Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 694
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Свате, и баджаначки ли да станем  newsm78

# 676
Кали, браво на Раличка за доброто представяне на питката. Ще свикне бабата с времето. Много сте хубави на снимките.

Шери, да оздравявате бързо

Мистик, успех с добавките. Хубави снимки видях от Търново.

Рожденничката Ния с тортите е много важна  bowuu

МираБу ние вече се върнахме от Добринище. Карахме ски един ден на Банско.

# 677
Мира, да е жива и здрава щерка ти! Да расте усмихната и щастлива! И скоро кака да стане!

# 678
  • гр.София
Сигмич,само ако нямаш против,иначе за един г.з няма да се карам с теб  Crossing Arms  Hug
Мире,тази торта където показа тук каква е -картонена ли....страхотна ееее!
След малко ще разгледам снимки.

# 679
Момичета,направо се разкудкудякахме като кокошки зърнали петел hahaha.Той и ММ като видя поздрава ме пита дали днес е петък Joy.Може да не е петък,но все пак имаме празник.Поне очи да оплакнем Blush

Кали,браво на Рали за представянето и .Нека все да е спокойна и усмихната.

Звездичке,на Алекс кучешките зъбки вече трети мес. стоят на половина.Не знам на какво се дължи.Вече не знам какво да му давам да си играе.Изяде всичко #Crazy.Почти е изял новата кофичка от подаръка-и това за седмица.Не знам какво да го правя.Ако в болницата ни изтърпят 24ч,ще е голяма работа.

# 680
ох, може би все пак книжка трябваше да вземем. Поне по-здравословно щеше да е Wink

# 681
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шери ти само гледай Алекс да не напипа апаратурата в болницата, другото лесно се подменя  Mr. Green да го нагушкаш малкият гризач  Hug

Даре, другият път ядливи играчки Simple Smile

# 682
Оф,Даре-Жаре,купих му 3 книжки.От цветните и от дебел картон.Вече половината са в памперса.Нали е пости и хапва целулоза ooooh!

Нещо над което да се замислим

# 683
  • София
Две в едно, ама ти цяла аптека си имала у вас, то много добавки, много нещо сте изпили, особено ти. Ама пък на, имало ефект  Grinning

Звездичка, браво за скоростното излизане на зъбите. При нас вече почти 6 месеца няма нов зъб, останаха само последните 4 най-отзад. А по повод на кучешките, те растат на етапи. И понеже са по-особени като форма, може да болят не само при избиването, ами и после след време при порастването. Това зъболекар ми го каза. Така че, Шери, споко  Wink

Кали, радвам ти се колко спокойна звучиш, браво! Да нацелуваш Раличка  Heart Eyes

Ох, моя кофти ден продължава, току-шо се обади ММ, ударили го отзад с колата..... И кръвоизлив в едното око ми се появи.... нещо като тройно критичен ден ще да е  Mr. Green

# 684
  • Пловдив
Зази,да минава бързо тогава деня  Hug

Мира,страхотен Момо! Grinning

# 685
  • София
Мира, голям сладур, пу-пу-пу!  Heart Eyes

# 686
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сладур  Heart Eyes

Зази, кофти ден, да свършва скоро и да няма повече неприятни случки  Hug

# 687
Мира, ама много готин  Heart Eyes Ти пък сега, да плащаш, напротив, трябва да го почерпите момчето, че ви е почистило столовете  Mr. Green
Шери, то при Алекс е твърде вероятно гризането да не е свързано със зъбите, ами такъв да си му е модела, ама е готин гризач  Heart Eyes
Зази, не ти даваме повече неприятности, за по-сигурно като се прибереш се хоризонтирай да почиваш  Hug

# 688
Мира Simple Smile работлив от малък.
Шери, добра притча!

# 689
Вдиях във фейса картичка от мъжа на Шерито с надпис "Много те обичаме"
Страхотно мило ми стана  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт