Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 768
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
аз смесвам масла+ няколко капки етерични масла,понеже моите са без капкомер или пипета, сместа я правя в шишенцето с пипета на Лореал сухо олио за лице.

# 166
  • Пловдив
Аз използвам вечер студено-пресовано сусамово масло или зехтин. Кожата ми е суха и ми действа много добре Simple Smile

# 167
  • София
И аз да се набутам тука с похвала за шипковото масло. Първото, което използвах беше на Ривана от аптеката.Ползвах го миналото лято, вечер, на суха кожа, без кремове от горе. Забелязах изравняване на тена, един по свеж вид сутрин, определено забелязах резултат от него. После мазах масло от жожоба, арганово...сега се връщам пак към шипката.

# 168
И аз си взех на Ривана и нямам търпение да го пробвам. Маската за лице на Фрийман с активен въглен още я обмислям.

Вижте на какво попаднах преди малко. Изглежда интересно, има и клипче как се прави въпросният масаж: http://fashioninside.bg/beauty/10-godini-po-mladi-s-tozi-qponski-masaj/

# 169
Oт година ползвам кокосово масло, нищо не може да се сравни с натуралните продукти! Кожата ми е изключително мека и гладка

# 170
Oт година ползвам кокосово масло, нищо не може да се сравни с натуралните продукти! Кожата ми е изключително мека и гладка
Точно така е! Аз от повече от година ползвам няколко масла- къде поединично, къде смесени,икономични са! ползвам и разни кремове, но изводът ми е същият.  Миналата година покрай Първа пролет в Зоя.бг имаше безплатна доставка, накупих, още не съм изразходвала всичките масла докрай, но вече си имам списък с нови желания за тазгодишното ми пазаруване/зареждане.

По темата -от ДМ купих два шампоана на Алверде, взех си от Лили околоочен крем на Нивея , от др. м-н нощния на Нивея, олиото на Лореал, засилих се и на Микса - но реших да е следващия път

Да попитам базата на Катрис за изравняване на тена читав продукт ли е?

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 18:04 от *Камея

# 171
Кое е това олио на Лореал?

# 172
Някой с впечатление  от кремовете за лице на Жая?

Това е олиотоPeace

# 173
  • на последния етаж
Кога щеше да е заредена новата колекция на Essence (или вече е заредена)? И lip smoother-ът на Catrice наличен ли е по щендерите?

# 174
  • София
На Есенс има няколко нови продукта. Смутърите на Катрис ги има, да. Дори вчера пробвах на ръка coffee to go и ми се стори добре пигментиран за глос.

# 175
Мерси, Бижу Simple Smile

Есенс имат ли матови червила?

# 176
  • Стара Загора
Мерси, Бижу Simple Smile

Есенс имат ли матови червила?

Имат матови цветове сега от дълготрайната серия. Peace

Аз влизам да похваля новите спирали на ГР (5,69 лв на щандовете) и хайлайт стиковете (9,59 лв). Прекрасна текстура като масло (нито много мазни, нито сухи) и се нанасят за секунди, без пръсти и четка. Единият е нежно розов, другият златистобежов (прилича ми много на MAC Soft and gentle). Сложих си от розовия, много добро впечатление ми направи. Подобен е на Essence Soo glow!, но е в пъти по-удобен.
От спиралите пробвах синята, нанесох над черната с която бях. Всъщност е лилавосиня в зависимост от цвета на вашите мигли и ако имате различна от черна под нея. Може да се носи и самостоятелно, но аз нямаше как да изтрия, а и съм със сини очи. Много се изкуших да взема една черна, ама имам 4 отворени и 2 нови в момента. ooooh! Иначе момичето беше изключително мило и ми обясни и показа. Гримирана беше с тази с червените надписи Full Volume & Length. Миглите и опираха до веждите направо, толкова дълги. Blush

http://iruldina.com/golden-rose-essential-blue-volume-mascara-tush-dlya-resnic/ ето я синята

http://www.makeuparena.com/2016/01/golden-rose-highlighter-stick-u-dvije.html

Снимах се след като се прибрах, но не съм качила снимките. А и грима ми вече не приличаше на нищо. Ако някой се интересува ще покажа.
Направили са копия на стиковете на Кико явно.
http://www.glossy-boutique.com/2015/07/beauty-kiko-haul-july-2015.html

Има и стик ружове, но не им обърнах внимание на тях.
Отидох за лаковете от новата серия Ice Chic и си взех пак по нейна препоръка 06 номер. Страхотен наситен розов пастел. Бил най-продавания и си извадих последния от рекламния куб. Бях се засилила за 05, но след толкова похвали за другия... Blush

Скрит текст:

Има промоция на бързосъхнещите лакове и 3 са на цената на два. Селектив бяха на половин цена, ако не греша. Видя ми се 1,30 сякаш.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 21:49 от iv4enceto_91

# 177
  • София
Вече искам златистия стик Heart Eyes

# 178
  • Стара Загора
Вече искам златистия стик Heart Eyes

Пробвай го да кажеш как е, че на мен ми беше неудобно вече. Бях се наклепала с розовия и само го погледнах. Heart Eyes

# 179
Оххх, аз ще мина да видя розовия, че много ме заинтригува.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт