всякакви идеи, все нещо ще изскочи. Rolling Eyes Grinning
Ръчно изработен сватбен албум, след сватбата ще си подредят снимките вътре. Във ФБ има доста момичета които правят невероятни неща, но трябва време за изработка.

# 411
Ако под аномалии разбират тотално спиране на водата - значи имаме големи разминавания в разбиранията  Mr. Green
Голяма простотия, да си я бяха спрели вчера, когато голяма част от хората се бяха запасили поне  ooooh! "Вътрешният" ми източник (отговарящ на телефон посочен за аварии в сайта) Mr. Green каза най-много до обяд, дано.

За опаковъчна хартия, интересни съм купувала от едно магазинче до подлеза на операта, но не ме бива в обясненията  Embarassed Където е туристическия информационен център, качвайки се по стълбите в дясно от него се излиза точно на магазинчето. Там са ми и опаковали не веднъж.

# 412
  • Бургас
Ако под аномалии разбират тотално спиране на водата - значи имаме големи разминавания в разбиранията  Mr. Green

Аз също подкрепям идеята за сватбен подарък пътешествие. Инвестиционното злато/сребро на банките не ми се вижда подходящо, защото няма нотка персоналност в него, някак ми е стерилен вид подарък, по-добре да дам пари, с които да се купи нещо желано.Докато пътешествие ще донесе преживявания и емоции, много добър избор, ей това са спомени.
Мисля, че в Първа инвестиционна банка съм виждала да продават златни и сребърни монети точно за поводи като сватби, раждане и кръщенета.
Пътешествие е добра идея, но и е доста скъпо. По принцип има ваучери в сайтовете за колективно пазаруване, но при положение, че хората живеят в чужбина, не знам как ще се получи организацията. А и почивката все пак трябва да бъде съобразено и с плановете на младоженците.
В магазинчето срещу Операта наистина опаковат чудесно. Намира се диагонално на ДСК преди заведението на ъгъла.

# 413
  • Пловдив
Ако се комбинират три-четири семейства, могат да вземат много прилична почивка с ранен букинг за края на лятото в Мармарис/Бодрум/ гръцките острови, когато и цените са по-изгодни.Но темата все пак не е за това..
Да, в ПИБ продават такива монети, синът ми получи такива на кръщенето си преди време, точно от там бяха купувани.

# 414
Момичета, канени сме на една много специална сватба и съм изключително затруднена с подаръка. Младоженците са българин и немкиня, а сватбата ще бъде в Созопол. Дайте ми някакви идеи за подаръци, направо не знам какво да правя. Не може да се дават пари, не може да е обемен подаръка - идват и си отиват със самолет, със стабилни професии са. Свързахме се със сватбената агенция, която е тук в Бергас и от там никаква идея, български фолклор имат включен в прогарамата, заря също. Просто ще съм благодарна на всякакви идеи, все нещо ще изскочи. Rolling Eyes Grinning

mamasvetla, какъв бюджет сте предвидили? Екскурзия в България или почивка в наш луксозен хотел мисля, че би им харесало, щом са смесен брак. То без друго в тия времена май станахме най-сигурната дестинация. Най-добре е обаче да бъде под формата на ваучер от туристичеста агенция за определена сума, а хората сами да си изберат на хотел ли ще ходят, ще пътуват ли, ще могат и да си доплатят, ако искат по-дълъг престой или по-далечна дестинация.

Ако пък искате личен и не толкова скъп подарък, мога да ти предложа варианта, до който обикновено прибягвам, когато трябва да подаря нещо на хора, които всичко си имат - луксозно спално бельо от коприна, сатен и т.н. За разлика от разните картини, сувенири, сервизи, които ако не ти харесват, никога няма да си наредиш в къщата или да ги ползваш, луксозните чаршафи не е необходимо много да ги харесват, за да ти влязат в употреба.

Виждам, че си се интересувала и от някаква атракция за сватбата. На една сватба един от гостите беше поканил като изненада Метин Енимехмедов - голямо шоу направи това момче, истински спектакъл, представи танца от първия клип -
https://www.youtube.com/watch?v=l8LxTaYsnqA&nohtml5=False
https://www.youtube.com/watch?v=77C5S9qAuwk

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 13:55 от GG_BG

# 415
Това с луксозното спално бельо е много добра идея. Открадвам я и аз. bouquet

На мен ми хрумна за ваучер от немските авиокомпании. Дори не знам дали съществува като възможност, просто ми хрумна.

# 416
За подаръка  ето моите идеи:
Хубав комплект за маса - покривка, тишлайфер, рингове за салфетки,  текстилни салфетки.
Луксозен спален комплект.

# 417
Ако се комбинират три-четири семейства, могат да вземат много прилична почивка с ранен букинг за края на лятото в Мармарис/Бодрум/ гръцките острови, когато и цените са по-изгодни.Но темата все пак не е за това..
Да, в ПИБ продават такива монети, синът ми получи такива на кръщенето си преди време, точно от там бяха купувани.
аз лично в Турция с тези атентати и бежанци имам едно наум. Понеже за мен почивката е обикаляне , а не плаж и ядене - бих препоръчала Бодрум , но не и Мармарис - нещо не ми хареса ... вариант е Европа -
но самоорганизирано -излиза наполовина на цената от фирма

# 418
Добро утро,
 Магазин Бриколаж работи ли още?!

# 419
Защо още? И те ли ще фалират? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт