Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • На остров
Зази дано ви минава каръшката серия. Тези добавки ги пихме преди натурално да се случат нещата, след това до инвитрито нямаше кой знае колко време и така.

ММ е с температура и тройно романтичният ми ден отиде на кино .

Много готин и модерен Момо  Heart Eyes

Шери вие по добре ли сте ?

# 691

Честит празник на всички вас в тази тема! Бъдете много здрави, бъдете истински жени!

# 692
  • гр.София
Мире,разкош просто...нямам думи  Heart Eyes
Зази,Уанче  Hug
Получих два букета(красиви,но мъртви цветя,предпочитам саксийни),още една орхидея,нов фондьотен и подаръчен ваучер за слънчеви очила  Sunglasses ,тия дни ще падне мерене!
Иначе ежедневието си е обичайното,но направено особенно специално от усмивката на Вики,който ми подари цвете с целувка  Heart Eyes
А за картичката към Шери,Шери....тя е само за обичане  bouquet

# 693
  • На остров
Мария много хубаво звучи, какъв фдт ?
Тук днешният ден се отбелязва като международен ден за правата на жената, не специално за майката.
Не се подаряват цветя така масово като в БГ.

# 694
  • гр.София
Уанче,ето този на Кларинс
http://cosmetics.market.dir.bg/product/pid412832/mid1876/clarins … -402701-30ml-11oz
В Дъглас и Бюти зона има 30% намаление на тази марка до днес включително.

# 695
  • На остров
Супер  да споделиш после дали ти харесва  Simple Smile . Аз разбрах за намалението на Кларинс и проверях при нас дали няма някъде, но имаше само на почистващи неща намаление. Аз съм си харесала един балсам за устни от там .

# 696
Мире,страшен помощник си имаш Heart Eyes.Да го нацелуваш от мен.

Много мило ми стана днес като видях картичката и когато ме събудиха с думите "Обичаме те" newsm76.Дори и малчо се събуди с усмивка и веднага ме гушна.

Мария и аз предпочитам живи цветя.За това ММ днес ме накара да си избера сакъзчета и утре ще ги доставят.

Да благодаря и за премяната си по повод празника на Мунлайт bouquet

# 697
Какви са ви добрички и романтични мъжете ... Моя хич не се трогва , освен това и 9 години правим ...  Confused
Скрит текст:
казах му да купи цвете на майка си след работа , да видим  Crossing Arms

Оплаках се .

# 698
  • На остров
Жане честита ви годишнина  bouquet !

# 699
Жане честита ви годишнина  bouquet !

Mr. Green  Уанче, тебе ще те почерпя да знаеш !

# 700
Занесохме цветя на баба Лия. Милата, разплака се от умиление. Още повече, че още преживява, че не живеем вече при нея.

# 701
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сигме, много хубаво сте направили  Peace

Жане, честита ви годишнина  bouquet

# 702
Забравих да честитя рождения ден на малката художничка на Мира! Да бъде много здрава и да продължава да развива таланта си! bouquet

Жане, още много по толкова да имате!
И при нас като при Уанчето се отбелязва, че е международния ден на жената, а не на майката. Цветя също не се подаряват. Цветя  подаряват на деня на майката, който е май месец.
Мария, хубави подаръци си получила! Да си ги ползваш с голямо желание и удоволствие!
Видях снимките, Кали, много сте хубави с Рали! И Мистик видях в Търново, и вие сте чудесни!
Вчера и Ели и Амини донесоха прекрасни новини за бебоците!
Мира, много хубав този Момчил! И един такъв съсредоточен в работата си!
Шери, много ми хареса притчата!

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 19:46 от a_tita

# 703
Жане,честита ви годишнина.Нека да се обичате и подкрепяте още дълги години и с много любов да отгледате Лизи(тя утре има месечинка)

Сигме,сигурно баба е била развълнувана от жеста.

Тите,Даре и на мен ми хареса притчата и се замислих дали понякога не прекалявам с пазенето на децата.

# 704
  • На остров
Тите и тук деня на майката е май  Simple Smile
Жане днес освен, че моята принцеса има рд  Heart Eyes имаме и годишнина от годежа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, но поради болести и неромантичен мъж нищо не празнуваме  Laughing .

Прекрасни снимки видях  bouquet !

Сигме много хубаво сте направили  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт