Къде в Бургас? (46)

• 100 248
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Сега и аз да попитам, ако някой знае добър гастроентеролог в Бургас, който работи и със здравната каса, моля да ме насочи.

# 436
  • София
Благодаря ви много за идеите за сватбен подарък! Ще обсъдим някои от тях и ще решим.

# 437
  • Бургас
Добър гастроентеролог за мен е Йорданов, преглежда в клиника Бургас, но не знам дали работи с НЗОК.

И аз имам медицински въпрос.
Интересувам се от добър хирург за операция на киста в следствие на врастнал косъм, притеснявам се, че е много близо до гръбнака. Спрягат се две имена - Здравко Димитров в клиника Лайф и Баклаваджян в МБАЛ. Имате ли впечатление от тяхната работа? Можете ли да ми препоръчате някой?

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 20:37 от vessita

# 438
  • Бургас
Аз препоръчвам д-р Зикидис - хирург. Много съм доволна, ползвала съм го за детето както и на мъж ми маха киста, та врата му, на доста гадно място. Справи се перфектно, даже белег не остана.

# 439
И аз съм с отлични впечатления от д-р Зикидис. Препоръчвам с чиста съвест.

# 440
  • Бургас
В Гугъл излизат двама хирурзи с тази фамилия, явно баща и син. Кой от двамата препоръчвате?

# 441
Синът. Бащата е много възрастен вече. Кабинетът му е в ж.к. Изгрев, бл. 27А. Мисля, че Прайм клиник се казваше МЦ.
П.П. Намерих визитката. Телефоните са 056/52 32 53 и 0888 724 626

# 442
Какво правите с излишните буркани? Хвърляте ли ги или ги предавате някъде за амбалаж?
Толкова буркани са се събрали, че се чудя какво да ги правя, жал ми е да ги хвърлям, а за
зимнина отива много малка част от тях. Едно време ги изкупуваха, имаше пунктове, а сега има ли ги още? Да знаете в района на Възраждане да изкупуват?

# 443
В началото на улица Калоян има един магазинче за мед, там съм виждала табела, че изкупуват буркани, но за цената не знам, трябва да се провери на място.

# 444
  • Бургас
ivss, сърдечно благодаря!

На бул.Сан Стефано между Гладстон и Калоян има плод-зеленчук, та до него има будка, където изкупуват буркани.

# 445
  • София
Търся фирма за почистване в Бургас, която да може да изчисти апартамент в близък град.
Трябва ми професионално почистване с машини и специални препарати за плочки на пода и замърсени фуги, балкон, стени освежаващо, прозорци и дограма, пране на диван и матраци, както и баня.

# 446
  • Бургас
Търся фирма за почистване в Бургас, която да може да изчисти апартамент в близък град.
Трябва ми професионално почистване с машини и специални препарати за плочки на пода и замърсени фуги, балкон, стени освежаващо, прозорци и дограма, пране на диван и матраци, както и баня.
http://4isti4ko.weebly.com/   Аз лично съм доволна от тях,  ползвала съм абонамент само за прозорците, за другите услуги не знам как стоят нещата.

# 447
Ползвала съм Фея. С малко контрол стават нещата.

# 448
  • София
Много ви благодаря  bouquet

# 449
Да препоръчате къде зареждат тонер касети  на по-  нормални  цени  ?

Общи условия

Активация на акаунт