Къде в Бургас? (46)

• 100 198
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Тинтина,благодаря, но в тези работилници препродават на по-високи цени, затова търся борса.

# 526
Направо им звънни и ги питай дали имат магазин в града http://www.4me.bg

# 527
Дами, има ли в Бургас добър кардиолог?

# 528
  • Пловдив

Доктор Чавдарова, кабинетът и е на " Левски ", не знам обаче дали работи с касата.

# 529
Мъжът ми беше доволен от прегледа си при д-р Светлана Николова, кардиолог - кабинетът й е на ул. Гурко 53, тел. 0899 976642, 056/ 813404. Работи с направление Peace

# 530
  • София

Доктор Чавдарова, кабинетът и е на " Левски ", не знам обаче дали работи с касата.

Добра е, но не работи по ЗК.

Мъжът ми беше доволен от прегледа си при д-р Светлана Николова, кардиолог - кабинетът й е на ул. Гурко 53, тел. 0899 976642, 056/ 813404. Работи с направление Peace

Мъжът ми също я е посещавал, добре беше, но беше преди доста време.

# 531
  • Бургас
И аз давам своя глас за д-р Николова и НЕ препоръчвам д-р Кънчев в трета Peace

# 532
Тинтина,благодаря, но в тези работилници препродават на по-високи цени, затова търся борса.
За всякакви мрамори и гранити за дома - най-евтино вземам от едно цехче. Намира се в Славейков, малко след общежитията, има отбивка за сервиз на VW. Влиза се по този същия път и се продължава още навътре  и леко в ляво. Зареждат всякакви камъни - български, и китайски. Един и същи на външен вид гранит може да струва 2 и 200  Grinning. За съжаление не помня името на складчето.

# 533
Мисля, че бяха Мея тези в Славейков. На същите цени горе долу работят и Секаста - в района на затвора се намират, на сайта им има инфо.
Гранитен плот за кухня правих тук www.nicodos.com, +359 888 708079, на петия километър им е работилничката, дадоха ми най-ниска цена, а обиколих целия град. Отговарят на мейл и на вайбър, но не знам откъде поръчват гранита и дали имат плочи по 1см.

# 534
Шивачка в Лазур ,Център или Братя Миладинови ,която да НЕ работи скъпо ?

Няма да прави някакви сложни неща-смяна на цип, няколко блузки за стесняване /вталяване  ,скъсяване ръкав ...-понеже имам доста такива неща за дребни корекции ,търся по -евтино работеща,че то иначе няма смисъл да оправям дрехите,а да ги зарежа по-добре.

# 535
Супер, ще погледна и на двете места, благодаря ви  bouquet

# 536
  • Бургас
Шивачка в Лазур ,Център или Братя Миладинови ,която да НЕ работи скъпо ?

Няма да прави някакви сложни неща-смяна на цип, няколко блузки за стесняване /вталяване  ,скъсяване ръкав ...-понеже имам доста такива неща за дребни корекции ,търся по -евтино работеща,че то иначе няма смисъл да оправям дрехите,а да ги зарежа по-добре.

на улица Хаджи Димитър има и съм много доволна, това е пресечка на Републиканска успоредна на Гурко, излиза на Оборище

# 537
От известно време по едно радио засичам една реклама на зоокът в Бургас. Какво е точно и къде се намира, знаете ли? Така и не успях да запомня какъв е адреса и какво точно представлява.

# 538
  • постоянно
От известно време по едно радио засичам една реклама на зоокът в Бургас. Какво е точно и къде се намира, знаете ли? Така и не успях да запомня какъв е адреса и какво точно представлява.

В мина черно море има ферма за фазани и  щтрауси. Имат и магаренце , кенгуру .... Приятно е , има заведение .

Може това да е ?  newsm78

# 539
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009002035652

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 16:35 от toni1976

Общи условия

Активация на акаунт