Къде в Бургас? (46)

• 98 899
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Има ли в Бургас курсове по английски за деца, които да се водят от англичани? Може и частни уроци.

Точно вчера разбрах от приятелка, че англичанка преподава в Мисис Бийн. Нито го бях чувала преди това, нито знам къде се намира. Дори не знам дали на деца преподава, но може да провериш.
Не че много ти помогнах. ooooh!

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 14:22 от Im So Excited

# 46
Бихте ли ми препоръчали сервиз или човек, който би помогнал за закупуването на кола втора ръка, ( оглед, съвети) ,естествено срещу заплащане.

# 47
Момичета,знаете ли къде мога да намеря продукти на Фитокод? Или може само онлайн?

# 48
  • Бургас
Има ли в Бургас курсове по английски за деца, които да се водят от англичани? Може и частни уроци.

Точно вчера разбрах от приятелка, че англичанка преподава в Мисис Бийн. Нито го бях чувала преди това, нито знам къде се намира. Дори не знам дали на деца преподава, но може да провериш.
Не че много ти помогнах. ooooh!
Синът ми ходи в Мисис Бийн на индивидуални уроци, госпожата му в момента е чужденка за съжаление не разрах точна каква, но е с мн. добър български- Рейана се казва. Доволна съм по принцип, но той от сравнително от скоро е с тази госпожа  Peace. Намира се в Брята Миладинови, срещу училището, блока на Тандема и ДСК- но входа е от към страната на училището

# 49
# 50
Благодаря  Hug

# 51
  • Бургас
Благодаря ви  bouquet

# 52
  • Бургас
Anichka 89 ,
забравих да пиша, че ако търсиш от промоционалните комплекти едва ли ще ги намериш в двата козметични магазина.

# 53
Бихте ли ми препоръчали сервиз или човек, който би помогнал за закупуването на кола втора ръка, ( оглед, съвети) ,естествено срещу заплащане.
Харесваш си кола, и във всеки един сервиз ще ти огледат ходовата част и двигателя да ти кажат кое е за смяна или скоро ще е за смяна и какво е общото състояние на колата. Само не знам как става уговорката с продавача на колата.  Thinking

# 54
# 55
  • Бургас
Моят съвет е: Вземи си го от офиса на фирмата / ул. 6-ти септември N 6 - партер/, но да знаеш, че е по-добре първо да се обадиш по телефона и да питаш кога ще има човек там за да си спестиш излишна разходка, или го поръчай от сайта. В момента има ликвидация на продуктите 20+ и цената му е 9,80
http://phytocode.bg/shop/rosa-damascena/pochistvasht-i-hidratira … de-20-detail.html

Отстъпката е 4,20 и ще ти покрие разхода по доставка, който е 2,50 по пощата и 4,00 със Спиди, нормална доставка. Неудобството в случая е, че поръчката трябва да е поне за 15,00 лв, така че ще трябва да добавиш още нещо .Аз лично поръчвам от сайта с доставка по пощата, защото ми е неудобно да притеснявам хората с обаждане по телефона и после да си съобразя деня така, че да отида в уговорения час.
В магазина няма да е на тази цена, а на 14,00

# 56
Моят съвет е: Вземи си го от офиса на фирмата / ул. 6-ти септември N 6 - партер/, но да знаеш, че е по-добре първо да се обадиш по телефона и да питаш кога ще има човек там за да си спестиш излишна разходка, или го поръчай от сайта. В момента има ликвидация на продуктите 20+ и цената му е 9,80
http://phytocode.bg/shop/rosa-damascena/pochistvasht-i-hidratira … de-20-detail.html

Отстъпката е 4,20 и ще ти покрие разхода по доставка, който е 2,50 по пощата и 4,00 със Спиди, нормална доставка. Неудобството в случая е, че поръчката трябва да е поне за 15,00 лв, така че ще трябва да добавиш още нещо .Аз лично поръчвам от сайта с доставка по пощата, защото ми е неудобно да притеснявам хората с обаждане по телефона и после да си съобразя деня така, че да отида в уговорения час.

Много благодаря!  bouquet Както беше писала друга съфорумка някъде....коя жена може да устои на прИмоция  Mr. Green

# 57

.....
Синът ми ходи в Мисис Бийн на индивидуални уроци, госпожата му в момента е чужденка за съжаление не разрах точна каква, но е с мн. добър български- Рейана се казва......

Англичанка е. Точно за Рейана и аз говоря.

# 58
  • Бургас

Много благодаря!  bouquet Както беше писала друга съфорумка някъде....коя жена може да устои на прИмоция  Mr. Green
На ул. Александровска под сградата в която се изкарват карти за градския транспорт в един малък магазин за козметика ги има

# 59
  • Бургас
Къде в Бургас може да се даде стар телефон и цялата информация от него да я качат на нов iPhone?

Общи условия

Активация на акаунт