Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 755
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
А от къде да си го купя? Има ли го в аптеките или трябва да търся определени магазини?

# 151
А от къде да си го купя? Има ли го в аптеките или трябва да търся определени магазини?
Аз го купих от ДМ

# 152
Шипковото масло е наистина страхотно! Леко е, наистина и много добре се отрази на кожата ми, а също и на един белег доста неприятен от инцидент със салицилов спирт. Grinning Та, лееко се заличи белега, а и подпухването на очите беше редуцирано до някаква степен. След него реших да използвам масло от гроздови семки..  Не ми харесва кой знае колко, тоест хубаво е, но това от шипката ми се стори по-добро. Интересното е, че гроздовите семки някак ми беше по-тежко. Сега минах на зехтин. Наистина много ми харесва. Лицето сутрин е сочно, но не мазно и от вятър, студ и така нататък кожата ми доста се изсушава и зехтина ми я подхранва много. Мисля да изпробвам някое ново масло, но не съм решила кое.

Рициновото пък много ми помогна за растежа на веждите, миглите и косата. Много доволна останах от него. Това от чаено дърво също ми хареса. Използвам го, ако имам някоя пъпчица или нещо разранено. Не пресушава мястото, но пък го омекотява и зарасва по-бързо.

Момичета какво мислите за Bourjois City Radiance. Интересно ми е дали изсушава кожата, дали е комедогенен и подходящ ли е за чувствителна кожа. Първия цвят ми пасна много добре, но не съм сигурна дали ще ми дадат да си отсипя от тестерчето. Grinning

# 153
  • На ръба..
Един бърз въпрос - маслата на влажна или суха кожа ги нанасяте? Доколкото знам се нанасят на влажна кожа, но да съм сигурна...

# 154
  • SF
Маслата имат ли си пипети? Нанасяте ли околоочни кремове след тях?

# 155
Един бърз въпрос - маслата на влажна или суха кожа ги нанасяте? Доколкото знам се нанасят на влажна кожа, но да съм сигурна...
На влажна, маслата сами по- себе си не могат да хидратират. Тяхната роля е да запечатат влагата, която вече се намира в кожата Peace

# 156
Маслата ги нанасям на суха кожа винаги.Понякога - леко затоплени за по-бързо усвояване. След минути нанасям крем- околоочен и за лице. Кожата ми е преобладаващо суха.
За влажна кожа и отгоре масла- не бях чувала..... Масла и вода не се смесват.

ПП На в-са за шипковото- както вече са отговорили, мн. е леко, попива, не създава чувство за тежест и не мазнее на лицето задълго. Купувам от сайта на Зоя.бг, от Алиекспрес, има и в др.онлайн сайтове. В Елитис и ДМ има на  български фирми, но не са мн.тачени.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 09:13 от *Камея

# 157
  • Варна

Някои имат. Аз предпочитам това - именно заради пипетата:

Вечер го ползвам вместо серум, включително около очите и да, нанасям крем върху него.

# 158
Нямат  Peace или поне тези, които до момента съм имала. Понякога нанасям крем, понякога не. Зимата по-често, понеже кожата ми е по-суха  Crazy
И аз нанасям маслата на суха кожа  Wink

# 159
  • на последния етаж
И аз съм много доволна от шипковото масло, което ползвам като нощна грижа. Моето е с пипета, студено пресовано, ето: http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-Skin- … -1-oz-30-ml/44211

# 160
  • София
Тайга, а как нанасяш това масло от Зоя? Смесваш ли го с нещо или чисто, както си го продават?  Praynig И какъв е аромата попринцип на шипковото, силен ли е?

# 161
  • Варна
Нанасям го вечер, на почистено лице.
Ползвам го чисто, с нищо не го разреждам. Изчаквам да попие малко и върху него слагам околоочния си крем и друг, за лице.
Има обаче характерна миризма, която не е особено приятна и в началото никак не ми допадаше. Вече й свикнах.

# 162
Взех си препоръчаната спирала за вежди.аз съм светла и като цвят ми е ок.Тя всъщност оцветява съвсем леко и дискретно.което ми е ок.За съжаление не фиксира добре.....само след половин час непокорните косъмчета си застават пак на където си искат Close.

Минах днес през ДМ и си взех три маски за лице.До сега не съм пробвала техните маски....в момента се намацотих с отлепящата ....само дано се отлепи лесно после Peace

Преди време беше дадена идея за фиксиране на вежди. В опаковка от стара спирала се слага гел за коса. Нанася се като другите фиксатори. Няколко момичета с непокорни косъмчета споделиха, че са доволни. Аз не съм пробвала. Все се чудя какво ще го правя останалото количество гел.

# 163
  • София
Нанасям го вечер, на почистено лице.
Ползвам го чисто, с нищо не го разреждам. Изчаквам да попие малко и върху него слагам околоочния си крем и друг, за лице.
Има обаче характерна миризма, която не е особено приятна и в началото никак не ми допадаше. Вече й свикнах.

Благодаря ти. То и сухото олио на Лореал изобщо не ми харесва като миризма, но се свиква някак, предполагам и с това ще привикна Simple Smile

# 164
Аз откакто започнах да ползвам молив за вежди ми изпадаха доста косъмчета. Моите вежди и без това са редички ...  Sad За това всяка вечер ги мажа с бадемово масло и така поправих щетите. Доста бързо ми израснаха нови косъмчета и съм много доволна.  Praynig

Преди малко си взех шипково масло и довечера ще го пробвам. Ще споделя впечатления.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт