Къде в Бургас? (46)

• 100 153
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Много благодаря!

# 542
А това е частна зоологическа градина. Не съм ходила, но позната беше там и каза, че е много хубаво.
https://www.facebook.com/restorantgoricaofficial/timeline

# 543
  • Пловдив
Някой скоро да е подменял матраци?Интересува ме такъв с кокосова вложка..

# 544
  • Бургас
Някой скоро да е подменял матраци?Интересува ме такъв с кокосова вложка..
Ние тези дни си купихме матрак от brava. Магазинът им е на бул. Демокрация срещу училище Васил Априлов. Може да погледнеш предварително в сайта им за такъв матрак и после да отидеш на място. Имат богат избор.

# 545
  • Бургас
Може ли да препоръчате добър УНГ специалист, да не взема много скъпо и тъй, като ще плащам прегледа да не се  налага да чакам много....

# 546

и там ударих на камък

# 547
  • Бургас
Може ли да препоръчате добър УНГ специалист, да не взема много скъпо и тъй, като ще плащам прегледа да не се  налага да чакам много....
Аврамов и Ламбов са най-препоръчваните. Работят в един кабинет в поликлиниката срещу хотел Космос. Работят със ЗК. За съжаление не записват часове и понякога се чака доста.

# 548
Може ли да препоръчате добър УНГ специалист, да не взема много скъпо и тъй, като ще плащам прегледа да не се  налага да чакам много....

Преди две седмици ходихме при Д-р ламбов-на втория етаж в дъното в ляво над лборатория Лина срещу Космос до нОИ
М..да Д-р като всички други - преглед, лекарства -плащане -успокоение , че си минал и този специалист
Добър е , просто така си мисля за всички лекари в БГ

# 549
Момичета, имате ли представа къде точно се намира новият ДМ на центъра? Разбрах, че е някъде до НХК  newsm78

# 550
Момичета, имате ли представа къде точно се намира новият ДМ на центъра? Разбрах, че е някъде до НХК  newsm78
Приятели от Бургас, в четвъртък, 21.04.2016г., dm ще открие своя трети магазин в гр. Бургас! Заповядайте на ул. Васил Левски 2, до НХК да се забавляваме заедно, подготвили сме Ви специални изненади.
Освен традиционната отстъпка при откриване от 15% на всичко за три дни.

# 551
  • Бургас
Приятели от Бургас, в четвъртък, 21.04.2016г., dm ще открие своя трети магазин в гр. Бургас! Заповядайте на ул. Васил Левски 2, до НХК да се забавляваме заедно, подготвили сме Ви специални изненади.
Точно до НХК в безумно грозната нова сграда която построиха там, още е с огради сградата но снощи като минавах светеше един магазин и го редяха мисля че е ДМ, точно до стълбите и страничния вход на НХК- може би -югозападния ъгъл на новата сградата  Thinking

# 552
Шивачка в Лазур ,Център или Братя Миладинови ,която да НЕ работи скъпо ?

на улица Хаджи Димитър има и съм много доволна, това е пресечка на Републиканска успоредна на Гурко, излиза на Оборище
Благодаря,ще я посетя тези дни.

Търся си препоръки за антицелилитен масаж,за предпочитане жена ,В Лазур ,цена на процедура около 12лева.
Повечето обявяват някакви астрономически суми ,ще са серия от поне 10-15 процедури ...
Аз намерих такава, от която съм мн доволна от качество и цена,но ми е мн далеч и неудобно отиването до там .

# 553
О, супер новина  Grinning

# 554
Точно до НХК в безумно грозната нова сграда която построиха там, още е с огради сградата но снощи като минавах светеше един магазин и го редяха мисля че е ДМ, точно до стълбите и страничния вход на НХК- може би -югозападния ъгъл на новата сградата  Thinking

Благодаря, момичета  Hug Много е хубаво, че откриват ДМ в централната част, че само заради него до Плазата....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт