Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Привет момичета  wavey
Първо да поздравя Боби с празника в дома им  baloni и аз пожелавам като комшиите да остареете на една възглавница и да се обичате като Кахраман и Елиф  Two Hearts Two Hearts
Злати бързо оздравявай - идва пролет - какви грипове още.....Добре, че за форума не ти трябва глас  Praynig Само дано го изкараш леко  newsm10
Гости, Джоли, Лу, Ели, Боби - чер гологан не се губи казва народа....Отърване от Дафа няма....И аз се надявах година и половина ама йок....Сценаристите както бяха тръгнали очертаваше се само тя да остане - Султанката на Йорукхан.....Ама добре, че Ози каза bitti  yes yes yes
Гости - нямах време да ходя в другата тема, но сега направо се изненадах.....И единственото, което ми идва на ума е един и същи филм ли гледаме....
Да, мнението на всички, които сме изгледали сериала е подвластно на видяното в целия сериал.....Но не мога да се съглася, че Кахраман не обръща внимание на съпругата си....Дори Боби скоро се възмути, от отношението на Кахраман към Дафа - как за 10 години не я е опознал що за птица е.....
Ами да, Дафа ще го каже в един от последните епизоди - че се е прикривала, но мрази всичко в тази къща...правила го е само защото не може да живее без Кахраман....Тоест, Дафа винаги е била с две или няколко лица...Никога не е била искрена. Правила е това, не заради Кахраман, а за себе си...да задоволи собственото си себелюбие, егоизма....заради егото си.....Кахраман за Дафа е като любимата играчка на дете, или любимото бижу на една дама....
При онлайн гледането проявих търпение към Дафа до снощния епизод....Но не и съжаление. Защото и без да знаем какво се случва след това разбрахме какъв е проблема на Дафа. Тя никога не е искала да става майка. Искала е дете, за да държи в ръцете си Кахраман. Това го каза няколко пъти и Къймет и Дафа не го отрече.....Така, че всички приказки на Дафа, че Кахраман е любовта на живота й са празни и неверни. Дафа е въртяла на пръста си Кахраман през всичките години на брака им. И продължава да го прави....
И за кой ли път ще го кажа, но една жена, която обича децата, жена, която жадува да бъде майка...няма значение, че това дете не е от нейните яйцеклетки....още повече, че това дете е на съпруга й, който Дафа уж много обича.....И с действието си от снощи Дафа се срина като жена в очите ми.....
Елиф не знае, че детето е нейно...но както каза Къймет, момичето иска да стане майка....
Спирам, че пак ще подпаля и ще afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch

# 556
Привет! Hug Hug Hug

Боби Hug,честит ти рожденник! baloni
Да е жив и здрав!Обичайте се и бъдете щастливи! smile3525

Боби HugЕли HugГости HugАни Hug,благодаря! bouquet
Скрит текст:
По-късно отивам на личната лекарка,че да ме  прослуша за кашлицата!

# 557
Злати
Скрит текст:
Добре ще направиш да посетиш личната - да видиш какво става и да получиш подходящо лечение. Тези грипове, настинки понякога създават проблеми.
Дано да се появи някое момиче, защото снимките и озета на Парченцата все още не са пуснати, та да можем да редуваме постовете.

Скрит текст:
- Алло, алло .. Харун - ты?
- Диляра.
- Харун? Харун, пожалуйста. Прошу, не звони мне больше. Я вышла замуж за Джихана.
- Ты прочитала? Ты мне веришь? Веришь в мою любовь к тебе? Диляра, я очень сильно люблю тебя. Я люблю тебя так сильно, что готов умереть за тебя.
- Харун, пожалуйста, не надо. Прошу не делай мне этого, пожалуйста... Пожалуйста.

(56 серия)

# 558
  • Плевен / София
Ани, знаеш, че трудно пиша в други теми, но се изумих когато прочетох, че не могат да съчувстват на Елиф, защото по сценарии тя щяла да победи за сърцето на Кахраман.....и кой е предубеден сега....дали ние които гледахме онлайн и не знаехме какво ще стане по сценарии или тези момичета, които гледат сега БТВ , но знаят какво ще стане... Peace

# 559
Ани Hugизлезли са снимките и озета!! Peace
Скрит текст:
Ходих на личната и не се разминах с антибиотика!

Гости Hug

Превод на резюмето на руски ез.! Peace
Скрит текст:
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 57- ОЙ СЕРИИ

ХАЗАЛ СБЕГАЕТ С ЭМРАХОМ!

Большая ложь Хазал вылезла наружу, Джихан с ума сошел от гнева. Хазал, испуганная гневом Джихана, попросит помощи у Эмраха. Теперь Хазал Лицом к лицу с психиатром Айше и не имея понятия что делает, поведает ей одну из самых больших тайн своей семьи. Харун который никак не может перестать думать о Диларе, не расквитался еще с Джандан. Настала очередь Джандан потерять самое важное, что она имеет....

