Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 663
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
iv4enceto_91,тази на Голдън Роуз от ревюто ти съм я имала,но моята любов е тази:
https://www.google.bg/search?q=golden+rose+style+liner+black& … a6gmmQzHmn7aiM%3A

Чак сега като намерих изображенията се сетих,че има всякакви цветове,някой беше търсил сива и лилава,по фирмените щандове на ГР ги има,а мисля че дори и в Лили на стелажа.

# 466
Момичета, доволни ли сте от бялата матираща база на Катрис? Дали е покривна, маскира ли порите? Аз ползвам на римел базата и сякаш донякъде се справя. Купих си преди 2 дни от Лили балсама за след бръснене на Нивея да видя за какво е целия тоя шум. Ами определено не е за жени с широки пори. Даже ги прави по-видими.

# 467
Момичета, доволни ли сте от бялата матираща база на Катрис? Дали е покривна, маскира ли порите? Аз ползвам на римел базата и сякаш донякъде се справя. Купих си преди 2 дни от Лили балсама за след бръснене на Нивея да видя за какво е целия тоя шум. Ами определено не е за жени с широки пори. Даже ги прави по-видими.

Аз също съм с мазна кожа и широки пори. Имам базата на радиант- матира перфектно. Относно балсама на нивея - той няма как да матира и заглади пори,все пак е автършейв,но определено не ги прави по-видими и фон дьо тена направо ми залепва за лицето.

# 468
Вивиан, аз също съм и хвърлила око на тази четка, но когаа ли ще събера още 7 точки не знам. Скоро няма да е. Ти доволна ли си? Почиства ли в дълбочина порите? Зачервява ли ти се лицето? Rolling Eyes

Бижy, благодаря за линка към червилото на Катрис. Ако не беше го дала, едва ли щях да се навия и аз да го потърся. Много е красиво. Ще търся в ДМ.

# 469
Доколкото разбрах в ДМ го няма червилото на Катрис  Peace

Скрит текст:
Зарибихте ме с това червило на Катрис 130 номер, много ми хареса цвета  Peace Има ли го в ДМ, за да се възползвам от намалението за РД?
Не,Катрис има само в Лили,май и в Елитис съм виждала,но в ДМ няма със сигурност.Ще ти хареса червилото,не е много трайно,но пък прави устните меки,все едно е балсам,а цветът е много приятен за ежедневието.Аз го харесах,може би другия път ще си избера и друг цвят от серията,защото и като усещане на устните е много приятно.

# 470
  • Бургас
Червилото е на Катрис,а в ДМ не предлагат марката.В ДМ има Есенс,а в Лили Катрис и също така и Есенс.Не се разхождайте напразно до ДМ.
Бижу,трябва да си търсим комисионна за рекламата на червилото на Катрис Joy

# 471
Аз, ако си поискам и събера комисионни за всички похвалени неща... ще докарам още една заплата на месец! Crazy
Днес си взех №106 от този стик-руж на ГР и тази база за грим. Още не мога нищо да кажа за тях. Утре ще се мацотя. Ружът много ми допада като цвят.

# 472
Червилото е на Катрис,а в ДМ не предлагат марката.В ДМ има Есенс,а в Лили Катрис и също така и Есенс.Не се разхождайте напразно до ДМ.
Така е! Ако не го бяхте споменали тук никога нямаше да го забележа точно това червило, а отдавна се оглеждам за нещо ново. Много трудно избирам, а за това съм доволна, че е различно от останалите ми, които са все в розовата гама. Само цената според мен е леко завишена като за тази марка Simple Smile

# 473
Дами, имате ли представа кога ще заредят лимитираната серия Wake up spring  на Есънс? Вече влязох сигурно в 10 магазина и ДМ, и Лили, никъде я няма, а в БГ сайта пише, че е в продажба  newsm78

# 474
  • Бургас
Bubolita88,преди харесвах серия червила на Лореал,но я спряха и точно тогава като по чудо открих червилата на Катрис.За цената си са прекрасни,а като консистенция и ефект са много близки до Лореалските,които харесвах,според мен си струват.

# 475
Дами, имате ли представа кога ще заредят лимитираната серия Wake up spring  на Есънс? Вече влязох сигурно в 10 магазина и ДМ, и Лили, никъде я няма, а в БГ сайта пише, че е в продажба  newsm78

Във ФБ  Beauty Cosmetics написаха, че вече е налична в сайта им. Но, и аз чакам да ги заредят в ДМ и Лили, за да ги видя на живо.

# 476
  • Бургас
Момичета,я аз да ви питам,кои сайтове са най-евтини  Embarassed
Иска ми се да разгледам какво има?
А околочния на Жая го има в ДМ,така ли е или аз бъркам  Embarassed Още ми е пълна каша от инфото което  съм изчела напоследък из темите  Embarassed

# 477
Може и да сте го споменали, но се извинявам, ако е така  Mr. Green Praynig
В Елитис - "Уважаеми дами, получaвате подарък червило Cоlour, при покупка на продукт Catrice cosmetics!"

# 478
  • Вестерос
Оо супер, точно утре ще ходя да гледам на Катрис Grinning

# 479
  • SF
Бижу, не съм забравила да ти събирам точки. Със сестра ми си направихме по-голяма покупка в новото Лили на Вардар, но на касата нямаха точки.

Общи условия

Активация на акаунт