Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Изобщо не споря - има разлики в магазините на morrisons. От футболния клуб водим децата да пакетират стоките на касите и съм ходила в над 10 магазина на morrisons - има доста различна стока. Е те тва е етикет от нашия магазин /кофти снимка, но аз съм с gsm  Joy/
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 20:05 от Ladybird_

# 151
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз също не споря Simple Smile

В предишния град където живеехме и сега намерих толкова разлики в Сейнсбъри, че се чудих в магазин от една и съща верига ли пазарувам Simple Smile

Хубава снимка, кво му е на gsm - a Simple Smile

# 152
Мерси моничета- ще проверя в Морисънс Simple Smile

# 153
Май не е от телефона  hahaha даже съм пльоснала снимката без да е в скрит текст  ooooh!
Много си харесвам тела и си го пазя, че мм иска да ми купува умен и съм му обещала, че когато този умре тогава... надявам се да не е скоро. Чакам да измислят умен тел, който ще мога с една ръка да оперирам.

# 154
Май не е от телефона  hahaha даже съм пльоснала снимката без да е в скрит текст  ooooh!
Много си харесвам тела и си го пазя, че мм иска да ми купува умен и съм му обещала, че когато този умре тогава... надявам се да не е скоро. Чакам да измислят умен тел, който ще мога с една ръка да оперирам.
  Не че нещо, чак ме замисли, но аз моя с една ръка си го оперирам  Rolling Eyes

# 155
  • UK
Future74, намери месарница на близо, при тях може да поръчваш каквото искаш. Аз си поръчвам свински език, уши, шкембе - всичко ми носят и ми звъни месарят по телефона да ходя да си прибера нещата  hahaha
Даже и зайци имаше последния път и дроб от млечни телета Peace

# 156
Честит ден на майката!
Ние след малко отиваме да празнуваме в училището, нооо...снощи открих, че дъщеря ми има гниди и сега се чудя - тук спират ли ги от училище децата докато се изчистят, нямам представа дали трябва да предупредя и да я оставя в къщи малко да постои? Никога не ми се е случвало и не знам какво да правя?

# 157
Как ще ги спират? Нали точно от училище ги е донесла тя. Предупреди в училище, за да кажат и на другите родители да си проверят децата. Миналата година ми отне доста дни докато изчистя напълно дъщеря ми.

# 158
  • Манчестър
Честит ден на майката!
Ние след малко отиваме да празнуваме в училището, нооо...снощи открих, че дъщеря ми има гниди и сега се чудя - тук спират ли ги от училище децата докато се изчистят, нямам представа дали трябва да предупредя и да я оставя в къщи малко да постои? Никога не ми се е случвало и не знам какво да правя?

Не ги спират,защото ще им нарушат човешките права.

# 159
  • Bristol
Приятно изкарване на деня на майката!
Camembert, не ги спират, но е хубаво да кажеш в училище, за да прегледат и другите родители косите на децата си. Ако нямаш опит с това, казвай, да ти даваме акъл от къде какво да взимаш и ползваш  Crazy

# 160
Честит ден на майката  bouquet
 Тук май не празнуват 8-ми март .
 Ние периодично получаваме бележки от училище,че в класа има въшки. Мисля,че изискват само да няма живи въшки по главата. Все си мислех,че тая напаст я няма вече.Едно време,преди 25-30 години когато аз бях ученичка,много ги имаше по училищата, после изчезнаха.
  Да питам - за колко дни пристига поръчка по и бей? До сега не съм поръчвала,обаче си харесах канго джъмп на много прилична цена. В българските сайтове са доста скъпи.Ентусиазирала съм се да отслабвам,че доста се освиних.Направих зелевата диета,но резултатът не ме удовлетворява  Rolling Eyes

# 161
  • UK
di_p, и аз отслабвам  Simple Smile
Тези канго джъмпс правила ли си ги? Моя приятелка ходи на тренировки, много е доволна, каза, че не смъква нищо на килограми, но много се била стегнала, съответно изглеждала различно и много по-добре. Но тя не комбинира с хранителен режим, казва, че изяжда по един шоколад на ден и не качва, много е щастлива  Mr. Green

Иначе доставките от ибей са различни, на всяка обява пише сроковете, зависи и откъде е, аз гледам да купувам само неща от УК, защото има и много китайски стоки, които пристигат за месеци. Може да видиш и в Gumtree какво има около вас, така можеш да отидеш да си видищ покупката на място, да си я вземеш и да си платиш на ръка.

Аз въртя вкъщи едно колело, което взех от 10 паунда от Гъмтрий, вместо вечеря, да видим дали ще има резултат.  Laughing

# 162
  • постоянно
Честит Mother's day момичета. Желая на всички приятен и усмихнат ден.
Аз започнах slimming world.  Преди година и половина отслабнат повече от 10 кг.  Режимът е добър,  не се гладува. Искам обаче и повечко движение да вкарам в програмата.

# 163
  • Истински се вижда само със сърцето.
Her_76 какво представлява този режим?
След раждането ще ми трябва нещо ефикасно за отслабване в един момент Simple Smile

# 164
  • UK
 От любопитство чак отворих да видя що е то "кангоо джъмп". Не знаех , че така се казва това и чак се спотрувало с него аз мислех че е някаква тинейджърска глезотия.

Колега на мъжът ми започна след коледа със "slimming world" , видяхме се средата или краят на януари  newsm78 , голяма промяна имаше беше свалили доста в обиколкоите , а той цяла година ходи на диетолози , фитнес инструктури без никакъв резултат.  Мъжът ми иска и ние да се запишем , точно до нас имат седмични сбирки .

Общи условия

Активация на акаунт