Къде в Бургас? (46)

• 100 296
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Да, идеята за  снимките е добра.
Всички вече работят с Пдч 18, което е добре откъм качество.

От магазин Аико съм вземала мебел. Доволна съм. От Валдо също съм поръчвала от каталог  нямам забележки.
Но сега детската си я измислям сама и мебелите са такива които са ми нужни, а не масовите в магазинната мрежа. Харесала съм снимка от интернет и по нея искам да ми изработят идеите. Не е нещо сложно, но е
различно.

Букви за Рожден ден има в Тандем, също и в магазина на Иванови на Пиргос Плод. Може би и в левчетата има.

# 391
  • Бургас
Три пъти съм ползвала услугите на тази фирма https://www.facebook.com/mebeli.rise/media_set?set=a.13127903374 … 252697&type=3. Като цяло съм доволна от тях. Ползвала съм и Фин Дизайн, и те стават.

# 392

Давам номера на майстора на мебели
0888474430 - Евгени
Фирмата му се казва Евиспа

Още един глас за Евгени  Peace

# 393
  • Бургас
Вкъщи има мебели то Евиспа и от Фин Дизайн - нямам особени забележки. Но не е и като от италианска фабрика все пак Simple Smile

# 394
Къде мога да поръчам или да купя гирлянд от букви? Искам да пише Честит рожден ден на български.
От Джъмбо купувах преди време такъв.

# 395
Момичета, трябва да опаковам един малък електроуред за подарък, някъде в центъра хубава опаковъчна хартия за подаръци?

# 396
Около църквата Кирил и Методи  има 1.2 книжарнички,цветарски магазин

# 397
  • Бургас
Търся такива пеперуди, някакви предложения накъде да се насоча?

# 398
  • у нас
Търся такива пеперуди, някакви предложения накъде да се насоча?

Ако не се лъжа ги има в книжарница Армстронг, незнам дали са същите, но отдолу може да си ги залепиш на магнит, може да си направиш брошка. С такива впечатления останах като ги видях на бърз поглед.

# 399
Това пише за водата:
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ за 06.04.2016г за гр.Бургас

Във връзка с пролетната профилактика на система "Камчия ",
на 06. 04.2016г. / сряда / ще бъде спряно водоподаването

за времето от 8:30 ч до 18:00ч на :
- кв.Акациите,
- кв.Победа,
- ж.к.Меден Рудник - зона "Б",
- кв.Крайморие,
- парк "Росенец",
- с.Росен и
- с.Равна гора
От вътрешен източник на ВиК Бургас знам, че водата няма да спира на 6 април. Ще има профилактика, но няма да спират водата. Информацията се оказа "кьорфишек, така че спокойно, не пълнете тубите!  Laughing
Вътрешният ти източник се оказа безпогрешен, но лично аз се надявам вече да не споделяш толкова "достоверна" информация, особено в такъв популярен форум!

# 400
  • София
Момичета, канени сме на една много специална сватба и съм изключително затруднена с подаръка. Младоженците са българин и немкиня, а сватбата ще бъде в Созопол. Дайте ми някакви идеи за подаръци, направо не знам какво да правя. Не може да се дават пари, не може да е обемен подаръка - идват и си отиват със самолет, със стабилни професии са. Свързахме се със сватбената агенция, която е тук в Бергас и от там никаква идея, български фолклор имат включен в прогарамата, заря също. Просто ще съм благодарна на всякакви идеи, все нещо ще изскочи. Rolling Eyes Grinning

# 401
Скрит текст:
Това пише за водата:
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ за 06.04.2016г за гр.Бургас

Във връзка с пролетната профилактика на система "Камчия ",
на 06. 04.2016г. / сряда / ще бъде спряно водоподаването

за времето от 8:30 ч до 18:00ч на :
- кв.Акациите,
- кв.Победа,
- ж.к.Меден Рудник - зона "Б",
- кв.Крайморие,
- парк "Росенец",
- с.Росен и
- с.Равна гора
От вътрешен източник на ВиК Бургас знам, че водата няма да спира на 6 април. Ще има профилактика, но няма да спират водата. Информацията се оказа "кьорфишек, така че спокойно, не пълнете тубите!  Laughing
Вътрешният ти източник се оказа безпогрешен, но лично аз се надявам вече да не споделяш толкова "достоверна" информация, особено в такъв популярен форум!
Това пък защо?
Момичета, канени сме на една много специална сватба и съм изключително затруднена с подаръка. Младоженците са българин и немкиня, а сватбата ще бъде в Созопол. Дайте ми някакви идеи за подаръци, направо не знам какво да правя. Не може да се дават пари, не може да е обемен подаръка - идват и си отиват със самолет, със стабилни професии са. Свързахме се със сватбената агенция, която е тук в Бергас и от там никаква идея, български фолклор имат включен в прогарамата, заря също. Просто ще съм благодарна на всякакви идеи, все нещо ще изскочи. Rolling Eyes Grinning
На твое място бих взела някой красив плик за пари, пиша прекрасно пожелание за младото семейство, слагам пари и отивам на тържеството. Ще си купят каквото искат, а ако не искат нищо ще ги дарят на кауза, която им е на сърцето.  Mr. Green
Някакъв такъв плик с имената на младоженците:
Скрит текст:

# 402
  • Бургас
Вътрешният й източник е официалната страница на ВиК Бургас:
http://www.vik-burgas.com/page/53-Rajon-Burgas
Така, че не й се пени толкова, айде, без излишни драми!

LaDiDa, благодаря, точно това търсех! Къде й е студиото, не намерих адрес?
Адреса не го знам с точност: уличката е "Силистра", но не знам кой номер е. (от "Дупките", Ти Бар, нагоре не тази в дясно, която е за Малибу, а другата в ляво, посока Кирил и Методий).
Най-добре й се обади на мобилния: https://www.facebook.com/Nikolina-Bahchevanova-Photography-68120 … fo/?tab=page_info

# 403
За сватбата: Не знам какво ти е мнението относно инвестиционното злато/сребро, но за мен е добър избор. Остава за спомен, не е като да не си се постарала и си е добра инвестиция за в бъдеще.

# 404
Съберете се няколко семейства им подарете едно хубаво пътешествие
В Центъра водата няма налягане...Ще спира ли Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт