Къде в Бургас? (46)

• 100 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Това пише за водата:
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ за 06.04.2016г за гр.Бургас

Във връзка с пролетната профилактика на система "Камчия ",
на 06. 04.2016г. / сряда / ще бъде спряно водоподаването

за времето от 8:30 ч до 18:00ч на :
- кв.Акациите,
- кв.Победа,
- ж.к.Меден Рудник - зона "Б",
- кв.Крайморие,
- парк "Росенец",
- с.Росен и
- с.Равна гора

# 376
  • Бургас
Това пише за водата:
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ за 06.04.2016г за гр.Бургас

Във връзка с пролетната профилактика на система "Камчия ",
на 06. 04.2016г. / сряда / ще бъде спряно водоподаването

за времето от 8:30 ч до 18:00ч на :
- кв.Акациите,
- кв.Победа,
- ж.к.Меден Рудник - зона "Б",
- кв.Крайморие,
- парк "Росенец",
- с.Росен и
- с.Равна гора
От вътрешен източник на ВиК Бургас знам, че водата няма да спира на 6 април. Ще има профилактика, но няма да спират водата. Информацията се оказа "кьорфишек, така че спокойно, не пълнете тубите!  Laughing

# 377
Да, моля дайте номерата на дърводелците.
За бюро, легло и гардероб ми офертираха 2000лв.
Та ми се ще и самостоятелни дърводелци да питам.

# 378
  • Бургас
може ли и на мен номерата на дърводелците
преди десетина години ми прави невероятно качествени и красиви гардереби и шкафове една фирма, която се намираше някъде в района около Гара Запад и Била-Възраждане, за съжаление не мога да намеря ни име, ни телефон или адрес

# 379
  • Бургас
Дайте номерата направо тук. И на нас ни предстои да правим кухня и детска стая та събираме оферти в момента. Ако не е удобно в темата моля пишете ми и на мен на лични! Praynig

# 380
  • Бургас
може ли и на мен номерата на дърводелците
преди десетина години ми прави невероятно качествени и красиви гардереби и шкафове една фирма, която се намираше някъде в района около Гара Запад и Била-Възраждане, за съжаление не мога да намеря ни име, ни телефон или адрес
Май се казва Вип Дизайн.

Давам номера на майстора на мебели
0888474430 - Евгени
Фирмата му се казва Евиспа

# 381
Около Била и Лидл са и мебели Хитрон.
Тези дни ходихме и там. Жената хич  не беше любезна.
За проект, тоест да ни сметне оферта искаше 50 лв.
На другите места, където ходихме давахме размера на стаята и веднага започваха да чертаят мебелите, които  искаме. Абсолютно безплатно. Получихме и любезно отношение, внимание и идеи.

# 382
За поръчка на мебели не пробвахте ли в Салекс? Повечето самостоятелни майстори, дето правят мебели от ПДЧ, поръчват плоскостите да им ги разкроят и обкантят в Салекс, а те само ги сглобяват. Много малко от тях си имат хубави машини за обкантване, а на тези мебели точно обкантването им е слабото място. Доскоро Салекс не предлагаха цялостна поръчка на мебели, но вече предлагат, само не знам цените им как са.
Иначе който търси ниска цена на мебели - няма нищо по-евтино от готовите. Ето в Айко детски стаи под 1000 лв. - https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=21

Видях, че мебели Арон в "Славейков" ги затварят, Търговската къща и тя затворена. Освен Айко, Мобо и Зоната останаха ли в града други по-големи магазини за мебели?

# 383
  • Бургас
Малко преди клиника Лайф има голям магазин за мебели. Мисля, че се казва Евродизайн. Работят и по поръчка.

# 384
Да, тези три магазина останаха. Явор го местят в момента. Ще са на нов адрес.
Готовите мебели са еднообразни и не дотам функционални.
Затова прибягнах до студиата. Но ми се ще да попитам и самостоятелните майстори за цена.
До седмица вече трябва да сме решили от къде ще поръчваме. Мога да пиша по натам , ако имате интерес.

# 385
  • Бургас
Ние сме доволни от нашия майстор,всичко си е както го е монтирал,не сме имали проблеми с панти,плъзгачи и т.н.Да не е реклама телефона на лични ще пратя:)

# 386
Момичета, давайте направо тук координати на майсторите, от които сте доволни защото има и други заинтересовани.Хубаво е и снимки да се показват на въпросните майстори ,за да си прецени всеки за себе си.За едни качеството може да е добро,но за други не. В големите магазини качеството на мебелите е ужасно.Като  отворих вратата на един гардероб щеше да падне целия в-у мен.

# 387
.............
В големите магазини качеството на мебелите е ужасно.Като  отворих вратата на един гардероб щеше да падне целия в-у мен.

Не си прави изводи от монтажа в магазина - служителите го правят, колкото да изложат модела, не слагат всички механизми, не равняват пантите и т.н. Аз съм поръчвала такива и съм много доволна - всичко си е професионално измислено, механизмите са съобразени с тежестта на вратите, където трябва е сложено по-тънко ПДЧ, където трябва - под-дебело, но от един цвят и т.н.

В Евродизайн съм поръчвала, ама много особена е собственичката и ако не си харесам нещо, дето го няма никъде другаде, не бих си причинила общуването с нея.
Скрит текст:
Поръчвам преди няколко години доста скъп модел, изложен в магазина, като искам вратите на шкафовете да ми ги направят с малко по-различен дизайн. Съответно тя си надрасква  на хвърчащо листче какви ги искам. Обажда се пред мен във фабриката да пита проблем ли е да ги изработят по този начин. Казват - не. Пускаме поръчката. Пристигат след известно време мебелите и вратите са нещо съвсем различно от поръчаното. Казвам им, че не ги искам такива, а тя се държи с мен все едно проявявам някакви извънредни капризи /че какво толкова им имало, аз какви съм ги искала всъщност и т.н./. Накрая прати мъжа си да се "разправя" с нас. Той пък взе, че излезе разбран човек и ги върна вратите.  

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 17:35 от GG_BG

# 388
Да това за монтажа го знам. Ама и самото ПДЧ  е тънко и доста зле кантирано.Все пак мострите трябва да изглеждат добре за да привличат клиенти.

# 389
  • Бургас
Къде мога да поръчам или да купя гирлянд от букви? Искам да пише Честит рожден ден на български.

Общи условия

Активация на акаунт