Спирала за мигли- 13 тема

• 116 558
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Новата на Буржоа купих аз и първите ми впечатления са доста добри.
+1  Peace

Хареса ми и на мен.

# 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли снимка на спиралата, че идея нямам коя им е нова?

# 437
  • София
Новата на Лореал е много добра.  newsm10
Тази?
Скрит текст:

Да, тази. Туша ми се струва малко по-гъст, но миглите стават страхотни!  И понеже имам още 4 неотворени спирали съм решила да си купя новата на Буржоя.....че може да свърши и за мен да не остане.   Joy  Party

# 438
  • Варна
Може ли снимка на спиралата, че идея нямам коя им е нова?

# 439
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси  bouquet
Не съм я виждала още тук.

# 440
На мен пък много ми харесва - четките и ефекта. Ползвам я всеки ден.

Може ли да ми препоръчате кафява спирала, която да не се рони и да не люти на очите? Simple Smile
Пупа Вамп Heart Eyes

Dior Iconic ; Benefit They're real ; Max Factor false lash effect ( аз ползвам нея и съм много доволна)
Останалите ги тествах, харесаха ми но не ми се дават безумни пари за нещо което ще позвам 3-4 месеца.
Имай предвид че аз избягвам обема и тези които ти препоръчвам са за удължаване и повдигане.
Когато ми остане време да се занимая с това, ще кача снимки от трите варианта които препоръчвам.
Днес ще си поръчам лилава и кафява от някаква промоция на Ейвън и ще кажа какво са за мен.

П.С. Преди 5-6 години съм ползвала Rimel Accelerator - една от най-добрите спирали на които съм попадала. Идеално разделени, без натрупване, без ронене или зацапване на долния клепач, много финни ми направи миглите. Не знам дали ги има тук и дали ефекта и качеството ще е същото. Купувала съм я в чужбина.

# 441
На мен пък много ми харесва - четките и ефекта. Ползвам я всеки ден.

Може ли да ми препоръчате кафява спирала, която да не се рони и да не люти на очите? Simple Smile
Пупа Вамп Heart Eyes

Dior Iconic ; Benefit They're real ; Max Factor false lash effect ( аз ползвам нея и съм много доволна)
Останалите ги тествах, харесаха ми но не ми се дават безумни пари за нещо което ще позвам 3-4 месеца.
Имай предвид че аз избягвам обема и тези които ти препоръчвам са за удължаване и повдигане.
Когато ми остане време да се занимая с това, ще кача снимки от трите варианта които препоръчвам.
Днес ще си поръчам лилава и кафява от някаква промоция на Ейвън и ще кажа какво са за мен.

П.С. Преди 5-6 години съм ползвала Rimel Accelerator - една от най-добрите спирали на които съм попадала. Идеално разделени, без натрупване, без ронене или зацапване на долния клепач, много финни ми направи миглите. Не знам дали ги има тук и дали ефекта и качеството ще е същото. Купувала съм я в чужбина.

Много благодаря за отговора!  bouquet Ще ми е интересно да видя и снимки.
Аз ползвам винаги черна, но ми се иска промяна. Харесвам си миглите, защото са дълги, но ми се иска да са малко по-извити. Постигам го с False Lash Superstar на L'Oreal, но както казах искам промяна.

# 442
  • София
Новата спирала на Буржоа е заредена в Лили. Но само единия вид.

# 443
Моля, препоръчайте хубава спирала с удължаващ ефект/без Ланком и Герлен, които използвам вече 2 години и искам нещо различно/. bouquet

# 444
О, покана за тортичка никога не отказвам, особено във Виена Hug

И въпрос- днес гледах една лилавка на "Катрис", с хубава гъста малка четка. Ето тази

Някоя от вас да я е ползвала, за да ми подскаже дали си струва покупката?

Аз имам точно същата, отвратителна е. Сутрин я нанасям и след 1 час под очите ми е черно все едно някой ме е бил. Много мразя такива спирали и не я препоръчвам.

# 445
Запалила съм се по тази спирала, но не мога да намеря откъде да я поръчам.  Crossing Arms

http://www.charlottetilbury.com/uk/legendary-lashes-volumizing-mascara.html

# 446
Някой ползвал ли е тази спирала на Ревлон - https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=702 ?

# 447
 Check Please и мен ме "подпали" този калпазанин Simple Smile Момичетата казаха да видя в selfridges Simple Smile 25 паунда е и съм на полусъединител  Joy

# 448
25 и доставка 15. Crossing Arms

# 449
  • Щастлива мама на 3 слънца
ауууу страхотна е. няма ли я тук ?

Общи условия

Активация на акаунт