Първите ваксини

• 1 038
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Бих искала да ви помоля да споделите личния си опит и познания относно първите ваксини,които се бият на бебетата в болницата.Информират ли ви какви са,какво съдържат,къде са произведени,какви рискове крият???
Има ли разлика между различните болници?Имали ли сте негативен опит след ваксиниране?
Предварително благодаря!

# 1
  • София
Тъмна Индия е с тия ваксини... аз родих в 1 АГ, абсолютно нищо не са ми казвали, после пише в листа, който ти дават, че е ваксиниран и това е. Те дори не искаха да ми кажат какъв антибиотик му дават щот бил повърнал кръв, пък камоли за ваксините. Всички са страшно "заети" и забързани, никой не ти обръща внимание, само се надяваш бебо да е ок и да се измитате по-скоро от там. Може би в частните болници е по-добре, но моят доктор изражда в 1АГ, та затова бях там.
Принципно можеш да подпишеш документ, в който заявяваш, че ЛЛ ще сложи ваксините по-късно, но той се издава от ЛЛ и трябва да си сигурна, че в болницата ще го сложат в картона на бебето и ще спазят уговорката  ooooh!
Аз исках да ги отлагам с първото бебе. После като видях каква алабалабумащина е, се прекръстих и зарязах идеята.

# 2
Хепатит и БЦЖ. Информация в листовките. Има ги в интернет.

# 3
понеже терминът ми наближава, от скоро започнах да се интересувам доста от темата и попаднах на тази книга: http://vaksini.eu/Vaccine%20book_bg.pdf
има доста полезна информация за ваксините като цяло, но конкретно за предлаганите на българския пазар - не.

Общи условия

Активация на акаунт