Спирала за мигли- 13 тема

• 116 974
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
cutesmallcat, много красиво! Heart Eyes
Ще я купя и аз май в такъв случай, въпреки че хич не се погаждам със спиралите на Римел.
Какво е обяснението, как прави миглите по-тъмни с времето?

# 226
Момичета, коя е спиралата, която се махала като гел и става за мигли "косъм по косъм" ? Не намирам по всичко молове!!!

# 227
И аз съм доволна от новата спирала на Римел. Ползвам я от два дни, нямам идея как ще потъмнеят миглите. Но е факт, че въобще не я усещам на очите си.  Blush

# 228
  • варна
Момичета коя спирала за удължаване харесвате най много?За обем вече намерих ,,моите,, спирали,но се хващам,че търсейки дължина напластявам повече отколкото ми харесва.

Римел не съм ползвала,но преди десетина години ползвах 2в1 на Голдън роуз и беше чудесна отвсякъде.После  развалиха.Сега съм склонна да се доверя на момичето,което по горе хвали спирала на ГР,защото още тъжа за онази двулевова спирала.Дали удължава добре?

# 229
  • Sofia
Тайга, на флакона пише, че има полу-перманентна боя  Mr. Green Бла-бла! Изобщо не вярвам, че ще ги потъмни Simple Smile

За удължаване - харесвам много на Avene спиралата Peace

# 230
  • Варна
Брей, ти да видиш Laughing
И като станат едни тъмни, черни, плътни, кой ще им купува спиралите? Whistling

# 231
Показно на Мейбълин Лаш как седи при мен,не съм слагала грим (с изк. на малко молив на д. клепач) за да се вижда по-добре.Съжалявам за недотам хубавото качество  Embarassed

# 232
  • Street of Dreams
Че какво пречи да слагат перманентни пигменти в спиралите?
За ефекта на краставиците още се чудя...

# 233
Че какво пречи да слагат перманентни пигменти в спиралите?
За ефекта на краставиците още се чудя...

За овлажняване на миглите  Laughing  Laughing  Laughing Едва ли има кой знае колко екстракт..

# 234
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм си боядисвала миглите, разлика почти нямаше. Та не знам в тази спирала полуперманентната боя какъв ефект ще даде Laughing

# 235
  • Street of Dreams
Показно на Мейбълин Лаш как седи при мен,не съм слагала грим (с изк. на малко молив на д. клепач) за да се вижда по-добре.Съжалявам за недотам хубавото качество  Embarassed

Много добре - извити, подредени - какво повече да се иска? Нямам база за сравнение при теб, но мисля, че ефектът е много добър. bouquet

# 236
Да не е лоша, но ми се щеше още обем май май... Grinning На Avon бях ползвала big&false lash, горе-долу същата работа, но с повече обем. Дадох я на майка ми обаче  Laughing Ако пак я докопам ще направя снимка.

# 237
  • Street of Dreams
Да,  обемът не й е силната страна на lash sensational.

# 238
Да,  обемът не й е силната страна на lash sensational.

При мен пък и добър обем прави, затова я ползвам като втори пласт над други спирали понякога.
Също така е доста черна.

Например последно я ползвах така:
1. L'Oreal So Couture - един или два слоя; тъй като тя разделя много добре и придава дължина и мъничко обем
2. Maybelline Lash Sensational - тъй като лореалската не е достатъчно черна; а също за екстра допълнителен обем

Peace

# 239
Да не е лоша, но ми се щеше още обем май май... Grinning
Преди да е изсъхнала напълно, сложи 2ри пласт (позволява дори 3ти, ако се внимава), обем да искаш- имаш го, поне при мен се получава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт