Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро и от мен Hug Да видим днес какъв ден ще е, че нали него си избрах - може и камъни да падат  Mr. Green

# 571
Мацки добро утро! Прекрасна седмица желая на всички.
Лейдито, да взимам тогава бронирания чадър Stuck Out Tongue Winking Eye umbrella
Жане, не ти трябва да тръгваш по такива доктори. Пробвай да не се носите на ръце, не иска ли да я люлееш на краката или да лежите и да се гушкате. Много хубава мома е станала Лизи. Баща й отсега да се обурудва с пушка  Mr. Green
Танзу аз също ти пожелавам съвсем скоро да буташ количка като на Амини с прекрасен двоен пълнеж  Heart Eyes

# 572
Цлият живот на тия мъже се върти около пишките им  Mr. Green

# 573
Няма лъжа moresmile
Скрит текст:
Аз едно време много исках да имам пишка, защото съседчето пишкаше по надалеч от мен. Така и никой не се накани да ми купи. И веднъж с нашите бяхме в магазин за авточасти. Аз реших, че ако там не продават няма къде и за да не ми откажат нашите започнах с молбите на висок глас пред целия народ в магазина  :rotfImbo
:

# 574
  • Пловдив
Добро утрооо! Peace

Танзу,съжалявам,ама на патерица ЧРД! bouquet Да си здрава и мнооого обичана жена!

Амини,честита количка!Дано да е удобна за теб и бебетата.

И на мен не ми се мисли как ще изкараме тая дълга седмица  ooooh!

Ививка,макар да е било отдавна...
Скрит текст:
мисля,че не си закъсняла.Водейки го на една консултация педиатъра го погледна и каза,че е ок.Не се тревожи!Нашето пишле и до сега не е нацяло отворено,но нали вече е голям,справя се.

Спорна седмица!

# 575
  • В градината...
Танзу, мерси за кафето  Peace

Сигме, като раждах, един доктор каза на една мама - мъжката п..ка цял живот трябва да бъде обгрижвана  hahaha

Пате, и ние завиждахме на момчетата
Скрит текст:
затова с моята приятелка опитахме да пишкаме прави  Joy

Мами, имали ли сте такъв проблем с баби и дядовци
Скрит текст:
свекитата са доста студени хора в сравнение с моите родители. У нашите е цирк, детска градина - рай за Ида, постоянно се изразяват емоции, играят с нея, пеят, купуват й свирещи играчки, радват й се. А Ида само като ги види и като влезе у тях, надава радостни писъци. Но преди седмица я заведохме у свеки  за 2-3 часа. Като отидохме да я вземем, се оказа, че ревала страшно, с онези страшни писъци на интервали, после цяла вечер се подземаше. Така беше реагирала зимата и у едни роднини на ММ - не можеш я успокои, каквото и да правиш. Вчера пак решихме да я заведем, свеки я извела на разходка за 2-3 часа, но като влезли у тях и половин час писъци, та вика спешно ММ да я прибира. Сега той предложи да ги викаме у нас, ама аз тук не ги ща, гледам да си свърша някоя работа, а не гости да посрещам, а те само да я гледат отстрани и да й се радват. Не знам какво да правя, явно вече дели хората.

# 576
Добрутро Simple Smile
Сигме  Joy
Пате
Скрит текст:
обикновено дам млякото и я люшна две три минути, я не . Обаче снощи нещо му стана на това бебе  newsm78 . Предния път като стана така , я бях оставила да си говори в кошарата , а аз си цъках телефона . Съответно свеки влезе да помагала... Като я пратих да си ходи я чувам да разправя на мм " ми как ще заспи бебето , вие с тея телефони само и пречите , блабла " ... Та снощи за да си спестя " помощ " от нея се съсипах. 
Тъй оплаках се и аз понеделнишки .

# 577
Перу, ами формулирай поканата така - идвайте в къщи да виждате Ида. И ги оставяй да я виждат и играят с нея, пък ти си върши работата. Защо всяко идване да го превръщате в гости? Това са достатъчно близки хора, за да не бъдат обгрижвани всеки път.

# 578
  • Пловдив
Перу,да не би щото ги вижда по-рядко свекитата Thinking Наистина децата усещат много и се насочват към този,който ги занимава повече.Моят Наско винаги е казвал,че Баба му е само мойта майка,а Дядо е свекър ми.Не,че другите не ги обича и не се задява с тях,ама не е същото.Другите двама обаче не се сърдят. Peace
Ида лази ли?Слагаш ли я в проходилка или не?

# 579
И аз мисля като Дара . Нека дойдат да я гледат , пък ти си върши твоите си неща . Имате цяла къща, все ще се намери място , а и така ще можеш да ги проверяваш и няма тм по спешност да ходи да я прибира . Аз моите баби и дядовци не ги обичах  Confused

# 580
Аз сварих само родителите на майка ми. Но те във Варна, ние в Сф ... много, много контакт сме нямали. Не са ни и оставяли със сестра ми при тях сами през ваканциите. Нямам особени спомени, нито лоши, нито добри.

# 581
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Аз пък си обичах и двата комплекта баби и дядовци, но нормално бях по-привързана към тези на майка, защото живеем с тях. На село ни пращаха през ваканцията лятото, но на баба и дядо им беше трудно да се справят с нас - баба на работа, дядо инвалид, а ние диванета от класа Simple Smile. Дядо един път не ни издържа и отиде у съседите, докато се прибере баба, защото бяхме вкарали градинския маркуч в къщата и се пръскахме с вода  ooooh!

Перу, като дойдат у вас просто им даваш Ида  и ги оставяш и си вършиш работата, но ако на тях не им идва отвътре как да му е интересно на детето.

# 582
  • В градината...
Ами аз искам да свикне, защото, ако не тръгне на ясла, ще редуваме у нашите и у свекитата за по 2-3 часа.
Може и аз да й влияя с моите емоиции, знам ли.
Даре,
Скрит текст:
нашите като идват за по-дълго като часове, си носят манджи, което ме дразни, защото пък свекитата им готвя и им слагам едни трапези, ама те и не отказват

Жане, свиквай, аз вдигам почти 10 кг. с часове.

Ида не лази, а си пълзи като пич. Почти върви даже - подпираше се с 2 ръце и прави стъпки, вече се пуска с едната ръка, вре се навсякъде, между пръчките на столовете се качва и се заклещва.

# 583
Перу , това което си мислех днес - ясла по- добре от баби...Те обичат да " съветват " и си мислят че разбират повече от теб, само защото гледат бебето ( детето ) през деня .  С градината няма този проблем. Обаче яслата тук е различна, не знам при вас как ще е . Въпреки че Шери беше много доволна .
Ааа - няма вечно да я мъкна като снощи ! Те не ревеше - хилеше ми се и ми говореше Simple Smile .

# 584
Перу, както ги научиш Simple Smile Почвай да отучваш себе си за такива посрещания. Просто ще трябва да го приемат по някакъв начин. Това не е твой проблем, а техен. Но различно е, това което казваш - че искаш Ида да свикне у тях. Ще трябва търпение и от двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт