Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 623
  • 748
  •   2
Отговори
# 525
  • на последния етаж
Биотен, Билка, Арома.

# 526
Колко точки са нужни за четката и пресата? На сметка над 10лв. ли дават? Благодаря,   Simple Smile
Вчера си харесах бронзираща пудра на Катрис тип мозайка, някой има ли отзиви?

За точките е писано поне сто пъти в тази тема. Виж страниците назад. А в сайта на Лили, или във фб страницата им, няма как да няма инфо Peace

# 527
  • София
Можете ли да препоръчате хубава лилава спирала?

# 528
Колко точки са нужни за четката и пресата? На сметка над 10лв. ли дават? Благодаря,   Simple Smile
Вчера си харесах бронзираща пудра на Катрис тип мозайка, някой има ли отзиви?

За точките е писано поне сто пъти в тази тема. Виж страниците назад. А в сайта на Лили, или във фб страницата им, няма как да няма инфо Peace
Ок, благодаря. Simple Smile 8 точки за четката, така ли?

# 529
  • Стара Загора
Някой знае ли да ли се продава серията на Пириндрим в ДМ?Благодаря предварително!

Не се предлага. При нас тези продукти ги има в магазините за българска и уж  натурална козметика.

# 530
Има толкова теми за матиращи бази, кремове..чета, чета и единодушни мнения не виждам. Нормално е, различни кожа, различни изисквания. Да препоръчате все пак наистина матираща база за грим? Praynig

# 531
Нутри Голд на Лореал - кремове и сухо олио лице- в Лили са 13,99, а в Елитис Варна са 12,99.
Кремовете Пирин Дрийм също са по-мазнички, серумът - и той. Има ги в Елитис.

Току-що си идвам от Елитис-големия - купих Катрис камуфлаж-коректор за 6,19 и си взех подаръка от Информация - червило на Катрис -  Princess Peach /светло оранжево е/. Аз нося коралови, оранжеви и малиново-лилави, така че съм доволна, бих отишла пак , за да взема още едно. Само този цвят имаха.
Мисля, че в другите Елитиси във Варна не можеш да се възползваш от офертата, защото нямат стелажи на марката.

# 532
Лея, избелвах с лентички Крест, в къщи.  Hug
А има ли ефект от тях, защото търся варианти. Благодаря за споделеното  bouquet

# 533
Лея, избелвах с лентички Крест, в къщи.  Hug
А има ли ефект от тях, защото търся варианти. Благодаря за споделеното  bouquet

Не знам за лентичките на крест,но и на мен би ми било интересно дали са ефективни. И аз повлияна от многото изчетени мнения реших да пробвам избелване с лентички и си взех на pearl dent. Тези дни ще ги започвам и нямам търпение да видя резултат. Изчела съм само хубави коментари до сега,та дано и аз да съм доволна.

# 534
  • Стара Загора
leia2015, много блогъри и влогъри бяха пробвали лентичките на Orax и провокирана от добрите отзиви реших и аз да си ги взема. На 29 февруари пуснаха намаление -30% (също и на 8 март) и си ги поръчах, но все още не съм започнала курса с тях.

Magiince, когато си поръчвах моите вече нямаше PearlDent - има PearlActive и PearlGuard, като питах дали PearlActive са PearlDent, но със сменено име и ми отговориха: Може да се каже, че PearlActive са продължението на PearlDent. Новите лентички са с подобрена формула, нова опаковка и име. 

# 535
  • София
Това е новият ми любимец сред лосионите за тяло Страхотен аромат,приятна консистенция и бързо попиване в кожата  Heart Eyes Някой ако го е ползвал и миризмата му прилича на някой парфюм,моля да сподели,че бих си взела такъв.

# 536
leia2015, много блогъри и влогъри бяха пробвали лентичките на Orax и провокирана от добрите отзиви реших и аз да си ги взема. На 29 февруари пуснаха намаление -30% (също и на 8 март) и си ги поръчах, но все още не съм започнала курса с тях.

Magiince, когато си поръчвах моите вече нямаше PearlDent - има PearlActive и PearlGuard, като питах дали PearlActive са PearlDent, но със сменено име и ми отговориха: Може да се каже, че PearlActive са продължението на PearlDent. Новите лентички са с подобрена формула, нова опаковка и име. 

Да,да...и моите са PearlActive. Просто по навик ги наричам със старото им име. Аз също се възползвах от намалението на 8ми. Дано блеснем с тях  Peace Hug Praynig Party Grinning

# 537
  • Бургас
Използвала съм пастата за зъби Крест и бях много доволна,но нещо немога да я намеря доста време.
Но с удоволствие бих пробвала и лентичките.
Ако някой е виждал пастата,моля нека да сподели къде?

Този лосион изглежда много апетитен  Embarassed

# 538
  • София
При мен ефекта е много добър, драстично избелване получих .Ползвах класическия вариант на Крест - най - силния. Но всички лентички с пероксид ще имат ефект, вече какъв, е въпрос на % съдържание на пероксид .В Крест лентите е 10 %.

# 539
  • Бургас
Лентичките в ДМ ли ги има?

Общи условия

Активация на акаунт