Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 596
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Оптимист по принуда
Сигурна ли си, че е ваучер? Да не би без да искаш си кликнала на Amazon prime опцията? Тя струва точно толкова. И ние бяхме се ошашкали така.  Това е абонамент, който ди дава разни преференции. Не се притеснявай, включи чат-опцията за контакт на сайта и се свържи със служител. Обясни, че не си искала този абонамент и ще ти го канселират и върнат парите почти веднага.

# 511
  • София
Деми, много ти благодаря за бързото включване  bouquet
Видях и в  групата във Фейсбук, че и там една мама е изпищяла със същия проблем, а не е пазарувала от тях с месеци - същата сума и на същата дата изтеглена. Мисля, че не е проблемът от мен. Ще се свържа с тях. Доста неприятна изненада ми направиха.

# 512
Приятеля ми така от недоглеждане си активира Amazon prime , добре че си погледна стейтмънта. Обади им се, обясни че е сгрешил и не иска абонамента и му върнаха парите . Внимавайте къде натискате ...  Wink

# 513
  • До хладилника, който обичам
Prime си е голямо благо, ако често пазарувате от Амазон или гледате Amazon prime Video. Аз сега плащам за amazon video и се чудя дали да не платя направо за прайм, разликата е минимална. В щатския амазон съм добавена като роднина към прайма на сестра ми и е супер удобно, като пращам подаръци на децата й, избирам ги да са prime eligible и пристигат много бързо, често има отстъпка в цената.

# 514
  • София
Бу, вярвам, че Prime е много добра опция. Преди време съм засичала коментари за плюсовете му и съм се замисляла за включване, защото освен "моментни" прищявки да купя  нещо за нас,  задължително веднъж месечно пазарувам гранули и хранителни добавки за кучето ни и реших, че тази опция А момента не ми е изгодна. А сега изпаднах в амок като разбрах, че съм включена в него. Стряскащо е, някак. Simple Smile
Аз чрез акаунта си канселирах Prime и ме известиха, че до 5 работни дни ще ми възстановят сумата.

# 515
  • Оптимист по принуда
Dmm, Peace Hug

# 516
Тази година реших,че ще меся козунаци ( за първи път в живота си ). Къде и под каква форма мога да намеря мая за хляб?
  Как са болните? Оправиха ли се вече?

# 517
  • Истински се вижда само със сърцето.
Di_p имаш предвид жива мая ли? Аз правя със суха мая, намира се до брашното обикновенно в супермаркетите. Аз ползвам такава или в жълта кутийка и съм доволна http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=271257713& … &gclsrc=aw.ds

# 518
живата мая /на кубчета/ е в хладилната витрина при маслото и маргарина/поне в morrisons/.

# 519
Илейн,благодаря  Simple Smile Нямам си на представа каква мая ми трябва  Embarassed  В рецептата май пишеше кубче мая,сигурно става въпрос за жива. Обаче ще пробвам с тази,ако няма от другата. Аз съм пишман в месенето и не се знае какво ще се получи изобщо  Laughing
Ladybird,мерси  Simple Smile

# 520
Щом ти е за първи път- сухата мая е до брашното, но са два вида - едната е в пакетчета, а другата в метални кутийки - тази от пакетчетата е познатата и в Бг суха мая - за хлебопекарни и не изисква предварително активиране/на външен вид е на пръчици/. В металните кутийки е суха мая за ръчно месене и изисква предварителна "активация"/на външен вид е на топченца/. За мен най-добрата мая е "живата" - меся на ръка.

# 521
  • UK
И аз месих за първи път козунак миналата седмица, пробно, стана супер. Сега пак. Запасила съм се със суха мая от показаната, струва ми се по-лесно да се меси с нея.

Как са болните? Оправиха ли се вече?
Благодаря, че попита, не знам какво да отговоря. Вчера мъжът ходи при джипито, човекът е бил много лаконичен, преслушал го е, без да коментира нищо, назначил е снимка, като се обадихме да запазим час, дадоха ни за другата седмица. Джипито не бил отбелязал да е спешно състоянието, затова не можело по-рано.  Confused Аз вече изпитвам някакъв супер голям страх от тукашните лекари да ви кажа честно и не знам какво да го посъветвам. Ще го накарам да обикаля джипито, уолк-ин центъра и спешното, ако трябва, и да настоява да му удължат антибиотика, защото му е 4 ден, той няма вече температура, но си има болки в гърдите.

Можете ли да ми кажете как стои въпроса с болничния за работа, досега дните просто не му ги плащаха, когато се е случвало нещо за ден - два е вземал холидей, сега се очертава да е по-дълго. Той е заварчик, работи по гадни халета и кофти условия. Казала съм му да не се връща там, докато не оздравее.

Di_p, меси с мискера с бъркалките за тесто. Ако се зарибиш ще ти пусна една страхотна рецепта за милинки/кашкавалки.  Laughing Страшно лесна и страшно вкусна.
Козунака оставяш да втаса на много топло, защото иначе на стайна не става заради захарта, чаках го цял ден. Simple Smile

# 522
  • Оптимист по принуда
Аз вчера си купих от турския магазин румънски 'cozonak'  Mr. Green и бели яйца и съм доволна.
Dejie, да настоява за удължаване, да си каже. И аз съм изумена от нашите лекари в сърджърито - не говорят  Crazy. Това си коментирах с мъжа ми,че като водих детето за контролен, аз обясних какво и що, той само прегледа /мълчаливо/ и каза - ще ѝ предпиша АБ. А, казахме си довиждане  Crazy.

# 523
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тази мая в металните кутийки не я активирам предварително, освен за козунака, но тя и живата мая си иска активация.

Di_p ако не намериш жива мая и ползваш суха трябва да приравниш количествата- колко суха мая съответства на живата.

Деми браво за покупките Simple Smile

Ние направихме един пробен козунак и почти го изядохме, та ще правя пак Simple Smile

# 524
  • постоянно
На правещите козунаци - поздравявам ви за това.  Hug
 Аз нямам нито време, нито нерви , нито умения  да се захвана с подобно нещо. Днес докарват пресни козунаци в Полския и Българския магазин до нас и там ще си ги " направя " мооите .  Blush

Купих си страхотна боя тази година от Лидл - използвала съм такава преди повече от 10 години и яйцата станаха невероятни - ще показвам снимки .  С метален ефект , все едно са от злато  Mr. Green

Hug

Общи условия

Активация на акаунт