ДЕНИЗ ПРОДАЕТ ДОМ

Джихан и Озан на грани окончательной ссоры. Дениз в поисках денег, которые как он считает его мать заняла у Рахми. Дениз, не придумавший ничего лучше, чем продать дом принесет деньги Рахми. Джихан с удивлением слушает разговор между Рахми и Денизом. Все подскочат от крика Диляры,готовящейся стать матерью мальчика.

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

Пускам първата група както са при рускините!

# 560
  • Стара Загора
Злати Hug                                                                                                                                                                                                                                                                              

# 561
Гости, както си видяла и аз писах там.
Не само, че повече няма да пиша там, но няма и да чета.
Вече писах какви хора желая да бъдат с мен в живота ми и какви не. Това се отнася и за виртуалните ми контакти. И аз останах изумена, не само за съчувствието към Елиф.

Снимките за 57 епизод на Парченцата...

Злати - не видях, че си сложила снимките и ги изтрих при мен да не се повтарят.
Скрит текст:
След като е необходимо ще пиеш антибиотик. По-добре така, отколкото да се усложнят нещата....Бързо оздравяване ти пожелавам  Praynig
Мерси за преведения озет  Hug

# 562
Боби Hug

Ани Hug,бях приготвила и др.,но ме изпревари и ги изтрих! Peace

Жалко,че Дениз ще продаде и къщата! Peace Хазал пак ще е проблема в епизода! Peace

# 563
Когато загледах сериала изпитвах огромно съчувствие към Дафне.Млада образована жена ,щастливо омъжена , а и липсва най важното - детенце.изпитах съчувствие към тази жена смятаща се за непълноценна и не можеща да дари любимия мъж с дете
Когато се реши на сурогатно майчинство се учудих ,че предостави уреждането на това на свекървата.Тя Къймет се предложи, но Дафне прие с охота.
Учудих се ,че  даже не иска да познава жената ,но отново и намерих някакво оправдание че не иска да вижда как собственото и дете расте в чужда утроба.
За пръв път изпитах неприязън към Дафне когато принуди , изманипулира Кахраман за съгласието му
И от тук насетне нещата се понесоха като лавина.От серия на серия все повече се чудех как е възможно тази жена да има такова поведение ,да се държи толкова грубо и жестоко към едно изпаднало в беда момиче ,което е принудено да обърне гръб и на честа си и на достойнството си .
Истинската и същност си пролича когато разбра че детето не е нейно
Да разбирам я че е била излъгана по възможно най грозния начин,оправдавам я че се сърди на Къймет за това че бабата е взела решение сама но.... тук вече Дафне по нищо не се различава от Къймет.
И едната и другата взимат еднолично решение за съдбите на другите
Къймет еднолично реши че ще има бебе
Дафне още по зле- еднолично реши че това дете няма да се роди.Дафне без да и трепне окото се превърна в убийца
Дафне в случай даже е по лоша и от Къймет защото посяга на живота на детето и не само това ,но не и пука за последствията които това нейно деяние може да има върху здравето та даже и живота и на Елиф.
И всичко това само защото не е станало на нейното.
Не мога да съчувствам на такъв човек.

# 564
Злати - да не би Джандан да би каже на Харун, че детето е негово  newsm78
Ох Хазал, Хазал...Защо мисля, че тя напълно осъзнава какво прави  Thinking и го прави умишлено....
Дано сега, когато Джихан чуе разпрата между Дениз и Рахми да се намеси и да излезе истината за майка му. Това, което прави Рахми е нечовешко. Той може да провали живота на Дениз.

Скрит текст:
Днес ме поодуха вятъра и сега ме боли главата и ми е студено...Злати да не си ме заразила   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning - Шегувам се разбира се, да не го вземеш на сериозно...

# 565
  • Стара Загора
Ани,Гости,и аз видях писанията в другата тема и нямам думи,наистина #CrazyВярно е,че всеки си има свое мнение,но мисля,че в случая има някаква предубеденост към Елиф Naughty
Скрит текст:
Изкараха Кахраман голям женкар!"Най безцеремонно се увлякъл по Елиф"и"Не бил сериозен в семейните си отношения"
                                                                                                                                                                                            И на мен ми се допуши пура(от нерви) Heart Eyes                                                                                                          Джоли wavey
Цитат
Дафне в случай даже е по лоша и от Къймет защото посяга на живота на детето и не само това ,но не и пука за последствията които това нейно деяние може да има върху здравето та даже и живота и на Елиф.
Аз даже си мисля,че Дафа намрази Елиф,преди да разбере,че бебето не е нейно!И естествено,че не и пука за Елиф!Целта и е да се отърве и от бебето и от Елиф,и ако Ел беше умряла нямаше да има никакви угризения!Жената иска Кахраман,на всяка цена devil

