Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 532
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Австрия
Момичета моя колежка си търси крем за около очи на 25год. е и има торбички под очите.Идеи?

И друг път съм споделяла положителни отзиви... на кратко:

Нека пробва  Peace

# 691
ileto, аз ползвам тези: http://beautycelekt.com/image/cache/catalog/STUDIO%20BASICS/stud … -grim-835x350.jpg

Може ли да ми препоръчате четка за сенки за вежди? Нямам подходяща в момента и се мъча от доста време? В Лили/Дм има ли някоя подходяща?

# 692
ileto, аз ползвам тези: http://beautycelekt.com/image/cache/catalog/STUDIO%20BASICS/stud … -grim-835x350.jpg

Може ли да ми препоръчате четка за сенки за вежди? Нямам подходяща в момента и се мъча от доста време? В Лили/Дм има ли някоя подходяща?
2рата-аз я ползвам от над 2 години всеки ден почти.Става и за очна линия Peace Купувана от Лили само че моята е единична Peace

# 693
Klari, благодаря! Simple Smile А каква е цената горе долу?

# 694
Klari, благодаря! Simple Smile А каква е цената горе долу?
Около 9-10лв мисля че струва,защото наскоро една приятелка си купува Peace

# 695
Супер, ще мина през Лили Simple Smile Все още не съм ползвала четки на тази марка, въпреки че чета доста положителни мнения. Време ми е Grinning

# 696

На Миша (Missha), Professional Eyebrow Angled Brush се казва, мисля беше 7 лева от Енцо:

# 697
Имам една четка за вежди на Есенс, която много ми харесва. Лошото е, че май е от някаква лимитирана серия, защото само в един ДМ съм я виждала.

# 698
  • Стара Загора
В Лили
CРЯДА, 30.03.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ПАСТИ И ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ

# 699
  • Варна
Пффффф, накупувах каквото ни беше нужно вкъщи миналата седмица, така че пак пропускам срядата.

Аз май най-много се радвам на намалената декоративна козметика, с друго не могат да ме изкушат.

# 700
  • София
Не знам защо, но повече пазарувам от ДМ. И в Лили пазарувм, но само определени неща...

# 701
Amiamo, и аз така. При мен една от причините е, че нямам на близо и трябва специално да отида до някой магазин на Лили. ДМ ми е до офиса, за добро или лошо  Grinning

# 702
Коя маска за лице на Балеа препоръчвахте за петна?

# 703
В ДМ продават ли продукти на Жая?

# 704
Момичета къде мога да открия продукти на импала? Проверявах в Елитис и в Лили, но няма. Преди време бяхте похвалили един молив са очи, та аз чак сега тръгнах да го търся, защото ми свърши моя.
Продуктите на ГР не ги зареждат изцяло в лили, поне така ми каза една консултантка. В мола има щанд на ГР и там проверих за озаряващата база, но консултантката ми показа, че са два вида. Нямаше мостра, за да проверя как стоят и не си взех. Имаше разлика в цената от 2лв. Едната беше 14 и нещо, а другата 16 и нещо. Та въпроса ми е, коя от двата вида препоръчахте преди няколко страници?

Взех си молив за очи /водната част/ на Катрис и ми се задържа вчера цели 6 часа. Не съм попадала на толкова издържлив до сега.

В ДМ продават ли продукти на Жая?

Не съм виждала там. Но съм сигурна за Елитис.

Общи условия

Активация на акаунт