Спирала за мигли- 13 тема

• 116 550
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Не знам къде е "тук",  но едва ли я има. Mr. Green

Тези дни ще я поръчам от Селфидж,  то не се издържа така. Blush

# 451
  • Варна
Напиши после, че не е нищо особено и направо си е гадна, че да не я мисля и аз от къде да я взимам Crossing Arms

# 452
  • София
Само да докладвам - Лаш Принцес на Есенс поизсъхна и никак не е зле - обем, извиване, лесно се сваля.

# 453
Чек не се подлъгвай! Пича е с много светли мигли и цвят на очите от там и спиралата изглежда много черна, а миглите съвсем не изглеждат толкова дълги.

# 454
  • Sofia
Момичета, дайте някакви лични отзиви за новата спирала на Буржоа Simple Smile Ето тази:

# 455
Момичета, дайте някакви лични отзиви за новата спирала на Буржоа Simple Smile Ето тази:

Взех я да я пробвам. Бях се навила за Glamour, но се притеснявах, че са отваряни и купих тази. Четката е силиконова и добре ми разресва миглите. Има обем и извиване. Малко по-трудно я свалям от False Lash Superstar на Лореал. Като цяло я харесвам. Simple Smile

# 456
  • София
Отново пиша за новата спирала на Лореал / двойната/. Каккто скоро споделих в темата, туша на самата спирала е доста гъст и вече почти месец ползване, още повече се сгъсти взе да напластява....днес забелязах леко ронене... Mr. Green и  при мен мисля, че тази спирала ще я ползвам още ололо  newsm78....месец. Толкова живот й давам!  Mr. Green Защото като се сгъсти още туша и няма да може да се ползва. Sad Иначе миглите са УАУууууууу.

# 457
Отново пиша за новата спирала на Лореал / двойната/. Каккто скоро споделих в темата, туша на самата спирала е доста гъст и вече почти месец ползване, още повече се сгъсти взе да напластява....днес забелязах леко ронене... Mr. Green и  при мен мисля, че тази спирала ще я ползвам още ололо  newsm78....месец. Толкова живот й давам!  Mr. Green Защото като се сгъсти още туша и няма да може да се ползва. Sad Иначе миглите са УАУууууууу.

Аз не съм забелязала да се е сгъстила. Невероятни мигли прави. Като свърши пак ще я купя. Heart Eyes

# 458
  • Sofia
Взех я да я пробвам. Бях се навила за Glamour, но се притеснявах, че са отваряни и купих тази. Четката е силиконова и добре ми разресва миглите. Има обем и извиване. Малко по-трудно я свалям от False Lash Superstar на Лореал. Като цяло я харесвам. Simple Smile

Благодаря!  Hug

# 459
Моля,препоръчайте хубава спирала,която да не слепва миглите и да не се размазва от долната страна.

# 460
Рядко срещам спирала, която да прави това,което обещава,но тази го прави!

Имам естествено дълги мигли и съм се старала да използвам спирали,които да дават повече обем.Имала съм от почти всички марки-от най-висок клас (Estee Lauder,Chanel,Benefit,Lancome и т.н.) до дрогерийни такива (Loreal,Manhatan,Catrice,Max factor и т.н.) и да не мога да отрека,че съм била много доволна от тези ,които са high end ,а те в повечето случай ми даваха или обем или още повече дължина,което не е никак лошо,но не и двата ефекта в едно.До скоро...Volume + Length Magnified™ Mascara - Revlon-това е моята нова любима спирала!
Започвам от туша-черен,покривен,средно съхнещ,което позволява напластяване,но не грозно такова!,не се рони дори и след цял ден,лесно се премахва с дегримьор независимо какъв.
Четката-не боцка,но е твърда,рошава(ако мога така да се изразя),достатъчно дълга и широка,за да покрие миглите ти,лесна и удобна за хващане.

Харесвам я още повече заради цената и,която е супер сладурска и е балансираща между двата класа козметика.Харесвам я и защото не се размазва под очите ми.(имам ненормално дълги долни мигли).Харесвам я,защото позволява напластяване до такава степен,че да постигнеш точно резултата,който искаш.

Наистина е попадение,което си заслужава да се намърда в козметичната ви чантичка!

# 461
d_ladu1 това не е ревю, това е обяснение в любов  Heart Eyes Crazy Честито лично откритие!

# 462
Моля,препоръчайте хубава спирала,която да не слепва миглите и да не се размазва от долната страна.

Ако спиралата ти се размазва отдолу, аз бих ти препоръчала да пробваш водоустойчива спирала.

# 463
Ще сме благодарни на една снимка преди и след спиралата  Hug

П.С. Взех си за проба на Мейбълин : http://www.farma.bg/userfiles/productlargeimages/product_5938.jpg , гледах ревюта уж добри отзиви... При мен резултата е нищо особено , по-хубаво ги разделя миглите от Лаш Сенсейшънъл, наситено черна е , лесно се борави с четката. Обаче няма и час и ми оставя едни хубави следи под окото и под веждите където се опират миглите...не е особено приятно,лесно се сваля иначе, но не бих си я купила отново..

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 12:58 от ..Луничка..

# 464
Тези на Мейбълин май всичките им видове са такива,час-два след нанасянето започват да се размазват навсякъде и особено отдолу.Във влажно време направо черен кръг правят отдолу,тях съм ги зачеркнала.

Общи условия

Активация на акаунт