# 566
Когато загледах сериала изпитвах огромно съчувствие към Дафне.Млада образована жена ,щастливо омъжена , а и липсва най важното - детенце.изпитах съчувствие към тази жена смятаща се за непълноценна и не можеща да дари любимия мъж с дете
Когато се реши на сурогатно майчинство се учудих ,че предостави уреждането на това на свекървата.Тя Къймет се предложи, но Дафне прие с охота.
Учудих се ,че  даже не иска да познава жената ,но отново и намерих някакво оправдание че не иска да вижда как собственото и дете расте в чужда утроба.
За пръв път изпитах неприязън към Дафне когато принуди , изманипулира Кахраман за съгласието му
И от тук насетне нещата се понесоха като лавина.От серия на серия все повече се чудех как е възможно тази жена да има такова поведение ,да се държи толкова грубо и жестоко към едно изпаднало в беда момиче ,което е принудено да обърне гръб и на честа си и на достойнството си .
Истинската и същност си пролича когато разбра че детето не е нейно
Да разбирам я че е била излъгана по възможно най грозния начин,оправдавам я че се сърди на Къймет за това че бабата е взела решение сама но.... тук вече Дафне по нищо не се различава от Къймет.
И едната и другата взимат еднолично решение за съдбите на другите
Къймет еднолично реши че ще има бебе
Дафне още по зле- еднолично реши че това дете няма да се роди.Дафне без да и трепне окото се превърна в убийца
И всичко това само защото не е станало на нейното.
Не мога да съчувствам на такъв човек.

newsm10

Джоли Права си -Къймет и Дафа си приличат повече отколкото ако бяха майка и дъщеря. Не мога да напиша какво имам предвид, защото трябва да засегна моменти, които все още не са излъчвани по БТВ. Само ще кажа, че лавината ще продължи да се спуска с цялата си тежест и ще помита всичко по пътя си....Няма оправдание за постъпките на двете вещици. Никакво.

Боби - пуша цигара, но не от нерви, а по навик.... Grinning

Цитат
Аз даже си мисля,че Дафа намрази Елиф,преди да разбере,че бебето не е нейно!И естествено,че не и пука за Елиф!Целта и е да се отърве и от бебето и от Елиф,и ако Ел беше умряла нямаше да има никакви угризения!Жената иска Кахраман,на всяка цена

++ newsm10 newsm10
За Дафа е чуждо понятието угризение. Дори снощи гледах много внимателно държанието на Дафа в болницата след като Елиф получи болките. Ами нямаше никакво съжаление. Но тази вечер или в понеделник ще чуем, Дафа да казва пред Емине, колко е съжалила за това, което е направила, след като е чула сърцето на бебето. Дафа е много убедителна когато лъже. Лъжата е втора природа на Дафа и Къймет....

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 19:03 от MAMA-AN

# 567
  • Керодиспансера
Да се разпиша и по вечерно време  Mr. Green Hug Hug Hug
Като се позамисля , когато и ние загледахме отначало Съдбите , в първите епизоди ,също изпитвахме симпатия и съжалявахме Дафа , че не може да бъде майка , че е подложено на натиска от Каймет , че Кахраман не я разбира ,че иска да има дете  Peace
Сега сме обременени с всичко ,което знаем до края на сериала и гледаме на случващото се от друг ъгъл  Peace

Пиша това , опитвайки се да разбера тия ,които сега заглеждат Съдбата по БТВ Peace

Но .......по никакъв начин и поради никакви причини , не мога да приема и оправдая поведението на Дафа и Къймет спрямо Елиф  Naughty едната иска внук ,лъже ,крие и го урежда  ooooh! другата не го иска - търси начин да го убие  ooooh! и нито една от двете не помисли за Елиф като за жена, като за човек , а за тях беше само утроба ,с чието съдържание те могат да се разпореждат както им е удобно  Peace
И двете го правеха за семейството , с" добри" намерения , еднаста да се осигури наследник на фамилията , другата да си запази съпруга и живота  #Cussing out
И нито една от двете не се съобрази с Кахраман - нито майката ,нито съпругата .Никоя не се запита той какво иска , какво изживява , какво чувства  ooooh!

Желая ви приятно гледане на поредната порция драма   Hug

# 568
Ели  Hug Hug

Приятно гледане на епизода тази вечер  Hug До къде ли ще стигнем  Thinking Thinking Thinking

Kahraman Elif Love

https://youtu.be/-tJAM6e_6RA

един сравнително но видеоклип.....с песен в изпълнение на Ози - за съжаление много кратък...

# 569
  • Стара Загора
Потомството на Чика Grinning                                                                                                                                                                                                                                           Нова снимка на Хати!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Не може и без Ози Hug                                                                                                                                                                                                                                                      

Общи условия

Активация на акаунт