Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 446
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
За всичките въпроси трябва да можеш да намериш отговор в договора, много специфично е и има много вариации от работодател до работодател, както и в зависимост от позицията ти във фирмата и лични договори с работодателя.

Да, Мери, има ги в договора, просто исках да разбера как стои предложението ни спрямо типичното за страната. Отново много благодаря на всички за изчерпателните отговори, много ми помогнахте!  bouquet

# 46
  • Bristol
И ние сме приети първо желание. Ще пътува до съседен град всеки ден, но няма как.
И при нас е в съседно градче. Около 8 мили трябва да се пътува с ученическия автобус. В трафика и с всичките спирки си отнема около час пътя  Rolling Eyes Брат й ходеше в това училище и все се питах, дали не сгрешихме, като го записахме в толкова отдалечено училище, но той си го харесваше и не пожела да го смени. На 16 години взе книжка за мотопед, за да е по-независим от автобуса, на 17 шофьорска книжка. Той много се зарадва, като му казах вчера, че й сестра му ще е там. Като посещавахме училището за оглед, някои учители ни разпознаха и разпитваха къде е той и какво прави, много приятно ми стана  Heart Eyes

# 47
  • постоянно
GI,
и аз понякога се вбесявам като вземам сина от клуб след училище - той по риза с къс ръкав навън , гледачките  завити до уши  с якета и шалове.
Правя му забележка пред тях да не си сваля пуловера , защото е студено , а те се смеят и казват че и други деца са като него. Какво успокоение  Mr. Green

Иначе от училището съм много доволна откакто е тръгнал - имахме невероятен директор , който за съжаление след 35 години директорство в това училище се пенсионира. Поддържат аутстандинг левъл .  Дойде една нова леля  - хайфлаър от Офстед . Започна с едни диктаторски драстични промени но след една година заяви че и е трудно да пътува 40 мили на ден и затова е решила да напусне. Сега избрахме нов директор , когото познавам лично - млад , амбициозен , много креативен, местен , надявам се да се сработят и да е там дълги години. Не че за нас има голямо значение , ние след следващата година се местив  в мидъл скуул . Догодина и аз ще се  съм в очакване на резултатите - вече знаем къде искаме да попаднем.  Hug

# 48
  • UK
О, и при нас играят физическо навън по шорти, но ми каза, че върху тениската им обличали пуловера. И моят е ресепшън, и аз си изкарах акъла, когато разбрах, че са били така навън преди месец-два на 2 градуса макс за деня температура. Но доколкото разбирам ги изкарват за по 10-15 мин, единия път ми каза, че тичали на пръсти и нормално без да спират и това им било тренировката, загряли са ги хубаво и са ги прибрали. През другото време за игра навън в двора са си с панталоните. Моят знае да не излиза без шапка, че нали все пазим ушите.
А вчера го взех до ушите в кал, търкалял се е направо, опитвал се е да се измие и се е омокрил, имаше кал под панталоните, вътре в обувките и навсякъде, чудно обикновено обуват гумените ботуши като е валяло. Доколкото разбирам е направил фурор, струпали се всички учителки, опитвали са се да го почистят, чудили се какво да му облекат, заварих го с кецовете за физическо и кал в ушите, така и не разбрах какво точно е станало.

# 49
  • На село (близо до Лондон)
Абе незнам дали са така за 10-15 мин или цял учебен час си изкарват. Лошо няма да се каляват децата, но поне да са облечени подходящо за времето. Нищо сложила съм анцунг сега и издала заповед на 5г да си го облича. Но с него още работя по върпоса, че мама в по-важна от учителката  Close.

Другите ми двама знаят, че аз съм по-страшна и по-големи наказания давам от една учителка и там няма проблем.
Учителката на детето ми в Year 3 ми каза, че детето записвало делението по различен начин от този които тя преподавала (short division). Поправила го, но той и казал, че майка му е казала и той така трябва да записва задачите. Също така и доказал (със задачи), че неговия начин е по-ясен (и по-бърз) при проверка на задачата. Тя незнам какво точно искаше от мен, освен това че ми каза че сина ми се ядосал, като не бил изкарал 15/15, а бил сбъркал едно. Ами то си е за яд.

# 50
Честита Баба Марта!
Сина ми също е приет по първо желание/то е и единственото училище за нашия адрес  Joy/, а училището е на пешеходно разстояние.
За училище успявам да го обличам все още с яке, но на тренировка и в двора играе по шорти и къс ръкав целогодишно...Лошо ми става като му видя червените от студ крайници, но на него му е все топло...Важното е да е здрав. За толкова години не видях едно дете от гимназията с яке - целогодишно ходят по сака, а аз умирам от студ... Днес съм с дебело яке, вали сняг, а всички деца са едва ли не голи...

