Първо да поздравя Боби с празника в дома им
и аз пожелавам като комшиите да остареете на една възглавница и да се обичате като Кахраман и Елиф

Злати бързо оздравявай - идва пролет - какви грипове още.....Добре, че за форума не ти трябва глас
Само дано го изкараш леко 
Гости, Джоли, Лу, Ели, Боби - чер гологан не се губи казва народа....Отърване от Дафа няма....И аз се надявах година и половина ама йок....Сценаристите както бяха тръгнали очертаваше се само тя да остане - Султанката на Йорукхан.....Ама добре, че Ози каза bitti

Гости - нямах време да ходя в другата тема, но сега направо се изненадах.....И единственото, което ми идва на ума е един и същи филм ли гледаме....
Да, мнението на всички, които сме изгледали сериала е подвластно на видяното в целия сериал.....Но не мога да се съглася, че Кахраман не обръща внимание на съпругата си....Дори Боби скоро се възмути, от отношението на Кахраман към Дафа - как за 10 години не я е опознал що за птица е.....
Ами да, Дафа ще го каже в един от последните епизоди - че се е прикривала, но мрази всичко в тази къща...правила го е само защото не може да живее без Кахраман....Тоест, Дафа винаги е била с две или няколко лица...Никога не е била искрена. Правила е това, не заради Кахраман, а за себе си...да задоволи собственото си себелюбие, егоизма....заради егото си.....Кахраман за Дафа е като любимата играчка на дете, или любимото бижу на една дама....
При онлайн гледането проявих търпение към Дафа до снощния епизод....Но не и съжаление. Защото и без да знаем какво се случва след това разбрахме какъв е проблема на Дафа. Тя никога не е искала да става майка. Искала е дете, за да държи в ръцете си Кахраман. Това го каза няколко пъти и Къймет и Дафа не го отрече.....Така, че всички приказки на Дафа, че Кахраман е любовта на живота й са празни и неверни. Дафа е въртяла на пръста си Кахраман през всичките години на брака им. И продължава да го прави....
И за кой ли път ще го кажа, но една жена, която обича децата, жена, която жадува да бъде майка...няма значение, че това дете не е от нейните яйцеклетки....още повече, че това дете е на съпруга й, който Дафа уж много обича.....И с действието си от снощи Дафа се срина като жена в очите ми.....
Елиф не знае, че детето е нейно...но както каза Къймет, момичето иска да стане майка....
Спирам, че пак ще подпаля и ще

и го прави умишлено....
Вярно е,че всеки си има свое мнение,но мисля,че в случая има някаква предубеденост към Елиф 
Джоли
другата не го иска - търси начин да го убие