Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 647
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Не искам да бъда груба, но "врастналите" косъмчета са "врастнали", защото над тях се е образувал един или дори повече слоеве кожа. Според теб с какво можеш да махнеш новообразувалата се кожа над косъмчетата?! Ами мислете малко..
 А чак за прежулване на кожа, и то на краката, от скраб/ пилинг още не съм чувала  Crazy

KeepSmiling, вероятно имаш предвид бурканче Grinning Есенското е спряно отдавна. Римел имат гел очна, Мейбълин, Лореал (ако не се лъжа).. Ползвала съм първата и останах доволна, но за около година някъде изсъхна, но сравнение не мога да правя понеже ми беше първата очна линия от този вид, но мога да гарантирам, че е наистина водоустойчива.

# 421
  • Сливен
Не искам да бъда груба, но "врастналите" косъмчета са "врастнали", защото над тях се е образувал един или дори повече слоеве кожа. Според теб с какво можеш да махнеш новообразувалата се кожа над косъмчетата?! Ами мислете малко..
 А чак за прежулване на кожа, и то на краката, от скраб/ пилинг още не съм чувала  Crazy

KeepSmiling, вероятно имаш предвид бурканче Grinning Есенското е спряно отдавна. Римел имат гел очна, Мейбълин, Лореал (ако не се лъжа).. Ползвала съм първата и останах доволна, но за около година някъде изсъхна, но сравнение не мога да правя понеже ми беше първата очна линия от този вид, но мога да гарантирам, че е наистина водоустойчива.
идеята на сухото четкане е ,че малко по-малко премахва горния слой мъртва кожа,аз за това и уточнявам,че не става веднага.Факт е,че при мен след около година редовно прилагане поне 3 пъти в седмицата врасналите косъмчета са почти изчезнали,а ми бяха проблем.

# 422
  • На ръба..
oesi не мисля, че ставаше въпрос за твоя пост  Wink

# 423
  • Сливен
явно не съм разбрала,няма проблем  Simple Smile

# 424
Oesi, благодаря за идеята!
Мери, може да не искаш да си груба, ама си. Предлагам ти да игнорираш последващи мои въпроси, които ти се струват необмислени!

# 425
Благодаря, ако имате други предложения за фдт около 20лв за мазна кожа, но със средно покритие ще се радвам да споделите.

# 426
Тази на Лореал очната линия в букарнче е хубава и е с четка не ми е изсъхнала. Сега даже  мисля че е на проможия в ДМ

# 427
  • Deutschland
Моля, препоръчайте продукт на Балеа за обилно потящ се мъж. Благодаря предварително

# 428
  • Sofia

О, може да има такова прежулване и още как! Моята кожа е доста тънка и всеки по-груб ексфолиант може да пусне кръв, ако натисна.
Няма нужда от този назидателен тон, момичето си пита съвсем нормално.

Преди доста години имах врастнали косъмчета от кофти епилатор. Оправих се с нов епилатор, бръснене ПО ПОСОКА на растежа на косъма веднъж в месеца, както и с много мазане с омекотяващ лосион за тяло. Отне малко време, но за няколко месеца всичко се оправи  Peace

# 429
  • Варна
Тази на Лореал очната линия в букарнче е хубава и е с четка не ми е изсъхнала. Сега даже  мисля че е на проможия в ДМ

И аз съм много доволна.
Моята е вече на две години и още не е изсъхнала. Трябва да проверя дали не е минал срокът на годност.

# 430
  • Варна
Момичета, някъде във варненските Лилита дали е заредена козметика Аура?

# 431
  • София
За фдт на catrice-nude illusion някой има ли впечатления към матиращите му свойства? newsm78
Да,аз от скоро го имам и не съм го ползвала кой знае колко,но според мен е супер траен.С мазна кожа съм,на всичкото отгоре поради хормонални причини се потя често,но този фон дьо тен не мръдва,направо е бетон.Не стои като маска,напротив,доста е естествен или просто цвета много добре ми пасва.Редувам си го с Лореалския,който толкова похвалих.И двата са много добри попадения.
А като покритие как е?  bouquet

# 432
  • Варна
Аз пък да кажа,че Лореалската гел очна ми се размазва в края на деня (на "опашката" предимно) Rolling Eyes Казвам,за да се знае,че не е перфектната очна линия,както аз си мислех преди да я купя (според отзиви из разни блогове).
За Аура и аз,ще чакам някой да сподели  Blush

# 433
Зарибихте ме с това червило на Катрис 130 номер, много ми хареса цвета  Peace Има ли го в ДМ, за да се възползвам от намалението за РД?

# 434
  • Бургас
Зарибихте ме с това червило на Катрис 130 номер, много ми хареса цвета  Peace Има ли го в ДМ, за да се възползвам от намалението за РД?
Не,Катрис има само в Лили,май и в Елитис съм виждала,но в ДМ няма със сигурност.Ще ти хареса червилото,не е много трайно,но пък прави устните меки,все едно е балсам,а цветът е много приятен за ежедневието.Аз го харесах,може би другия път ще си избера и друг цвят от серията,защото и като усещане на устните е много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт