Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 707
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче честити поводи за празнуване и на теб  bouquet Simple Smile

Тук Денят на майката се мени всяка година в зависимост от Великден, тази година беше на на 6 март. Празнува се всяка 4та неделя след заговезни.

# 706
Мира, днес ви видях с Ниа, но бяхме в колата в задръстване и нямаше как да се обадя. Бърборкаше ти нещо рожденичката. Какви подаръци получи?
Утре ще експлоатирам свеки Simple Smile Сутринта мекички, за вечеря заешко. Аз исках на яхния, ММ с картофи. Ще направи яхния с картофи и заешко Simple Smile

# 707
Даре,
Скрит текст:
тя постоянно бърбори. По обяд ли ни видяхте или по-късно? Днес я водих на Барби - специален отряд. Иначе подаръците са едно Лего / малко/ и баскетболна топка. И двете веднага влязоха в игра, добре че съседите отдолу ги няма.
Честита годишнина Жане! Да расте любовта ви и да сте много щастливи!
Даре, браво на свеки, явно се оправя щом вече шета из кухнята.
Илейн е тук, пропусна днешната дата, гласувам за 20-ти март като нова дата.
Аз за 8 март получих като Ева / от "Адам"/ една ябълка:

# 708
  • София
Айде и от мен честито!
Моят подарък е, че на малчо почти му мина дрисъка след няколко безсънни дни и нощи. Милото мече, за 8 март е с цъфнало дупе.  Blush Heart Eyes

# 709
Мира, много идейна ябълка Simple Smile

Абе аз съм тука, ама още е 7 и нещо, не се знае до 12 какво може да стане  Mr. Green

Готвих едно пикантно ястие (не очаквах че въпросната подправка в рецептата да е толкова люта иначе щях да сложа по - малко Simple Smile ) и сега дребосъка рита ли рита Simple Smile

Пиафче, ми не е малък подарък Simple Smile да се оправя Капитана  Hug

# 710
Оф,Пиафче,да се оправя бързо твоето мече Heart Eyes

МианаНиа,много интересен подарък.

Уанче и на теб честити хубави поводи.Той и ММ в началото романтиката го биеше в петите,ама сякаш се понаучи и му хареса.

# 711
И Лиза се побъркваше от ритане като я хранех с люто къри  Mr. Green
Мия , мерси
Скрит текст:
тя моята любов расте- 7,650 кг , за на мм не знам   Crossing Arms

# 712
Жане за ТМ отговаря майка му сега  Laughing, той купи ли цвете поне Simple Smile

# 713
Честит празник и от мен, момичета и мами!  bouquet
Скрит текст:
и аз не съм по празнуването му, но пък като няма друг празник на мама ...
И честит рожден ден на Ниа!
И браво на супер бебоците на Ели и Амини  Hug

И се хвърлям в леглото, защото от 2 часа е тихо
Скрит текст:
днес рева от 3 до 7 с кратка почивка за къпане. а утре ми е сложен ден. дано поспим.

Скрит текст:
сега, да не ме подгоните, ама онова дупе с китката аз май знам на какъв адрес е  Embarassed  Mr. Green

# 714
Фокси,сега ще завалят ЛС и тел.обаждания hahaha

# 715
Шери, ще го браня  Mr. Green

Лейди, получих мартенички изненадки! Много благодаря  Heart Eyes

# 716
Жане за ТМ отговаря майка му сега  Laughing, той купи ли цвете поне Simple Smile
Тц , нямал време  Crossing Arms Питах го- да взема ли аз- не !
Скрит текст:
Реших че е прав, каквото и да направя, все ще съм лошата снаха дето е изкривила главата на детето и дето мисли само за себе си  Confused . Иначе сега сме добре , тя ми казва какво да правя аз си мълча , не съм съгласна с някои неща, но нали гледа Лиза... Мир да има
Фокси, що така реве това дете бе  ooooh!

# 717
Жане, остави я да се прави на важна. Нали гледа Лиза добре, а и все някога ще си тръгне.
Реве, щото не му е в ред корема.
Скрит текст:
от как спрях кърменето (колкото и малко да беше), все е така. има запек. снощи дадох половин доза дуфалак, щото 2 дни бяхме на клизми и днес се скъса да реве. иначе преди 3 дни имахме просветление - няколко дни беше спокоен. утре сме на доктор. не искам да сменям млякото на своя глава. надявам се да кажат какво да правя, че не се издържа вече.

# 718
Фокси, пускаш бомба и бегаш, немой така Simple Smile. Казвааай.

Абе Миа, има един уникалиен женствен аромат под формата на парфюм, в бутилка -ябълка на Lolita Lempicka, веднага ти завидях, помислих, че него са ти подарили.

Аз имам подарък чанта от Македония, надминаваща очакваниятя ми.

Ели, ти сега с това люто направо се самопредизвикваш Simple Smile.

Жане и Уанче, честито годишнини.

# 719
Фокси
Скрит текст:
помага ми много, не мога да отрека , обаче учителски манталитет ... Отделно и тук таме някоя пиперлива забележка .
В моята тема много го коментират проблема с акането , обаче не очаквах че може 4 часа да се реве от него  ooooh! . Рефлукса пооправи ли се?

Общи условия

Активация на акаунт