Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 649
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Ами аз не слагам до там. Под веждата мога да сложа някакъв телесен цвят за изравняване или леко просветляване, но на него не му трябва база според мен. Аз поне така процедирам. Перлени сенки или шимър, е абсурд да нанеса до веждите. Изглежда ми прекалено....

Ето грима ми от днес, за да стане ясно за какво говоря.

Скрит текст:

База може да се нанесе по-нагоре, но ако някой не се гримира плътно до веждите, не виждам смисъл.
Аз лично когато съм готова със сенките, преминавам към лицето и накрая поставям коректор. С четката, с която го преливам, минавам и около очите. Имам тъмни кръгове и понякога това на снимки се вижда.

Не споделям за този фдт. Ужасно плътен и тежък, като кит за дърво. Трудно се размазва и направо лепне. Чак не повярвах, че е на L'Oreal! Пробвала съм такъв кит на Импала. Направо е като латекс!

Четох доста положителни ревюта за него, затова го споделих. Peace

# 451
  • Варна
mariqivanova799 за коя очна линия/писалка на Есенс става въпрос?Аз имам тази и е точно както я описваш-непокривна и размазваща се  Peace

# 452
  • София
Преди няколко дни си купих четката на Ремингтън от Лили и направо съм полудяла по нея! Страхотна е  Heart Eyes Само искам да си я връткам по лицето  Laughing
Сега се чудя, тоя комплект за вежди ...  newsm78 Малко безсмислен ми се вижда, но зарибявката е голямо нещо  Laughing
Утре ще видя и червилото на Катрис 130  Mr. Green

Също така днес си взех от новите мат червила които са като дебел молив на ГР, страхотни са и те, сега искам повечето цветове ...  ooooh!

# 453
може ли снимка/линк на това червило Катрис 130? Днес гледах, гледах, но не можах да се ориентирам newsm78

# 454
# 455
  • Бургас
mariqivanova799 за коя очна линия/писалка на Есенс става въпрос?Аз имам тази и е точно както я описваш-непокривна и размазваща се  Peace
Подобна е на твоята,но ти имаш супер тънкия писец,а аз си взех уж с нормален и уж супер дълготрайна,намерих даже някакво ревю:
http://makeupandbeauty.com/essence-extra-long-lasting-eyeliner-pen-review/

# 456
Бижу, благодаря bouquet

# 457
  • Варна
Подобна е на твоята,но ти имаш супер тънкия писец,а аз си взех уж с нормален и уж супер дълготрайна,намерих даже някакво ревю:
http://makeupandbeauty.com/essence-extra-long-lasting-eyeliner-pen-review/
Нормално значи.Аз си взех след това тази-коренно различна.Наистина мн дълготрайна и с много плътен цвят.На нея пък нанасянето и е по-трудно,защото е със стандартна четка  Laughing Сега като реша да си слагам,топя малко писалката в гърлото на трайната и така.Големи химии  Crazy За това и рядко си слага де хах

# 458
Кой от двата вида "Калърстей" беше по-хубав? Спомням си, че единодушно единият беше обявен за "най", само че кой? Не ползвам ФДТ и ми е много мерак да опитам и то точно този заради голямото разнообразие на цветове.

# 459
  • Стара Загора
Кой от двата вида "Калърстей" беше по-хубав? Спомням си, че единодушно единият беше обявен за "най", само че кой? Не ползвам ФДТ и ми е много мерак да опитам и то точно този заради голямото разнообразие на цветове.

За мазна кожа.

# 460
  • Бургас
А аз всеки ден си слагам очна линия и дори с четчица не ми е трудно,правя го от 16 годишна.Само на Голдън Роуз до сега съм ползвала(не мога да се сетя за друга).Утре ще сложа база под писалката на Есенс и ще видя дали резултатът ще е по-добър.Заглеждам от известно време гел очните линии и четох хубави отзиви за тази на Мейбълин,може би другия месец ще си взема.

# 461
  • гр.Добрич
mariqivanova799, аз винаги ползвам база, но с тази писалка  и база не ми помага много. Понякога става плътно, но понякога не и не знам каква е причината. Взех си писеца на Артдеко, който е много хвален във форума, но и с него е същото. Течните очни линии са по-плътни, но пък боравенето с тях е по-трудно.

# 462
Аз пък не съм доволна от очната линия на лореал в бурканчето. Недоволството ми е породено от факта, че имам и една очна линия на ГД за 4-5 лв.. ГД не мърда цял ден, докато лореалската след дълъг ден стои като нанесен черен молив.

# 463
  • Бургас
spinki,благодаря ти много за информацията,няма да купувам повече очни линии писалки,независимо от марката.С течните се справям,може и някоя гел-линия да взема.
blackstreet,съкращението ГД Голдън Роуз ли означава?Извинявам се предварително,днес задавам само глупави въпроси из доста теми Embarassed

# 464
  • Стара Загора
Аз съм доволна от тази очна линия на Голдън Роуз
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/11/golden-rose-d … er-black.html?m=1 и от Superfine liner на Есънс.

Втората ползвах година и половина като преди това момичето, което ми я подари я беше носило и то малко. За цената си и двете са страхотни попадения.

Общи условия

Активация на акаунт