Къде в Бургас? (46)

• 99 052
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Като става въпрос за отваряне на магазини, Златна рибка отваря на 9 юни магазин на ул.Гладстон 21. Много съм доволна!
И аз, и аз. И на Арлен няма да се сърдя, ако решат да отворят   Flutter

# 571
Отидох до новия ДМ на центъра да го видя. Имаше прилични намаления, взех си това онова, поне дават 15% отстъпка на цялата сума накрая на касата. Дават и дребни подаръчета  Wink Учудих се, че има сравнително малко на брой марки декоративна козметика, свикнала съм на повече от Лили и Елитис. Но пък за първи път посещавам магазин на ДМ, възможно е така да е по принцип.

# 572
Отидох до новия ДМ на центъра да го видя. Имаше прилични намаления, взех си това онова, поне дават 15% отстъпка на цялата сума накрая на касата. Дават и дребни подаръчета  Wink Учудих се, че има сравнително малко на брой марки декоративна козметика, свикнала съм на повече от Лили и Елитис. Но пък за първи път посещавам магазин на ДМ, възможно е така да е по принцип.

+1 липсват ми Catrice и Revlon най-вече

# 573
Къде е точно новия ДМ?

# 574
В новата сграда до НХК  Peace Има балони и е цветно, забелязва се  Grinning

# 575
В новата сграда до НХК  Peace Има балони и е цветно, забелязва се  Grinning

bouquet Благодаря!

# 576
Аз очаквах нещо по-така като подаръци  Laughing Иначе Лили и те пуснали 15% на всичко с изключение на пелени и т.н. бебешки артикули, но вътре нямаше жива душа  Mr. Green

# 577
Аз очаквах нещо по-така като подаръци  Laughing
И аз, ама...  Rolling Eyes
На Лили до кога е намалението?

# 578
Представител на греен мастър търся?

# 579
Съвпада с това на ДМ-от днес до 23ти включително.

# 580
Съвпада с това на ДМ-от днес до 23ти включително.
Да, предположих, че е така. Благодаря  Peace

# 581
По балоните ще се ориентираш Grinning Аз отидох за слънчеви очила, а те нямали още... Whistling

# 582
Зареден е долу горе като този в Плаза според мен, взех се някоя дреболия, ама подаръци нямаше освен балона за детето  newsm78

# 583
Само в ДМ в центъра ли е тази промоция?  newsm78

# 584
Да, в Лили също има -15% днес и утре. Аз се зачудих, ама май не е по-голям новия ДМ. За мен имаше мостра шампоан и маска Аll nature.

Общи условия

Активация на акаунт