Къде в Бургас? (46)

• 100 142
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • БУРГАС
Шивачка в Лазур ,Център или Братя Миладинови ,която да НЕ работи скъпо ?

на улица Хаджи Димитър има и съм много доволна, това е пресечка на Републиканска успоредна на Гурко, излиза на Оборище
Благодаря,ще я посетя тези дни.

Търся си препоръки за антицелилитен масаж,за предпочитане жена ,В Лазур ,цена на процедура около 12лева.
Повечето обявяват някакви астрономически суми ,ще са серия от поне 10-15 процедури ...
Аз намерих такава, от която съм мн доволна от качество и цена,но ми е мн далеч и неудобно отиването до там .
Би ли споделила, къде си ходила и доволна.

# 556
Някой виждал ли е такъв тип кичури някъде?
http://www.ebay.co.uk/itm/Ladies-Clip-In-Hair-Extension-Long-Sin … :MdoAAOSw1DtXFwcL

# 557
Момичета, имате ли представа къде точно се намира новият ДМ на центъра? Разбрах, че е някъде до НХК  newsm78
Приятели от Бургас, в четвъртък, 21.04.2016г., dm ще открие своя трети магазин в гр. Бургас! Заповядайте на ул. Васил Левски 2, до НХК да се забавляваме заедно, подготвили сме Ви специални изненади.
Освен традиционната отстъпка при откриване от 15% на всичко за три дни.
Точно до НХК в безумно грозната нова сграда която построиха там, още е с огради сградата но снощи като минавах светеше един магазин и го редяха мисля че е ДМ, точно до стълбите и страничния вход на НХК- може би -югозападния ъгъл на новата сградата  Thinking
поне вече ще има в центъра, че за всяко нещо до Плаза си е разкарване  Peace

# 558
.  Своя трети магазин в Бургас....

А къде е втория?

# 559
ДМ има в Мол Плаза и в Меден рудник.

# 560
  • Бургас
Като става въпрос за отваряне на магазини, Златна рибка отваря на 9 юни магазин на ул.Гладстон 21. Много съм доволна!

# 561
  • Бургас
Супер новина! bouquet

# 562
Като става въпрос за отваряне на магазини, Златна рибка отваря на 9 юни магазин на ул.Гладстон 21. Много съм доволна!

Супер   newsm44 Сега остава и Ензо да открият един....  Crazy

# 563
  • Бургас
Ето това вече е новина! Благодаря, miss july! Hug

# 564
  • Бургас
Не знаех, че Ензо имат магазини. Мисля, че са само онлайн  Rolling Eyes

# 565
Ей, супер новина! Къде горедолу се пада Гладстон 21? newsm78

# 566
Преди доста години на този адрес мисля че имаше Офис 1 и магазини за мебели.  

# 567
  • Бургас
Ей, супер новина! Къде горедолу се пада Гладстон 21? newsm78
Виж в бг мапс. Ако вървиш по Фердинандова, свиваш на дясно по Гладстон. Подозирам, че е под един голям блок.

# 568
Да, да и аз си мислех за това място, благодаря.

# 569
Не знаех, че Ензо имат магазини. Мисля, че са само онлайн  Rolling Eyes
И аз не знам дали имат Simple Smile Само казвам,че би било супер да открият един в Бургас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт