Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 773
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Изглеждат страхотно хайлайтърите. А това в кой магазин е снимано?

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 21:11 от Mery*-

# 181
  • Бургас
Здравейте! За първи път пиша в темата. Изчетох я цялата.
Заинтригува ме това шипково масло. С мазна кожа съм и мисля да го ползвам. Ще огледам щендерите и ще си го взема.
Днес си взех шампоан на Balea с ванилия и бадем. И понеже съм луда по ванилията (както и по момината сълза) ми идеше да изпия шампоана....страхотен аромат. Сега да видим и как ю
ще ми се отрази и на косата.
До сега съм доволна от продуктите на марката.
Взех си и сппиралата за очи на RIMMEL,зелената опаковка с краставица.която е намалена я момента. пробвах я. Хубава е,но пак не е моята спирала.
Последно използвах на Essence лилавата,сега си взех и розовата. Утре ще я изпробвам.

# 182
  • Стара Загора
Оххх, аз ще мина да видя розовия, че много ме заинтригува.  Heart Eyes

Чакам да споделяте. Heart Eyes
Аз на едната скула реших да пробвам с пръсти и колкото на лицето, толкова цвят остана и по пръста ми. Момичето каза давай със стика направо, аз така нанасям и беше права. Супер лесно и без цапане. Текстурата му е като масло. Мазничка е, но не като крем и да лъщи след това. Heart Eyes Heart Eyes

Mery*-, ако обичаш редактирай си поста и изтрий дългия цитат, защото се натоварва страницата и не е приятно да се "дублира"едно и също.

Бижу, имах мостра на дневния крем с козе мляко и тази сутрин реших да я отворя, макар че май е за по-възрастни от мен. Страшно ми хареса. Мирише като оригиналната синя серия на Дав. Бяла и плътна текстура, но се топи и не оставя бели следи по кожата. Много добре хидратира, омекотява и подхранва. Хареса ми. Heart Eyes Знам че и други момичета са писали добри неща за тези кремове, както и за околоочния. От едно намазване няма как да са толкова обективни моите впечатления, но все пак.... Blush
Ползвах иначе околоочния с маслина и останах доволна, но той е само хидратиращ.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 21:15 от iv4enceto_91

# 183
Имах такъв стик хайлайтър на някаква марка, която не помня newsm78 , купен от еВау. Така и не свикнах с него. Чудя се, защо не го виждам в кутията с боички от известно време, нямам спомен да съм го подарявала. Thinking Явно хайлайтъри под всякаква форма са последният писък на декоративната козметика, защото се побъркаха всички да предлагат нови и нови видове и всичките са "ама мнооого хубави" Laughing и настъпва всеобщ смут кой по-напред да се придобие, накрая се оказваме с по 15 хайлайтъра, които в този живот няма да свършат и половината Crazy Joy
Е, аз имам само три кутийки, една не знам къде е, втората е здрачовата и нея ползвам понякога през лятото, а третата ми е тъкмо за сега, когато реша да се нахайлайтя Crazy + един хайлайтър стик-молив на Макс Фактор. Аааа и Метеорити! ooooh! Е, стига ми толкова! Flutter

# 184
  • Стара Загора
Ами така си е, но аз имам 10 кутийки поне и се въздържах. Нямам стик и кремообразен, но пак не се изкуших. Ударила съм спирачки. Laughing
Аз казвам който няма и си търси, ние с многото да си траем. Flutter Wink

# 185
# 186
На Жая съм ползвала:
Околоочен със зехтин -  вчера го свърших, хареса ми, но освен лека хидратация друго не усетих. Може би ми беше слаб.
Нощен с манука - Хареса ми, приятен крем, добре ми се отразяваше
Тоник с манука - също много хубав, добре почиства и тонизира, но може леко да пресуши, ако кожата е нормална към суха
Пилинг с манука - страхотени много любим, много добре полира и почиства, не оставя мазен слой както някои други кремообразни измиващи, определено ще го взема пак.
Дневен с краставица - лек и приятен хидратиращ крем, ако се слага пестеливо, кожата ми го поемаше изцяло и не лъсваше, става и за основа за грим.

# 187
Благодаря за инфото, blackpearls. Hug Точно за този с манука се интересувам(макар още да не съм се информирала какво точно е манука Crazy ), но дневен. Щом си харесала нощния, вероятно и дневния не би бил лош. Thinking

# 188
Мен единственото, което ме притеснява за хайлайтърите е, че съм с мазна кожа и лесно започва да лъщи. Та, с хайлайтър няма ли да стане по-зле? Единственото, което ме спасява през деня са листчетата и трансперантната пудра на Есенс.

# 189
  • Варна
Хайлайтъри и мазна кожа не са най-добрата комбинация.
Слагай високо над скулите и избягвай чело, брадичка, нос - които по принцип лъсват бързо.
Разширените пори също щедро се подчертават от хайлайтъри.

# 190
Мерси, Тайга. Много внимавам с хайлайтърите, когато реша да слагам. По принцип ги избягвам...а много ми харесват.  Има ли нещо за свиване на порите, което има ефект?

# 191
Може би не е за тази тема, но споделям информация - при нас затварят Карфур, на 50% е козметиката, пасти за зъби, сапуни, шампоани, бои за коси и т.н., памперси - също на 50%.
Купих си маската на коса на Zaya за 3 лв. Предполагам, че във всичките им магазини в страната е така.
Намерих и магазин в Русе, в който продават продукти на Yogurt Bulgaria - взех си дневен крем, за седмица ползване съм много доволна - първоначално след нанасяне го усещам, че леееко опъва, но след няколко минути попива и чуството е приятно. Не съм се гримирала, за да кажа как е като основа.
Купих си и хума с лайка. Намацах лицето, адски се зачервих, направо имах усещането за изгаряне, що така? След около час се успокои, но определено няма да повторя. Косата също си измих с хума и оцет - не ми допадна, имам чуството, че е мръсна. Не се разбрахме с тази хуна нещо.

# 192
Забравих коя беше дамата, която сподели, че харесва като мен розово-оранжеви червила със златист подтон, но ако прочете, да погледне #130 от новите дълготрайни червила на Catrice. Не са дълготрайни Laughing но цветът е разкошен!  Heart Eyes

# 193
Бижу, заинтригува ме . Aз харесвам едно подобно на показаното - ярко светлооранжево-розово-телесно, светлоотразяващо на Флормар, доста устойчиво.  Мои приятелки ми последваха примера и си го купиха, на всяка от нас стои по различен начин.

А14 Prety Flormar

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 12:26 от *Камея

# 194
Добро утро, момичета Simple Smile

Вчера си взех една четка за лице от Елитис, но ми идва малко грубичка:

Имам и една на Импала с меки косъмчета, но е малка и ми е неудобна. Може би поради тази причина имам чувството, че нищо не прави:

Ако ползвате механична четка и сте доволни, може ли да ми препоръчате някоя? Или да ми дадете съвет как правилно да ползвам тези, без да се прежулвам. Мерси Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 10:53 от pandishpandichka

Общи условия

Активация на акаунт