Къде в Бургас? (46)

• 100 176
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Търся маскировъчна (камуфлажна) мрежа за сянка.

# 496
  • Бургас
Търся маскировъчна (камуфлажна) мрежа за сянка.
Потърси в ловно - рибарските магазини. В момента се сещам за един в пресечката на Богориди /май се води Лермонтов/, срещу китайския ресторант и един на тролейбусната спирка, някъде около католическата църква на Ботева

# 497
  • Бургас
miss july, благодаря, не се сетих за такъв магазин  Hug

# 498
Моля да ми препоръчате   майстори за баня и евентуално  телефоните им Simple Smile

# 499
Объркахте ме сега Даката, Наката или Петър  Laughing Благодаря ви много за отговорите  bouquet Ще ги обиколя и избера

# 500
  • Бургас
Объркахте ме сега Даката, Наката или Петър  Laughing Благодаря ви много за отговорите  bouquet Ще ги обиколя и избера
По едно тату от тримата!  Laughing

# 501

Петър ще ми се разсърди завинаги, за това, което сега ще кажа, но имам 4 татуса правени от него и всичките са за поправяне. Сега ще ходя на Богориди в студиото на Даката да ми ги оправят.  На едната ми сля буквите, вместо Е сега се чете О. Как го постигна е мистерия за мен. Другата е трайбъл и не спазваше контура, това пък въобще не знам може ли да се поправи, да не говорим, че не е добре запълнена, което не е чак такава драма. На третата няколко пъти му повторих, че искам червена сянка, той сложи черна... А сянката трябваше да придаде кървав ефект... Непростима грешка! Четвъртата дори няма да си правя труда да я описвам, че не знам от къде да започна... Приятелчета сме от 20 години, може би и повече, но е време да се откаже от тази кариера. Или от пиенето. Все тая, само да спре да окипазява хората...

# 502

Петър ще ми се разсърди завинаги, за това, което сега ще кажа, но имам 4 татуса правени от него и всичките са за поправяне. Сега ще ходя на Богориди в студиото на Даката да ми ги оправят.  На едната ми сля буквите, вместо Е сега се чете О. Как го постигна е мистерия за мен. Другата е трайбъл и не спазваше контура, това пък въобще не знам може ли да се поправи, да не говорим, че не е добре запълнена, което не е чак такава драма. На третата няколко пъти му повторих, че искам червена сянка, той сложи черна... А сянката трябваше да придаде кървав ефект... Непростима грешка! Четвъртата дори няма да си правя труда да я описвам, че не знам от къде да започна... Приятелчета сме от 20 години, може би и повече, но е време да се откаже от тази кариера. Или от пиенето. Все тая, само да спре да окипазява хората...

Да не се е учил на теб?! Аз не съм попадала на несполучливи негови, вкл и моята.

# 503
Има ли в Бургас newsm78   

контейнери за използвани дрехи

# 504
  • Бургас
Контейнери няма. Но можеш да ги занесеш в H&M. Ще ти дадат и талон за 15% отстъпка за 1 бр. техен артикул. Можеш да носиш по две торби на ден.

# 505
  • БУРГАС
Знаете ли добър адвокат по трудово-правни отншения. Ако някой е ползвал услугите и е доволен нека ми пише.

# 506
Знаете ли добър адвокат по трудово-правни отншения. Ако някой е ползвал услугите и е доволен нека ми пише.

Чичко -google прави чудеса

# 507
Контейнери няма. Но можеш да ги занесеш в H&M. Ще ти дадат и талон за 15% отстъпка за 1 бр. техен артикул. Можеш да носиш по две торби на ден.

newsm78 може ли да ни запознаете ако не е тайна. Какво количество и от тяхната марка ли трябва да е ?

# 508
Не е задължително да са на тяхна марка. Мисля че беше до две торби тип Била.

# 509
Здравейте
Не зная дали тук трябва да питам
Знаете ли , ако дадете кръв в кръвния център , кои дни ви се броят след това за почивни
Денят, в който сте дали кръв и следващия или следващите два дни след деня в който сте дали кръв като се има в предвид , че кръвния център работи само след обед 14.00 часа

Общи условия

Активация на акаунт