# 51
  • До хладилника, който обичам
Терморегулацията им се модифицира, това е Crazy аз отвикнах да съм зиморничава отдавна, но все още предпочитам по-топло от тях, включително в облеклото.
Благополучно се преместихме в новата къща. Дотук - добре. Само котката остана да лае в старата къща, но и нея я прибираме днес, че му е мъчно на добичето за нас.

# 52
Честита нова къща Бу!

# 53
  • UK
 Gi, действай го да си облича горнището отгоре, май то е по-важно, на гърдите да му е топло, краката, като тичат няма да имат порблеми.
Честито, Бу!

Никой не ми отговори за Блу Еър, някой пътувал ли е с тях? Че аз се израдвах, че купих билети за август за 570 паунда, а сега се притеснявам.

# 54
Gi, действай го да си облича горнището отгоре, май то е по-важно, на гърдите да му е топло, краката, като тичат няма да имат порблеми.
Честито, Бу!

Никой не ми отговори за Блу Еър, някой пътувал ли е с тях? Че аз се израдвах, че купих билети за август за 570 паунда, а сега се притеснявам.
   Не съм пътувала с тях. Онлайн ли им е чек ин? Ако е при първата възможна дата се чек ин и е вероятно да ви даде места заедно. Със сигрност ще ги прекрепят към единия родител, ако са малки деца, надявай се да е съпруга ти хаах

# 55
  • На село (близо до Лондон)
Бу, честит нов дом! Само хубави мигове да имате.

Лейди, честито и на вас. Хубаво е училището ти да е ходене пеша.

Терморегулацията им се модифицира, това е

Моите деца са оттук, няма какво да се модифицира, но все пак не са моржове. Предпочитам, докато мога  Rolling Eyes, да регулирам да се облечени подходящо за времето. На ясно съм, че след една възраст няма да мога.

Тази сутрин, докато още си се ядосвах за шортите, гледам едим младеж, на 16-17 г, ходи из силния дъжд по сако, с прогизнала риза и вода стичаща се по лицето му, без яке, без чадър но със слушалки за музика. И аз помня как в гимназията ходех само по риза (и дънки де) в най-голямия студ. Ама газария какво да правиш.
Но въпреки акселерацията и ранния пуберитет на 5г още слушат и за шапка и за ръкавици.
Виж 8г ми шапка не носи, че му разваля прическата, а 12г вече на няколко пъти си дойде без яке от училище, но със сакото, мобифона и слушалките  Whistling. Това ме подсеща да заредя още вино в къщи и да видя да си набавя от онези "happy pills", да не си тормозя дЯцата.

# 56
  • постоянно
Бу,
честита нова къща - много години радости в нея ви пожелавам.   Hug

Дежие,

Не съм пътувала с Блу Еър , но мисля че има възможност да сте разделени ако повечето места за предварително платени . чекирането започва месец преди полета. Цената която си платила е много добра- поздравления за находката  Peace

# 57
Бу, честит нов дом! Само хубави мигове да имате.

Лейди, честито и на вас. Хубаво е училището ти да е ходене пеша.

Терморегулацията им се модифицира, това е

Моите деца са оттук, няма какво да се модифицира, но все пак не са моржове. Предпочитам, докато мога  Rolling Eyes, да регулирам да се облечени подходящо за времето. На ясно съм, че след една възраст няма да мога.

Тази сутрин, докато още си се ядосвах за шортите, гледам едим младеж, на 16-17 г, ходи из силния дъжд по сако, с прогизнала риза и вода стичаща се по лицето му, без яке, без чадър но със слушалки за музика. И аз помня как в гимназията ходех само по риза (и дънки де) в най-голямия студ. Ама газария какво да правиш.
Но въпреки акселерацията и ранния пуберитет на 5г още слушат и за шапка и за ръкавици.
Виж 8г ми шапка не носи, че му разваля прическата, а 12г вече на няколко пъти си дойде без яке от училище, но със сакото, мобифона и слушалките  Whistling. Това ме подсеща да заредя още вино в къщи и да видя да си набавя от онези "happy pills", да не си тормозя дЯцата.
   Хаха, Джи, разсмя ме с тоз мобифон, личи си, че застаряваме хаха
   Моята изобщо не съм и купувала къси гащи, направо анцунг. Тя недоволства, но ще търпи...Не носи шапки, шалове, ботуши, не я натискам много. Гледам да и купувам разни изчанчени, че да се кефи и да си ги иска.

# 58
  • До хладилника, който обичам
Благодаря Simple Smile още сме на кашони и стрелям по агенцията с купища имейли с въпроси, но малко по малко ще се наредим.

Блу еър не съм ги чувала. Аз купувах билети с Уиз на промоцията им -20% за членове. Членството се отплаща даже за едно пътуване годишно, а за повече от едно си е жива далавера.

# 59
  • UK
Блу еър са румънска компания, полетът е до Букурещ и предвид, че първата ни спирка е Русе, са ни страшно удобни. На идваме бяхме с Райън еър пак от там, останах доволна от полета.

Общи условия

Активация на акаунт