Къде в Бургас? (46)

• 100 155
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте
Не зная дали тук трябва да питам
Знаете ли , ако дадете кръв в кръвния център , кои дни ви се броят след това за почивни
Денят, в който сте дали кръв и следващия или следващите два дни след деня в който сте дали кръв като се има в предвид , че кръвния център работи само след обед 14.00 часа

За кръводаряване се полагат два дни платен отпуск - за деня на кръводаряването и денят след него (чл. 157, ал. 1, т. 2 от Кодекса на труда)  Peace

# 511
Има ли в Бургас newsm78  

контейнери за използвани дрехи

Преди малко се връщам от такъв, занесох една торба непотребни дрехи. Служителката там каза, че във всеки комплекс имало подобен. Този специално е в Зорница отляво на подлез Велека, точно зад стоянката на такситата. Вижда се от пътя. Води се Мобилен център, но щял да се позадържи по-дълго.
Скрит текст:
Скрит текст:

Жената си е там постоянно, но каза, че ако я няма е в почивка и отзад на фургона има отвори за всеки контейнер. Само там няма да може да се пуснат лекарствата с изтекъл срок на годност, батериите и разни други.

Скрит текст:

Peace

# 512
  • БУРГАС
3 консулта 3 различни становища, на кой да вярвам. Да в гугала има много, но кой от тях е номер едно в таз област?

# 513
  • Бургас
3 консулта 3 различни становища, на кой да вярвам. Да в гугала има много, но кой от тях е номер едно в таз област?
Лена Бахчеванова, но не знам дали работи още. И Мима Иванова.

Много интересно за тези контейнери! Не знаех.
В Н&М взимат всякакви дрехи. Онзи ден занесох една голяма и ми дадоха даже два талона.

Откъде да купя детско столче, от тези с гумените точки отгоре, върху които се стъпва? Столче за баня, да стига мивката. И детска седалка за тоалетна?

# 514
Др. седмица в Лидл ще има такива столчета.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1046
П.С.
И в Кауфланд ще има др. седмица Grinning

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 13:13 от Г-жа Рамацоти

# 515
  • Бургас
В къщи искам да слагам ламинат в 2 стаи, днес посетих няколко магазина, но не съм се спряла. Има ли някой опит и да препоръча магазина като проверен. Преди няколко години сложихме в другите 2 стаи от един магазин накрая на Фердинандова - не съм доволна, хлопа ламината на едно място, а и первазите отстрани падат, а бе там няма да се върна.

# 516
До Билата в Изгрев има едно малко магазинче за ламинат. Изборът не е голям, но пък вече трети път там намирам каквото търся, а момчетата работят безупречно.

# 517
Къде продават шапки ГОЛЕМИ размери? Най-гомелият размер в магазина е 58 и са ми малки. Търся си панамена/сламена шапка, тип "дядовска" или джаз май се водят. Но това което се предлага не улаза на голямото ми главище в съчетание с мощно косище Sad

# 518
До Джъмбо ходи ли?

# 519
Има ли в/около Бургас нещо като борса за гранит? Трябват ми плочи от по 1см червен гранит.

# 520
  • Бургас
Виж около гробищата - има много работилници за паметници и разнообразие на плочи.

# 521
Има ли в Бургас магазин на  -4 ме?

# 522
Мисля, че имаха магазинче в пресечка на Александровска, около стоматологията, може би на Македония. Между Александровска и Ботева.

# 523
Не ,там отдавна го няма.

# 524
Какво е това? -4ме Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт